TEEMA: DAS KINDLUSTUS
22:11 09.04.2009
tuki
DAS kindlustus
Kas keegi on teinud mingit tüüpi lepingu nendega? On kogemusi? Teha autopakett või täispakett? Muudetud 9.4.09 22:11
10:41 10.04.2009
ulpusand
Re: DAS kindlustus
Üldiselt on see DAS üks suur õhu müümine jälle.
See on juriidilise abi kindlustus.
Tähendab see seda, et kui teed nendega lepingu ja sul tulevikus peaks mingi kohtuasi olema, või tahad kellegi kohtusse anda, siis esindab DAS kohtus sind.
Sattusin ka kunagi ühe müügimehe jutule.Iseeneset ideaalne müügijutt. Palju näiteid, mõned argumendid jne. Näiteks kõnnid tänaval ja sulle kukub katusekivi pähe, siis ei pea sa ise majaomanikku kohtusse andma, vaid annad avalduse DAS´ssi ja nemad tegelevad, sellega.
Kui pole rahul auto remondi töökojaga, siis võid selle samuti läbi Das´ssi kohtusse anda jne.
Pärast aga hakkasin ise mõtlema, et kui palju on mul elus taolisi asju lahendada.
Mulle ei meenunud ,mitte ühtki korda.
Väiksemaid probleeme on ikka olnud, kuid nende pärast kedagi kohtusse anda no.. come on.
Üldiselt on see mõttetu raha tuulde loopimine, sest Das ei maksa sulle ise midagi, vaid üritab kohtukaudu süüdlaselt raha välja pigistada.
Kuid teatavasti jahvatavad kohtukivid üli aeglaselt. Ning sageli pole süüdlaselt ka midagi võtta, sest surm ka tühja koha pealt ei võta. Muudetud 10.4.09 10:41
11:17 10.04.2009
Erty (registreerimata)
Mis saab kui kas DAS klienti vaidlema juhtuvad, kas koorivad mõlemalt:)
19:40 10.04.2009
anonyym (registreerimata)
"Üldiselt on see mõttetu raha tuulde loopimine, sest Das ei maksa sulle ise midagi, vaid üritab kohtukaudu süüdlaselt raha välja pigistada.
Kuid teatavasti jahvatavad kohtukivid üli aeglaselt. Ning sageli pole süüdlaselt ka midagi võtta, sest surm ka tühja koha pealt ei võta."
See ongi ainukene point asjal minu arvates, mistõttu asja kaalun. DAS peaks kõik kohtuga seotud kulud minu eest maksma (hoolimata minu võidust/kaotusest). Ja ehk on ka süüdlaselt midagi võtta - kas sa aga ise oled valmis selle eest pappi tasuma ja kohtusse minema, aega kulutama...?
09:09 11.04.2009
, (registreerimata)
ja sina ullike usud,et das võitleb sinu eest nagu vihane emalõvi? ja isegi peale seda kui sinu poolt aja jooksul makstud kindlustusmakse ammugi kulutatud on? ja süüdlane tõesti puupaljas? looda sa...
sellised firmad eksisteerivad seni kuni raha sissevool on tagatud. nii kui raha välja hakkab voolama,tõmmatakse kliendile kott pähe ja vaata ise kuis hakkama saad.
13:14 11.04.2009
anonyym (registreerimata)
jah, mina ullike usun. sest vastasel juhul ei toimiks see firma igal pool euroopas.
aga eks näis siis, ühtegi kiitvat kommentaari pole seni :P
13:25 13.04.2009
asdwx (registreerimata)
DASi point on minu teada mitte sinu eest võidelda, vaid su kohtukulud kinni maksta - vali omale ise advokaat, kes sinu eest võitleb.
