TEEMA: VIDINA TUVASTAMINE
18:19 07.05.2007
tiil
Vidina tuvastamine
mis vidin on Muudetud 10.5.07 16:18
00:10 08.05.2007
siim138 (registreerimata)
Re: ei mdagi erilist
järsku asub seal starter?
05:57 08.05.2007
Halleluuja (registreerimata)
Kuna juhtmed lähevad külge,võib vabalt starter olla,aga kuna kliimatorud on lähedal,võib ka kliimapump olla(elektriline näiteks).Aga võibolla on hoopis bensiini avariiklapp.
08:00 08.05.2007
audi a4 v6 (registreerimata)
kütusega ei tohiks seal pistmist olla, läheb ju õhutorusse edasi, olen selle isegi lahti võtnud, kui otsisin kütuse voolikut, aga ei saanud ka siis aru, millega tegemist, aga eks seal on neid voolikuid ja pistikuid veel, millele ma rakendust ei leidnud ning osade puhul ei muutunud ka tööle pannes midagi.
11:20 08.05.2007
gp (registreerimata)
miski andur ehk.ega nende töö või mittetöö pruugigi alati silmaga näha ja kõrvaga kuulda olla-nokitsevad teised seal omaette ja mingil x momendil tööd teha ja me tea neist suurt midagi.. vaid autuinsener kes asja välja mõtles,teab seda:)
22:04 08.05.2007
.tiil (registreerimata)
ise pakuks ,et kütust reguleeriv klapp.kukub tene aegajalt plõgisema kõvasti.
22:44 09.05.2007
A.K. (registreerimata)
00:24 10.05.2007
hehe (registreerimata)
Natuke OT , aga ei saa mainimatta jätta ,et pole sitemat kohta veel näinud aku jaoks , sealt on päris hea seda välja venitada.
10:18 10.05.2007
vata
Õhulugeja.
to hehe kui tihti akut vahetad, et see nii suur probleem on?
12:08 10.05.2007
DF (registreerimata)
OT:
Aku koht on valitud kaalujaotust silmas pidades, võimalikult taga et esisillale vähem raskust saaks, võimalikult keskele et juhitavust vähem segaks. Nagu mainitud, siis selle aku kallal on vaja käia mitme aasta jooksul võibolla korra.
13:24 10.05.2007
hehe (registreerimata)
to vata, piisab , kui ühe korragi pead selle sealt välja venitama puhaste riietega, pangu pagassi see aku siis, kui audi esisild seda raskust ei kannata
23:05 10.05.2007
vw (registreerimata)
Re: Vidina tuvastamine
see on kütusepaagi tuulutusklap
21:08 13.05.2007
numan. (registreerimata)
pole küll katsunud oma näpuga toda vidinat, et mis asjad sellel küljes on, aga üks arvamus: kas ta pole klapp mis külma puhul keerab nii et kollektori poolt sooja õhku saada.
13:56 14.05.2007
qwalda (registreerimata)
to 66kW
ma ei taha seljuhul mitte mõeldagi kuhu vooliku teine ots ühendatakse, aga noh, ma olen alati neid audimehi kahtlasteks pidanud :D:D:D
21:47 15.05.2007
66kW
aga miks need kaks rohelist polti seal vasakul alla on? ja mis asi see kast on vasakul kus on mingid plussid peal? ja mida need neli rõngast seal tähendavad? ja kas sellest kollasest sangast saab käima tõmmata kui atarter on tühjaks saanud?
21:59 23.05.2007
teadlane (registreerimata)
Tegemist klapiga mis mootori töö ajal doseerib sisselaske kollektorisse paagis aurustunud ja aktiivsöefiltrisse kogunenud bensiini. Kõik selleks et saavutada heitgaasinormi. Teadupärast loetakse heitgaaside hulka mitte ainult seda mis tuleb summutist, vaid kõiki heitmeid mida auto ka seismise ajal eraldab. Teema läbi!
22:08 23.05.2007
mart... (registreerimata)
11:21 24.05.2007
Kapten Trum (registreerimata)
mis kuradi ohulugeja.teadlane seltas ju ara.ikka ei saa aru.monele on vaja veel punaseks ka varvida.
18:19 16.06.2007
V6 (registreerimata)
Ma ei tea, miks osadel on audifoobia (ilmselt raske lapsepõlv või midagi nii..) aga siin teemas oli selgelt näha, kes lolli ila ajasid (lolli ila alla liigitan sh ka ebaõnnestunud huumorivaese "vaimukuse") ja need mitte polnud audi mehed.
10:38 08.07.2007
.tiil (registreerimata)
küsimus selles kas peaks välja vahetama kuna plogiseb tühikäigul kõvasti.
maksab muidu üle 1000 eegu.
09:34 15.07.2007
Peet R (registreerimata)
kui sa tead,et maksab üle 1000 raha,siis oleks võinud poest küsida jupi nime ja otstarbe ka.
10:24 15.07.2007
buick79 (registreerimata)
ja kas mõnest autoremo kohast poleks mõttekam küsida, olles eelnevalt lugenud seda ****a mis siin kirjas?
21:54 06.09.2007
tcumen
No ei saa mina küll aru, mis see Audi nüüd parem või viletsam on, kui mõni teine. Igal margil oma tüüpilised vead, ja nende pärast kuskil foorumis kakelda on veel eriliselt nõme.
Edit: Pole kunagi Audit omanud. Isegi sõitnud mitte! Muudetud 6.9.07 21:56
22:04 06.09.2007
T 88 (registreerimata)
Tcumen, sa ei saagi aru, et Audi parem on, sest sa pole Audiga sõitnud. Proovi ja sa ei kahetse! ;) Samas ei väida ka, et teisi Audiga samaväärseid marke ei ole!
22:49 14.03.2008
sitti
minu audi A4 1,6-el oli selle vidinaga jama ja see võib olla kütusepaagi tuulutusklap. kui see vidin ei tiksu siis on varsti bensupaak vaakumis.
21:26 30.03.2008
venkuvant (registreerimata)
tean et see h..ovina on setud selle p..zdulinaga!!! otse loomulikult tuulutusklapp vaakumi ära hoidmisex:D
04:47 05.04.2008
T 88 -le (registreerimata)
Sinusugused ongi kes audit haibivad nagu kuldvasikat.
Olen sõitnud päris paljude masinatega ja ei leia et audi nii hea on et sellest nii sillas olla. Võiks isegi mainida et näiteks mõni odavam jaapanlane võib juhitavuse ja vastupidavusega audile suured silmad ette teha. Samas mõni teine jälle luksuse ja varustusega. Mõni kolmas tootja võib hinnaga sama teha.
Nagu tcumen ütles - igal margil ja mudelil on omad head ja vead.
Olen sõitnud nii sakslaste, ameeriklaste kui japsidega. Eks mõni masin on jäänud paremini meelde ja pakkunud veidi rohkem elamusi kui mõni teine. Aga ma ei leia et oleks mõni auto mille pärast peaks kohe sillas olema.
Ise olen viimase aasta sõitnud lexusega. Ei hakka kiitma auto on auto. Aga audist ikka üle. Olete nõus või mitte. Ei huvita.
On inimesi kes on mingile margile või tootjale truud tee või tina.
Tean inimest kellel on 3 opelit olnud järjest ja nendega ainult häda näinud.
Mõni armastab ainult rahvaauto golfi... noh... jah... kellele ema kellele tütar.
00:36 17.06.2008
voffka2
tere. ohulugeja see ka poleohulugeja asub seal kuhu see pistik viib ehk siis ohutoru ja ohufiltri vahele. ma austan neid mehi kes pakkusid, et see on ohumootjanendest kes on siin vastanud olid nemad koige lahedamased.ma voin isegi oelda mistuupi ohulugejaga tegemist on: tegemist ei ole laba-tuupi ohumooturiga, ei ole kakuumtraat ohumootja, ei ole ka karman-votrex ohumootjakuna viimast kasutatakse peamiselt mitsubishi ja toyota markidel,siin pildil on tegemist kuumkile ohumooturiga. mis puudutab seda vidinat siis voin uelda et tegu on tavalise pistikuga mille 1 ots on uhendatud ohu temp.anduriga ja 2 argned omakorda kaheks 1 ohumootjasse ja 2 juhtplokki ohu temp. ei vajata ohu massimaaramiseks, vaid see saadetakse mooda CAN / VAN vorku teistele juhtplokkidele
01:40 09.12.2008
no jah (registreerimata)
aku asukoht on hea aga kui jalgealune märg siis viga otsige aku alt
23:49 01.01.2010
21323 (registreerimata)
Tõeline vingerpuss tabab sind siis kui aku alla koguneb sodi ja lased pesulas autole korraliku pesu teha. On paar tuttavat kes peale pesu auto paela otsas sealt minema tirisid kuna too ei tahtnud käivituda enam. Põhjuseks oli see et AJU uppus ära , tegelt peaks see karp olema ju veekindel aga võta näpust.Kurja juur asub aku all.
