Sisene

foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Küsi spetsialistilt

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Ahto Krabbi

AUTOHOOLDUSVAHENDID

Hea autoomanik!
Lisaks tehnilisele hooldamisele tahab iga sõiduk aeg-ajalt ka iluravi ja puhastamist nii seest kui väljast. Sellega seotud küsimustes püüangi teid aidata teie küsimustele vastates. Olen tegelenud autohooldusvahendite ja parandusvärvide kasutamise ja müügiga peaaegu 20 aastat. Alates aastast 2000 töötan ma firmas GERD ITC OÜ, mis toob maale MOTIP ja VALMA kaubamärkidega autohooldusvahendeid ja aerosoolvärve ning müüb neid edasi kauplustele, tanklatele ja töökodadele üle Eesti.

Ootan siia foorumisse erinevaid autohooldust ja aerosoolvärve puudutavaid küsimusi ning usun, et koos leiame igale probleemile lahenduse. Meie koduleheküljelt www.motip.ee leiate lisaks palju põhjalikku informatsiooni kõikide meie toodete kohta ja võimaluse osta kaupa e-poest.

Ahto Krabbi
GERD ITC juhataja
telefon 733 3585
www.motip.ee

TEEMA: ISTMETE PUHASTUS PORIST

16:16 22.11.2011
sangar
Istmete puhastus porist
Tere!

Mis vahendiga ja kuidas oleks kõige parem kodustes tingimustes puhastada 2007 aasta VW nahkistmeid, istmete keskosas on mingi seemisnaha tüüpi materjal, mis kuuldavasti on hoopis tekstiil. Tagaistmele käib lapse turvaiste selg sõidusuunas ja siis lapse jalanõud on veidi seljatoe ära määrinud.
16:04 24.11.2011
Ahto Krabbi (GERD ITC OÜ)
Re: Istmete puhastus porist
Tere!

Nahkistmetele soovitan kindlasti ExCalibur nahahooldusvahendit, mis puhastab hästi ja ka hooldab nahka - muudab pehmeks jne. Vaata meie kodulehelt www.motip.ee, löö otsingusse tootekood "EX03". Seal on ka täpsem kasutusjuhend.
Kõigile muudele pindadele, ka tekstiilile, tundub parima hinna ja kvaliteedi suhtega olevat MOTIPi puhastusvaht (otsi koodi 0588 ja vali nimekirjast viimane toode - Multifoam-puhastusvaht).

Edu!
20:56 29.11.2011
Randozz (registreerimata)
Tere Hr. Krabbi.

Ostsin suvel ise MOTIPi nahapuhastusvahendi ja jäin väga rahule. Hinna ja kvaliteedi suhe on super paigas. Kuna mu auto sisu on helebeez siis oli silmaga näha tooni vahetust.
Kuidas hindate Teie eelmises postituses kirjutatud multifoami?
Mina ja ka paljud teised inimesed foorumis ja tutvusringkonnas suhtuvad nendesse nn. "universaalvahtudesse" skeptiliselt. Suvel oli endalgi juhus, kus vahu kasutamine tegi rohkem kahju kui kasu ja pärast oli tööd hoopis rohkem.
(ei kasutanud motipi toodet mingi muu odavama klassi toode oli).

Aitäh
Ranet
10:08 30.11.2011
Tere!

Olen üldiselt nõus, et universaalsed asjad teevad iga asja natukene ja igale pinnale võiks spetsiaalset puhastusvahendit kasutada. Ja imestan, et mida rohkem ma seda MOTIP Multifoami kasutan, seda rohkem see mulle meeldima hakkab - see on meil kõige odavam puhastusvaht, aga toimib hästi nii istmetel, polstritel, plastikul ja lõpuks selgus, et ka klaasidel. Soovitan proovida.
12:34 30.11.2011
koristaja (registreerimata)
Minu majapidamises on seesama multifoam märkamatult garaazist elamisse üle tulnud. Kasutan seda köögis kapiuste, gaasipliidi, kraanikausi ja teiste pindade puhastamiseks. Vannitoas kraanid, peeglid, aknad. Täiesti lemmik.
10:29 08.12.2011
Re: Re: Istmete puhastus porist
Väga tore, Koristaja.
Ise ma kasutan ka kodu koristamiseks ainult autohooldusvahendeid:) Need võivad küll olla kallimad, kui supermarketites müüdavad kodukoristamisvahendid, kuid mulle tundub, et tihti tõhusamad ja väiksema kuluga.
10:16 12.12.2011
Egert L (registreerimata)
millist toodet soovitate tekstiilistmete puhastamiseks?
13:30 12.12.2011
Tere!

Näiteks Autolehes 24/2009 testivõitjaks osutus Motip Textile Cleaner (tootekood meie kodulehel 0403). Julgen soovitada küll.
Seesama Multifoam, millest eespool juttu, on kah väga hea ja minuarust suurt spetsiaalsele vahule alla ei jää.
Kõige rohkem meeldib mulle ExCalibur Multi Cleaner (otsi kodulehelt koodi EX06). See on küll kallim, kui eelnimetatud, aga puhastab tõesti hästi.
15:17 18.04.2012
Puhastaja (registreerimata)
Mina olen aastaid kasutanud tekstiili puhastamiseks STP Tuff-Stuffi - töötab väga hästi. Pealegi saab lisaks autole seda ka kodumajapidamises kasutada - ka naine on rahul :)!
11:30 03.05.2012
Tere Puhastaja!

Jah, see Tuff-Stuff on ka tõesti hea ja kuulus kraam, olen ise ka seda kunagi kasutanud.
Arvan, et MOTIP Multi Foam toimib täpselt sama hästi.
Link ka:

http://www.gerd.ee/e_pood/istmepesu_ja_salongihooldusvahendi
d/MOTIP_puhatusvaht_multifoam

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

FOORUMI REEGLID

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
  1. Foorumis on KEELATUD:
    1. Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    2. Otsene reklaam
    3. Teemast mööda rääkimine
    4. Ropendamine ja sõimamine
    5. Foorumisse autodega mitte kokku sobivate teemade tekitamine
    6. Sõnumite ja teemade kordamine
    7. Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    8. Ise kirjutamine ja ise vastamine eri nimede alt
    9. Võõra inimese pärisnime all esinemine
    10. Läbivate suurte tähtedega kirjutamine
  2. Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine.
  3. Reeglitele mittevastavad kommentaarid ja teemad kustutatakse ning Foorumi administraatoritel on õigus reeglite vastu eksijad blokeerida.
  4. Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  5. Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi".
  6. Teemade pealkirjades on väga soovitatav ära märkida mark ja mudel, mille kohta teema on.
  7. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on calibra kütusekulu???????????".
  8. Teemade pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  9. Auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.
  10. Mõttetuid või foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda.

VASTA TEATELE

Nimi
Teema 
Sisu
Soovin vastuseid   e-postile:
Kontrollkood

Sisesta pildil nähtav kood. Registreerinud kasutajad ei pea seda tegema.
Vaata registreerunud kasutaja eeliseid.