TEEMA: VALESTI PARKIJATE RUBRIIGI MEHED,
22:54 04.06.2012
djvirtualbass
Valesti parkijate rubriigi mehed,
Prooviks vahest nii:
Et igaüks, kes julgeb eemalt autost pildi teha, seda kuskile foorumisse postitada, siis on ta ka piisavalt mees enda nime siia panema. Veel parem oleks muidugi see, et ta läheb/ootab auto omaniku ära ja ütleb talle, mitte ei pea foorumisse seda postitama, et itsitada pihku ja lootma, et "äkki" pilt kogub palju vastuseid.
Oleme nii tublid järgmine kord?
Või olete kõik sellised, vabandust, kusikust kondipuketid, kes muidugi niisama ei julge midagi teha kui et foorumis ässata.
Aitäh!
23:25 04.06.2012
to djvirtualbass (registreerimata)
Re: Valesti parkijate rubriigi mehed,
õige! esimene julge mees siin, aga mitte mingi kusikust kondipukett, võttis ometi sõna ja pani oma nime ka kenasti. pisut keeruline on aga noh - tubli mees igatahes.
pole küll ise kunagi selles rubriigis pilte asetanud ega sõna võtnud, aga nüüd tundsin õige sirge seljaga mehe ära.
aitähh!
23:33 04.06.2012
´´´´´´´´ (registreerimata)
Tundub,et sa virtuaalass või bass mis iganes oled ise oma sara pildiga siia auto24 foorumisse sattunud kuna oled valesti kuskil parkinud:D:D
00:55 05.06.2012
ahah (registreerimata)
Tundub jah et hr. djvirtualbass (mingi araabia nimi?) on meie kondiPukettidest paparatsodele vahele jäänud!
02:19 05.06.2012
djvirtualbass
Lausa mitme autoga, aga see ei tähenda, et ma nende tillukeste kodanike pärast (nii vaimselt kui eelduste kohaselt ka majanduslikult) lõpetan parkimise seal, kus tuju parasjagu on.
07:27 05.06.2012
. (registreerimata)
Hälbega inimeste puhul on selline parkimine ju isegi arusaadav. Vaimse hälbega, kui sirge seljaga mittekotitav mitme autoga mees aru ei saanud. Ja vaimset hälvet ei kannata ka tihti ravida, iseloomulik on ka oma hälbe mittetunnistamine. Ela aga õndsalt edasi, küll me sust üle oleme.
07:30 05.06.2012
kondiklibu (registreerimata)
Tore ettepanek oleks ju ka valesti parkijate ennastsalgav julgus nimedesse panna. Näiteks pargin auto valesti ja panen sellele oma nimesildi kojamehe vahele. Siis ju nii kena kõigil pärast foorumist lugeda, et valesti parkis Ülbe Kuju, pildistas Kondi Klibu.
07:44 05.06.2012
(registreerimata)
kondiklibu võttis lausa sõnda suust- valesti parkijad on kõvad kisama küll kui nende auto pilt kuskil avaldatakse, aga enda anonüümus on neile väga hingelähedane. samuti ka suutmatus valesti parkimise harjumust (st ka otsest kalduvust seaduserikkumisele) endast välja juurida. kui oled nii kõva mees, et pargid, kus tahad, siis ole ka nii kõva, et näitad enda nägu ka avalikkusele.
08:48 05.06.2012
Konnaraibe (registreerimata)
No aga pargime siis korralikult ja keegi ei pea kuhugi oma nime kirjutama, lihtne ju.
09:13 05.06.2012
ounou
aga see virtuaaldumbass võib ju alustada sellest et paneb oma nime siia kirja
09:50 05.06.2012
tiit_ (registreerimata)
Kõige vingemad mehed on need kes ametiautoga pohhuilt pargivad, eriti veel kui firma logo autol kenasti küljes. Ja kui ettevõtte üldmailile ja juhatuse esimehele rikkumisest pilt mailiga teele panna siis pisar silmanurgas.
10:27 05.06.2012
andu34 (registreerimata)
olen üks kord näinud lasnamäe rimi parklas kõhna ja vinnilist tegelast autosid pildistamas. ütlema midagi ei hakanud kuna see oleks tõenäoliselt psühhotrauma saanud. teine kord nägin maja hoovis võõrast fotograafiahuvilist. arvas, et mõni auto segab tal mööda jalutamist. ma arvasin, et tema segab oma pildistamisega inimeste privaatsust. ei ole ju kellegi möödajalutaja asi kuidas autosid pargitakse paneelika hoovis.