14:52 02.01.2010
Heigo... (registreerimata)
Neid äravoolu auke on seal kaks, üks tõest aku all, teine pidurivõimendi all. Sinna koguneb lehesodi ja umbes nad ongi. Ja ega aju ei saa täielikult ära uppuda, kuna aju karbi seest läheb juhtmete auk salongi.
07:24 03.01.2010
a4 (registreerimata)
mul on audi a4.Peale suurt suurt vihma oli juhipoolsel põrandal 5 cm vett.Elagu audi.
18:44 21.02.2010
AUDI on AUTO!!! (registreerimata)
Paagi tuulutus klapp on see vidin seal pildil,ja se peabki plõgisema kui auto mootor töötab!Kui ei plõgise enam siis varsti hakkab kütust tunduvalt vähem paaki mahtuma,veab paagi vaakumisse!
18:52 21.02.2010
AUDI on AUTO!!! (registreerimata)
See et autol põrand vett täis jookseb on puhtalt auto omaniku laiskus ja teadmatus!Tuleks vist ikka korra kapoti alla kah piiluda,mis seal toimub. Ja kohe on auto saast ja jube asi mis koos ei püsi,kuigi ise oled teatud hooldused tegematta jätnud!! EDU!!!
22:53 06.08.2010
ee (registreerimata)
tundub et a4 räägib oma nissanist, sellisel margil täiesti tavaline et vesi ja muu saast autos!
17:21 17.02.2011
a4 (registreerimata)
Tere
vana teema, sobib minu küsimus ka siia, ei hakanud uut teemat tegeme.
Nimelt küsimus lihtne, arvan. Millega tegu viidatud pildil, kõige paremal all nurgas kaoptti all? See must karp mis selle roolivõimu potskul küljes. Mis see endast kujutab? Seal mingid juhtmed ka all. 95a a4 2.6 V6. Kõikides a4 kuulutustes auto24.ees kapoti alusel pildil see olemas, avastasin minu audil pole seda. Ainult kinnitused olemas, huvi lihtsalt mis see endast kujutab? Puudusi küll ei tunda ei anna:)
http://img8.auto24.ee/auto24/560/813/20652813.jpg
kui link ei avane siis katse2 otsene link:http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/032/auto_php-id
=809032-view=30-www_auto24_ee.html
13:39 19.02.2011
a4 (registreerimata)
pole kellegil aimu? see must pole roolivõimu potsik, potsik ise on see väike hele mis sealt musta alt paistab (nii väike ongi, nagu paistab). minul seal ainult tühimik laiutamas.
16:26 20.02.2011
63amg (registreerimata)
kui sa nii keeruliselt küsid,siis loomulikult keegi ei vasta!alustad sellest,et mis on paremal kapoti all ja lähed järsku sujuvalt üle roolivõimupotsikule,mis asub kapoti all ju vasakul.sinu loogikat järgides istud sina rooli taga paremal pool!
21:26 27.11.2011
66kW
See must plastik on lihtsalt kate. Selle katte all võivad mõned pistikud asuda. Aja julgelt näpud taha ja tõmba maha siis näed ise ka.
Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.
FOORUMI REEGLID
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
- Foorumis on KEELATUD:
- Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
- Otsene reklaam
- Teemast mööda rääkimine
- Ropendamine ja sõimamine
- Foorumisse autodega mitte kokku sobivate teemade tekitamine
- Sõnumite ja teemade kordamine
- Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
- Ise kirjutamine ja ise vastamine eri nimede alt
- Võõra inimese pärisnime all esinemine
- Läbivate suurte tähtedega kirjutamine
- Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine.
- Reeglitele mittevastavad kommentaarid ja teemad kustutatakse ning Foorumi administraatoritel on õigus reeglite vastu eksijad blokeerida.
- Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
- Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi".
- Teemade pealkirjades on väga soovitatav ära märkida mark ja mudel, mille kohta teema on.
- Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on calibra kütusekulu???????????".
- Teemade pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
- Auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.
- Mõttetuid või foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda.
VASTA TEATELE
|
|