Olen juba mõnda aega jälginud WRC sarja (nii umbes viimased 8 aastat) ning olen mõtlema jäänud, kas see sari ei ole mitte FIA poolt ära solgitud? On ju reeglistik ning ka nõuded nii karmiks aetud, et paljud autotootjad ei taha seal enam isegi osaleda. Viimased aastad oleme ju näinud, kuidas ainult 3 tehasetiimi vuravad (sellel aastal küll rohkem, suisa 4) ning siis hunnik eratiime. Eratiimid küll konkureerivad punktidele, aga mitte tiitlile (erand oli küll Loebi osalemine eratiimis, aga see tiim oli ka ainult ametlikult eratiim). Lisaks on need eratiimid enamus Fordid, mis saavad selliseid andmeid, mida saab ka Fordi tehasetiim.
Mõned tiimid küll hakkavad tagasi tulema sarja, kuid paraku ei ole need meeskonnad just parimate kohtade eest võitlejad.
Kahjuks on, tänu paljude tiimide lahkumisele sarjast, tööta jäänud paljud head piloodid, kes ka ei näe mõtet sarja tagasi siirduda, kuna neile ei paku hetke seis huvi.
See on kõigest minu arvamus. Kui on teisitimõtlejaid, siis palun lahkelt kirjutada. Kõik arvamused tervitatavad.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |