Sisene

foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Küsi spetsialistilt

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Laki tänava tehnoülevaatus (sissesõit territooriumile, kus töötame, asub Laki 11A vastas Tallinnas) alustas oma tööd aprillis 2002. Autode kontrollimisega olen ise tegelenud 10 aastat. Olen valmis vastama Teie küsimustele, mis puudutavad sõiduautode ja kuni 3,5t täismassiga veoautode tehnoülevaatust ja sellega seonduvat.

Tean, et tehnoülevaatust puudutavat ei saa alati võtta üheselt kuna palju oleneb hetkesituatsioonist, probleemküsimuste kogumi suurusest ja seaduse tõlgendusoskusest. Kui probleemide lahendamisel leitakse kompromisse, siis ei tohi need seadusega vastuollu minna. Vaatamata sellele, et tuginen oma vastuses kehtivatele seadustele, ei saa igas olukorras võtta minu selgitusi kui absoluutset tõde. See tähendab, et minu infot ei tohi kasutada à la Mait Millert ütles, et nii on õigem.

Minu poolt juhitav Maitene OÜ on eraõiguslik juriidiline isik, kes on sõlminud halduslepingu ARK-ga. Mainitud leping annab õiguse teostada riiklikku järelvalvet, st mootorsõidukite ja nende haagiste tehnoülevaatust. Vaatamata sellele, et minu seisukohad ühtivad enamasti ARKi ametnike seisukohtadega, pean vajalikuks ära märkida, et Maitene OÜ ega mina isiklikult ei saa foorumites esindada Riiklikku Autoregistrikeskust, ametnikke ega nende seisukohti. Haldusleping ei näe ette sellist võimalust.

Mait Millert
Maitene OÜ tegevjuht
telefon 715 4246
www.maitene.ee

TEEMA: REGISTREERIMISTUNNISTUS.

11:16 26.05.2012
romu1
registreerimistunnistus.
Tere.Kas ma pean kindlasti auto tehnilisepassi ümber vahetama enne ülevaatusele tulemist kuna lahtrid kuhu järgmise ülevaatuse aeg kirjutatakse on täis saanud.Tundub mõttetu lisaraha maksta ark-le kuna tänapäeval nagunii käib kõik läbi arvuti.
11:37 26.05.2012
Mait Millert (Laki tänava tehnoülevaatus)
Re: registreerimistunnistus.
ARK nõuab seda meilt. Kui masin on korras siis ülevaatuse lõplik vormistamine lükkub edasi kuni esitatakse reg. tunnistus kus on vaba ruumi märkida järgmine ülevaatusele tulemise tähtaeg. Alles hiljuti ei lastud ülevaatuspunkti uksestki sisse kui ei olnud ette näidata kindlustuse paberit. Nüüd kindlustuse olemasolu ei kontrollitagi ja ehk ka ülevaatuse märkimine reg. tunnistusele kaob kunagi tulevikus.
23:09 26.05.2012
võmm.... (registreerimata)
suurepärane, sellevõrra suureneb nende arv kel ei tule pähegi et ülevaatus läbi ja kuskilt pole kohe vaadata ka. Sau tõuseb selle peale nagu iseenesest ja ei loe siin vanus,sugu ega rahvus;)
21:19 04.06.2012
to võmm (registreerimata)
ja muidugi enamus juhte passib seda tunnistust tähelepanelikult ülepääviti. jama. arkist tuleb lihtsalt teavitus tellida.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

FOORUMI REEGLID

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
  1. Foorumis on KEELATUD:
    1. Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    2. Otsene reklaam
    3. Teemast mööda rääkimine
    4. Ropendamine ja sõimamine
    5. Foorumisse autodega mitte kokku sobivate teemade tekitamine
    6. Sõnumite ja teemade kordamine
    7. Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    8. Ise kirjutamine ja ise vastamine eri nimede alt
    9. Võõra inimese pärisnime all esinemine
    10. Läbivate suurte tähtedega kirjutamine
  2. Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine.
  3. Reeglitele mittevastavad kommentaarid ja teemad kustutatakse ning Foorumi administraatoritel on õigus reeglite vastu eksijad blokeerida.
  4. Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  5. Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi".
  6. Teemade pealkirjades on väga soovitatav ära märkida mark ja mudel, mille kohta teema on.
  7. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on calibra kütusekulu???????????".
  8. Teemade pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  9. Auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.
  10. Mõttetuid või foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda.

VASTA TEATELE

Nimi
Teema 
Sisu
Soovin vastuseid   e-postile:
Kontrollkood

Sisesta pildil nähtav kood. Registreerinud kasutajad ei pea seda tegema.
Vaata registreerunud kasutaja eeliseid.