10:36 05.06.2012
heh (registreerimata)
Üldisesplaanis lihtsalt küsin, et see nagu ei tekita üldse probleemi, et parkite valesti või et rikute üldist heakorra etiketti ?
11:01 05.06.2012
andu34 (registreerimata)
elu ei ole must ja valge. olen parkinud invakohal üks kord elus kui sõidutasin invaliidi. vastavat märgist autol muidugi ei olnud. süüdi ennast selle pärast ei tundnud. pargin ka parklas vahest viltu või joonte peale kui kahe eelnevalt pahasti pargitud autode vahe on selline. olen sõitnud haljasalal kuna ainuke tee koduhoovi ja suure tee vahel kaevati millegi pärast välgukiirul läbi ja tagasi tsivilisatsiooni oli vaja saada.
11:09 05.06.2012
............... (registreerimata)
"Lausa mitme autoga, aga see ei tähenda, et ma nende tillukeste kodanike pärast (nii vaimselt kui eelduste kohaselt ka majanduslikult) lõpetan parkimise seal, kus tuju parasjagu on."
Kuule virtuaalne dj kes on kõva käpp võibolla arvutis muusika tegemisel, milles ma ka sügavalt kahtlen.
Kui oled nii kõva kutt, et pargid 2 kohta korraga, inva kohapeal või jumal teab kus, siis ära niutsu kui sinu roostetanud bemm mõnel fotol on.
Küll see koer kiunatab kelle pihta kaigas käib....
Käitume hea kombe ning tava kohaselt ja ei teki probleeme, liikleme ning pargime vastavalt ettenähtud seadusele ja LE-le, ning samuti ei teki "vinninäolise pildistajaga" probleeme.
Ainukle rumal laps oled siin sina virtuaalne deejott !
12:04 05.06.2012
djvirtualbass
Ega mul muud suurt öelda polnudki, kui et pargin rahulikult edasi. Ega midagi ei muutugi nii kaua, kuni mõni julge kodanik rääkima ei tule. Siiamaani keegi ei julge mulle otsagi vaadata, harva vahest mõni kont klõpsab ka pildi puu otsast
13:26 05.06.2012
looder23 (registreerimata)
vau, mõni mees on ikka nii peletis, et keegi ei julge otsagi vaadata. no vau kohe...
mis neist peletistest ja väheldase mahutavusega piljardikuuli mehikestest ikka vaadata. ega mõistus ja m...i pikkus pole oma teha. see ikka jumala poolt antud ja üldiselt neid muuta ei saa. pikkust küll raske raha eest saab, aga mõistust see raha juurde ei anna.
14:34 05.06.2012
(registreerimata)
//Ega midagi ei muutugi nii kaua, kuni mõni julge kodanik rääkima ei tule.//
kas tegemist on mingi kompleksiga, ego puudujäägiga?
tahan, et mind märgataks ja sellepärast valesti pargingi ning ootan sisimas, et keegi minuga sel teemal rääkima tuleks. tundub olema ravi vajav isik- mõistab ise suurepäraselt, et teeb midagi valesti, aga ei suuda end sundida lõpetama. ometigi huvitab teda väga avalikkuse tähelepanu, sest muidu poleks ka seda teemat siia teinud.
15:07 05.06.2012
djvirtualbass
Irw
:)))))))))))))))))
Tundub, et ma olen siin suutnud nii mõnedki päris leili ajada. Kui enam muud vastuargumentatsiooni ei leia, siis tulevad mängu vanad klassikalised "kompleksides"; "egobooster"; "ravi vajav invaliid" jms rünnaku-padrunid.
Kui te niimodi kontekstiväliselt rebite, siis milleks ma üldse vaevan end? Täpsustan veel üle, et pidasin silmas seda, et nii kaua kuni keegi märkust ei tee on ka meie ühiskonnas selline parkimine lubatud.
