TEEMA: LEITUD NUMBRIMÄRK
08:09 26.02.2004
x (registreerimata)
Leitud numbrimärk
Leidin paar päeva tagasi auto numbrimärgi 77 ZFD. Annaks omanikule tagasi, aga kuidas teda leida? ARK-st vastavat infi ei saa.
08:45 26.02.2004
rax (registreerimata)
Re: Leitud numbrimärk
hel. 5162714 ja küsi, see ühe mitsu oma vict!
pole tänu väärt:)
18:32 26.02.2004
rax (registreerimata)
kle anna teada kui abi said!
11:25 27.02.2004
x (registreerimata)
Sain omaniku kätte. Lubas nagu eile numbrile järgi tulla, aga ei tulnud.
11:30 27.02.2004
MarcoV
ARK võiks ju vahendada leitud numbrite omanikule tagastamist.Kui nad helistajale omaniku andmeid väljastada ei taha-tohi võtku siis ise ühendust ja andku leidja telefoni nr omanikule.
Elementaarne tegelikult.
15:45 27.02.2004
X (registreerimata)
Väidetavalt ei ole ARK-s omaniku tel. numbrit. Soovitati ka number nende büroosse tuua, aga neil on 17 bürood Eestis ning omavaheline side olematu. Seega võiks numbri samahästi ka minema visata. Võimalus, et omanik selle ARK-st kätte saaks on kaduvväike! Niipalju siis meie e-riigist praktikas.
16:02 27.02.2004
rax (registreerimata)
ark võiks ju omaniku nimegi öelda, netist saab ju nime järgi tel. nr. teada(kui muidugi salastatud pole)
A no hea seegi et omaniku kätte said:)
16:15 27.02.2004
enn (registreerimata)
ise olen kunagi saanud Tartu-Tallinna maanteel äratulnud numbri kätte liikluspolitsei käest, leidja andis sinna infi
16:26 27.02.2004
sysi (registreerimata)
mina aga nii, et linnas suvalisel hetkel tuli mees juurde ja ytles, et ma viisin su esimese numbri politseisse, mine v6ta 2ra. mina aga vastu, et mul ju olemas... aga... polnud :-)
action siis 1h sees toimus.
23:49 27.02.2004
tase (registreerimata)
ehh, on meil vast kaootiline värk... jäin numbrist ilma ühel euroopa kiirteel. helistasin kohalikku ark-i, öeldi, et küll öine kiirteeteenindus selle üles korjab. järgmisel päeval helistati ja paluti järele tulla.
19:33 28.02.2004
. (registreerimata)
leidsin ka terve paari 307 MAD mõned aastad tagasi, ARK saatis mu pikalt, ajalehte pandud kuulutustele ei vastanud mitte keegi ja nii ongi jäänud vedelema.
19:18 08.07.2012
Leidja (registreerimata)
Küll vana teema aga...leidsin täna teeservast murult ATV -le kuuluva numbrimärgi 87 ZK
Leiukoht Rapla, Uusküla. Tel. 5217214
Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.
FOORUMI REEGLID
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
- Foorumis on KEELATUD:
- Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
- Otsene reklaam
- Teemast mööda rääkimine
- Ropendamine ja sõimamine
- Foorumisse autodega mitte kokku sobivate teemade tekitamine
- Sõnumite ja teemade kordamine
- Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
- Ise kirjutamine ja ise vastamine eri nimede alt
- Võõra inimese pärisnime all esinemine
- Läbivate suurte tähtedega kirjutamine
- Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine.
- Reeglitele mittevastavad kommentaarid ja teemad kustutatakse ning Foorumi administraatoritel on õigus reeglite vastu eksijad blokeerida.
- Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
- Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi".
- Teemade pealkirjades on väga soovitatav ära märkida mark ja mudel, mille kohta teema on.
- Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on calibra kütusekulu???????????".
- Teemade pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
- Auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.
- Mõttetuid või foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda.
VASTA TEATELE
|
|