15:03 04.07.2009
looder23 (registreerimata)
minu teada das ka annab sulle advokaadi, sellise, kellega tal on lepingud sõlmitud. neil mitmes välis riigis esindused olemasja neis kus esindusi pole, on lepingud suuremate advokaadi büroodega. siin eesti mätta otsast vaadatuna, siis vast küll pole mõtet seda teha, aga kui sa liigud palju mööda välisriike, eriti kui oled raskeveoki juht, siis politsei vaidlused, trahvide kohtus vaidlustamine, seda teevad nemad sinu eest ja kui vaja sind ennast kohtus kohal olla, siis viivad nad su sinna ja maksavad hotellid kinni, advokaadid, tõlgid. kui sulle poller ikkagi hakkab mütsi pähe tõmbama, helistad eesti numbril ja nad saadavad sulle advokaadi ja tõlgi kohale. ainuke loll asi, et see eesti nr. toimib tööpäevadel 8-16-ni. siis kui asi toimub väljaspool tööaega, siis tiba nutune. trahvi korral maksad trahvi ja pärast kaebad kohtusse, aga muud juhtumid....
18:27 10.02.2010
der ,die ,das (registreerimata)
on kellelgi mingeid uusi ja positiivseid kogemusi?
09:55 13.04.2010
tean (registreerimata)
Täpsustan DAS katab kulud ja advokaadi saad ise valida kui sa seda soovid ja oskad kedagi tahta kui mitte siis soovitab DAS.
Trahvide vaidlustamiseks on aega 10 päeva selle aja jooksul ehk ikka tabad kellaaega millal kahjukäsitlus avatud on ning registreerida kahju on võimalik ka internetis ööpäev läbi.
10:02 13.04.2010
Das olemas (registreerimata)
ma arvan et see kodanik kes siin koti pähe tõmbamisest räägib ja kindlustusmakse kulutamisest kohtus räägib ei tea asjast ise mitte kõige vähimatki sest kõige kallim kindlustusmakse on aastas 2600 eeku ja seda vist ei ole eriti keeruline ära kulutada ka kõige väiksema vaidluse puhul :)
selle loogika järgi ei toimuks ühtegi vaidlust.
koti tõmbad sa endale ise siin praegu pähe arvan mina :)
11:52 13.04.2010
.......... (registreerimata)
Igaljuhul DAS,kott tõmmataks sulle pähe kui väljaspool eestit midagi juhtub ja sina süüdlane oled....ja hakkad maksma tõlgile,advokaadile jne jne.
14:15 13.04.2010
Das olemas (registreerimata)
on ilmselge et sa ei tea asjast midagi ja vist ei oska ka lugeda
mine uuri vähe www.das.ee
15:39 27.07.2011
DAS õigusabitus (registreerimata)
Olen DASi klient ja ausalt öeldes teenuses väga pettunud.
Enne DAS kindlustuse liikmeks astumist juhtisin oma müügiesindaja tähelepanu sellele, et ainus koht, kus mul võib tulevikus juristide abi vaja minna, on suhtlemine stagneerunud korteriühistuga.
Osutasin ka punktile nende reklaamlehel "kindlustusandjal ei lasu teenuse osutamise ja hüvitamise kohustust, kui on tegemist korteri või elamuühistu vastu ühistu liikmena esitatava nõudega”. Müügiesindaja ja müügijuht pidasid nõu ja ütlesid, et see ei ole probleem - kuna korter on kaasomandis ja KÜ liige on minu abikaasa, mitte mina, siis saab DAS mind tulevikus kaitsta.
Heas usus liitusingi DASiga ja maksin päris korraliku summa kuutasudena, enne kui tõesti korteriühistuga probleem tekkis. Pöördusin DASi poole aga sain vastuseks, et nad ei kaitse KÜ liikmeid KÜ vastu. Menetlejad ei olnud isegi vaevunud välja selgitama, et ma KÜ-sse ei kuulu. Ka minu täpsustavale kirjale järgnes eitav vastus, ilma edasiste põhjendusteta.