Soomes sellist nahaalsust ei kohta, tänu sellele et inimene tuleb kohe sinu juurde ja teeb selgeks. Eesti kusikud ässavad tehtud piltidega foorumis ja siis targutavad nagu oleks meie seadustiku ise lausa kirjutanud. :)))))))))))))))))))))))))
15:24 05.06.2012
(registreerimata)
ma ei saa ikka pihta, mida sa taotled- kas vaid seda, et keegi sinuga rääkima tuleks? kui sa isegi saad aru, et valesti parkimine on probleem, siis lõpeta ka ise taoline tegevus ära ja anna niimoodi oma panus ühiskonna paremaks muutmiseks. miks peab elu olema selline, et ühed kogu aeg s!tuvad ja teised peavad neile märkusi tegema? kas s!tujad ise ei saa siis aru, et võiks taolise tegevuse lõpetada ja aksepteerida üldlevinud käitumisnorme ja seadusi? kas sinusuguste puhul mõjub ainult suusõnaline noomitus ja soovitavalt kaks meetrit pika ning 100kg lihaste omaniku poolt või aksepteerid sa kõiki ütlejaid, sõltumata nende kehakaalust ja vinnide hulgast näos? näiteks ka mõnda mupo 1,65cm pikka ja kõhetut ametnikku või saadad taolised kohe pikalt? räägi välja, mida sa tahad.
17:15 05.06.2012
hullar (registreerimata)
Soomes kutsutakse iga asja pärast kohe politsei.Ei hakka keegi mingit eesti ehitajat noomima!
17:37 05.06.2012
Sellel "avalikult väljaöeldud nimega" teemaalgatajal tundub olema vaid üks eesmärk: saaks õrritada, siis mõnuleda naudingust kuda kraaklejad just TEMA kirjutistest leili lähevad. Aga haigusliku nähuga on siin tegemist küll.
18:58 05.06.2012
V6 (registreerimata)
Teemaalgataja on virtuaalne kõva mees :) Ilmselt oled nii lolli molliga, et kellegil ei tule lihtsalt pähe sulle märkust teha inva kohal parkimise eest.
Kui teed üleskutse nime avaldamiseks, siis ole ise ka natukene mees ja tee algus sisse.
19:11 05.06.2012
Kärss
#Ega mul muud suurt öelda polnudki, kui et pargin rahulikult edasi. Ega midagi
#ei muutugi nii kaua, kuni mõni julge kodanik rääkima ei tule. Siiamaani keegi ei
#julge mulle otsagi vaadata, harva vahest mõni kont klõpsab ka pildi puu otsast
Siit siis üleskutse neile kontidele, et järgmine kord ärge pildistage autot, vaid ikka inimest, kes sellest autost välja tuleb või sinna sisse istub. Loomulikult koos autoga ja hea parkimise stiilinäitega. Kes avalikult ei julge, tehke seda kasvõi läbi poeakna või läbi auto peegeldavate klaaside. Need labased meetodid ja vinniliste tegelaste selline eneseteostus on igati õigustatud täpselt niikaua, kuni leidub inimesi, kes elementaarsetest viisakusreeglitest kinni ei pea. LE on suht teisejärguline, seda ei võeta juba ammu enam tõsiselt, isegi mitte politsei poolt:)
19:42 05.06.2012
provokatiivsus ruudus (registreerimata)
Seni kuni parkimiskohad joonitakse SMARTIDELE, midagi ei muutu. Pakuks ,et kui kaubakeskused teevad tasulised platsid norm mõõtmetega ,siis kaovad ka risti parkijad ja invakoha vägistajad.
22:56 05.06.2012
James75
Mina olen neid "vigurparkijaid" korrale kutsunud. Nemad on aga kõrvad lontis minema jooksnud. Vat nii kõvad mehed on olnud.
22:57 05.06.2012
Kärss
Ettekäände leiab alati. Minu igapäevaautoks on lai meeriklane ja millegipärast ei jää kusagil parkimisruudud väikesteks... ilmselt sellepärast, et ei trügi kaupluste ukse alla teiste väga laiade luksautode vahele. Kümmekond sekundit rohkem jalutamist ja probleem puudub. See parkimisprobleem on ikka rohkem kõrvade vahel ja seletatav pigem Freudi teooriate põhjal, kompenseerivad oma väikest...
03:08 06.06.2012
MUL EI OLE NAIST; SEEGA OLEN S (registreerimata)
Kui nii kõva suksu oled, miks siis öösel siin kirjutad? Tegid tüki ära ja siis kohe tulid siia kuulutama?