Tunnen, et mind on kliendiks värbamisel petetud. Ei soovita kellelegi.
12:05 31.08.2011
sooh (registreerimata)
Olen samuti uus dasi klient ja ka väga värskelt meeles kohtumisel räägitu. Sai tehtud täispakett. Samuti oli teemaks võimalik vaidlus ühistuga. Öeldi selgelt ja lihtsalt, et ühistuga nad ei vaidle. Kui ma küsisin, miks, siis vastati, et iga liige saab osaleda koosolekutel, valida , olla valitud jne. Et justnagu siis peaks pakkuma kaitset siis vaidlustes iseenda vastu. Erandiks vaid sellised juhtumid kui ühistu oma tegevusega/tegematajätmisega konkreetselt minule või minu perele kahju tekitab. Hämamine tundub siin aga olevat eelpool kirjutatul või siis müügiesindajal. Minu poliis sisaldab kaitset lisaks autodele ka kaitset kinnisasja ja töövaidlustele. See poliis on perepoliis, kus ühesugune kaitse on mõlemal. siit ma ei saa aru, et mis moodi, et mina ei ole ühistu liige ja minu elukaaslane on. Pere on pere, poliis on üks. Mõlemad on ju ühtemoodi kaitse all.
Endal õnneks kogemust veel dasi suutlikusest pole. Ajendiks seda sõlmida oli üks aastate tagune avarii, mille lahend venima hakkas ja kokkuvõttes üsna palju minu närve ja raha kulutas.
22:27 12.09.2011
njah (registreerimata)
19:37 29.01.2012
Praakmeez (registreerimata)
Helistas müügimees ning pakkus ka DAS kindlustust. Ütlesin et ilmselt vaja ei lähe, mõni ammune inkassoasi on aga üldiselt pole ei laene ega liisinguid ega mingeid pahandusi. Sellepeale öeldi, et väga hea, sest nemad vanasi case üle ei võta..
Peale suuri pahandusi ei anna mulle keegi laenu ja seega uusi jamasi mul ka ei teki. Samuti on töökohas AÜ kes kaitseb huve ning tööandja poolt on ka meditsiini pakett. Reisikindlustus on olemas panga kuldkaardi tõttu ning elukindlustus on ammusest vanemate algatatud ja nüüdseks ise jätkates. Seega ei leidnud pointi ja üritasin seda teha ka müügimehele selgeks. Tüütas mitu kuud kirjade ja telefonikõnedega mida ma järjepidevalt ignoreerisin. Nüüdseks on rahu. Ei oska seisukohta võtta kuid need kes suruvad peale enda supertoodet neil ei lähe eriti hästi. Saan aru et ühekorra okei. Aga kui järjepidavalt pommitada 5€ saamiseks siis on see masendav ja ei tekita usaldust.
21:39 29.01.2012
stammer (registreerimata)
Nimetage üks kasu teeniv äriühing, mis oleks kliendile kasulik?
Lollikeste pealt see kasu ju tulebki.
Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.
FOORUMI REEGLID
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
- Foorumis on KEELATUD:
- Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
- Otsene reklaam
- Teemast mööda rääkimine
- Ropendamine ja sõimamine
- Foorumisse autodega mitte kokku sobivate teemade tekitamine
- Sõnumite ja teemade kordamine
- Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
- Ise kirjutamine ja ise vastamine eri nimede alt
- Võõra inimese pärisnime all esinemine
- Läbivate suurte tähtedega kirjutamine
- Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine.
- Reeglitele mittevastavad kommentaarid ja teemad kustutatakse ning Foorumi administraatoritel on õigus reeglite vastu eksijad blokeerida.
- Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
- Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi".
- Teemade pealkirjades on väga soovitatav ära märkida mark ja mudel, mille kohta teema on.
- Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on calibra kütusekulu???????????".
- Teemade pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
- Auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.
- Mõttetuid või foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda.
VASTA TEATELE
|
|