Man, you got issues.
07:50 06.06.2012
To .......ass!
Mis haigus sul on? Parkimistõbi? Või hoopis uhkeldustõbi? Ja kui suure naudingu sa saad selliste kirjutiste pealt?
Muideks ka minu sugune väikse kehaehitusega mees, kes õigesti ja õigetesse kohtadesse pargib autot, ei pea nurisema naiste puuduse üle. Vähemalt ei ülbitse ma liikluses, parkimisel, ega ka vaevle vinniliste fotograafide foobias.
09:25 06.06.2012
Üleskutse lisada kõikjale (registreerimata)
Valesti parkijaid. Ühiskond peab ise ennast reguleerima ning sotsiaalvõrgustikud, sh internet on selleks hea "relv". Me elame aastas 2012 ja oleme 20.a jõudnud kaugele n-ö kauboiühiskonnast, kus kaaskodanikega ei arvestata. Seega, kui näete ühsikonnas sigadusi, milleks on ka valest parkimine (invakohale, kõnniteele, haljasalale, rannaliivale jms) ..... tehke aga julgelt pilt ja kõikjale netti välja !!!! Kui näete, et keegi kihutab ja teeb ohtlikke möödasõite - helistage kohe 110 ning teavitage. Kui niimoodi ka mõni tattninast rullnokk/pohhuist omi järeldusi teeb saades karistatud vms - on eesmärk vilja kandnud. Selge on see, et politsei kõikjale ei jõua. Jõudu!
13:53 06.06.2012
djvirtualbass
Kahju, et mu eelmine kommentaar maha lasti siin teemas. Tundub, et riivasin mõne mode väikse mehe õiglustunnet.
Point on selles, et kas äkki hakkame pildistama ka linnas enamus autojuhte, kes liiguvad 50 km/h alas 60-65ga? Ja ma rõhutan: enamus. Kaasaarvatud mendid liiguvad sinuga ühtlaselt 60ga kaasa - peaks neid ka pildistama?
Pildistame äkki kõiki???? Interneti ajastu on meil ju.
Üks härra sülitas maha, ma tegin oma peegelkaameraga terava pildi. See selleks...
Tahaks lihtsalt mainida, et eelmine postitaja on vist väga kibestunud elus tegelane, kelle majanduslik sissetulek on ta viinu kuristikuni ja nüüd tahab, et kõik saaksid veidike ebamugavust tunda. :)))) Kurb kurb homo sapiens oled.
15:29 06.06.2012
irw.. (registreerimata)
"Point on selles, et kas äkki hakkame pildistama ka linnas enamus autojuhte, kes liiguvad 50 km/h alas 60-65ga?"
Mis point see selline on? Kas sinu kaamera jäädvustab ka auto kiiruse? Ää soga. Juhul kui selline kaamera saab olema (ja iga foto varustet GPS verifikatsooniga jne) siis miks ka mitte.
Aga mis puutub igastesse poosetajatesse parkimisel, et vot reeglid temale ei kehti, siis mida krt nutta kui keegi pildistab autot ja tema numbrit? Või on mingi imbetsill asutanud likumise autode privaatõiguste kaitseks? No mida veel!
15:30 06.06.2012
(registreerimata)
võiksid natukene oma hernest loksutada ja aru saada, et valesti parkimise puhul on segadust rohkem kui kiiruseületamise puhul. avalikes parkimiskohtades ei jätku niiehknii kõigile vaba ruumi ja kui mõni töll sätib oma panni nii nagu talle meeldib, jääb paar-kolm autot sellepärast parkimata. või igasugu muud situatsioonid, kus ühe j.bu pärast peavad teised mingeid imelikke manöövreid tegema või jalakäijad akrobaate mängima.
ja mida paganat sa kogu aeg teiste sissetulekute pärast muretsed? erutab sind see teema või? jõudis inimene fotoka osta, järelikult saab ka elatud ja sinu inin tema majandusliku seisu kohta ei koti kedagi.
ja pargi korralikult, siis ei kipu keegi sind pildistama ja sul pole põhjust end netis rahuldamas käia teiste kalla irisedes. lihtne ju.
16:37 06.06.2012
r (registreerimata)
Aga mulle ei meeldi, et minu eelmist kommentaari siin enam pole. See oli parem kui mõni pilt viltu parkijast. See oli parem kui pilt punasega ristmikule sõitjast. See oli parem kui pilt moblaga roolis rääkijast.
09:14 07.06.2012
Tuscan
Huvitav suhtumine....Ega midagi ei muutugi nii kaua, kuni mõni julge kodanik rääkima ei tule....
Kas sa Liiklusseadust oled ikka lugenud ja autokoolis käinud? Seal on seadusepügalates kirjas, kus tohib ja kuidas tohib parkida. Või peab keegi tugiisik sul kogu aeg kõrval olema, mida tohib ja mida ei tohi teha nagu väikesel lapsel?
Kas järgmiseks lähed inimest tapma, sest keegi pole sulle seda personaalselt ütlema tulnud, et nii pole ilus käituda või seda ei tohi teha?
10:50 07.06.2012
maidekas
Tundub,et teema algataja paras ajukääbik.
14:01 07.06.2012
James75
Selle parkimise teema võik vabalt liigitada sellise üldise viisakuse alla enamasti. Muidugi on parkimiskohad ka piiratud ressurss. Viisakuse all pean silmas seda et paljusid asju ei tehta mitte vahelejäämise hirmust, vaid lihtsalt nii on viisakas. Nagu me söögilauas ei peereta, nii ei ole ka viisakas parkida risti üle mitme koha. Paraku on inimesi kellele sellised arusaamad on elementaarsed ja on ka neid kes kotleti nosides kärinal haisvat kõhutuult lasevad.
14:05 07.06.2012
Rainmees27 (registreerimata)
Teemalgataja paistab olevat tüüpiline valesti parkija ja nagu rikkujatele omane, teda häirib see, et tema rikkumisele tähelepanu pööratakse.
Kui sellele valestiparkijale midagi öelda, mida see aitab? Sealt tuleb vastu ainult ülbet sõimu, siia foorumisse postitades on vähemalt valesti parkija avalikult häbiposti pandud.
Kuid eks rikkujaid ja kurjategijaid ju häirib alati, kui keegi neid torgib põhjusega, nende rikkumise eest, ükskõik, kas siis aktiivne kodanik või politsei.
Ikka on kõik teised süüdi, mitte kurjategija ise, enda arvates, täiesti haiged inimesed ikka.
Parem tunnistage oma viga ja ärge rikkuge enam seadust, aga sedasi ometi te ju elada ei saa?
16:50 12.06.2012
zzz-888 (registreerimata)
Teemaalgataja on ju ehtne jobu aga, kui su parsa mulle ette jääb valesti pargituna siis ära imesta hiljem miks rehv tühjaks läheb, sest, mul on kaks meetodit, kas pargin värdjal juhiukse kinni või panen naela ratta alla võib ka juhtuda, et teen mõlemat.
Enne valesti parkimist mõelge natuke, kui on millega mõelda!
Minu auto nr. on 888
16:02 13.06.2012
James75
Natule lahti mõtestades teemaalgataja juttu.
Kui inimene tahtlikult eirab ühiskonna reegleid ja ise veel õigustab oma tegevust, siis on sisuliselt tegu ühiskonda mitte sobiva inimesega, ehk antisotsiaalse inimesega. Lihtsalt asotsiaal omal viisil.
Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.
FOORUMI REEGLID
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
- Foorumis on KEELATUD:
- Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
- Otsene reklaam
- Teemast mööda rääkimine
- Ropendamine ja sõimamine
- Foorumisse autodega mitte kokku sobivate teemade tekitamine
- Sõnumite ja teemade kordamine
- Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
- Ise kirjutamine ja ise vastamine eri nimede alt
- Võõra inimese pärisnime all esinemine
- Läbivate suurte tähtedega kirjutamine
- Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine.
- Reeglitele mittevastavad kommentaarid ja teemad kustutatakse ning Foorumi administraatoritel on õigus reeglite vastu eksijad blokeerida.
- Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
- Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi".
- Teemade pealkirjades on väga soovitatav ära märkida mark ja mudel, mille kohta teema on.
- Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on calibra kütusekulu???????????".
- Teemade pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
- Auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.
- Mõttetuid või foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda.
VASTA TEATELE
|
|