Sisene

foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Küsi spetsialistilt

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

TEEMA: TELER AUTOSSE

17:02 14.09.2005
Mati (registreerimata)
teler autosse
Kust saaks autosse 10" kuni 12" ekraaniga teleri või selles suuruses lcd monitori/TV vastuvõtja/DVD mängija ?
17:12 14.09.2005
Scorp (registreerimata)
Re: teler autosse
09:02 15.09.2005
Gabriel (registreerimata)
RP Grupp,Kadaka tee 1.
12:32 18.09.2005
Henri (registreerimata)
16:20 19.09.2005
ranz (registreerimata)
See viimane vidin on ikka eri odav :O TV/DVD jne jne kõik ühes ja alla 10K eesti krooni... tea kas pilti ka näitab selline ve :P
12:28 20.09.2005
Henri (registreerimata)
Firma Perfect Styling toob neid tooteid ise maale.
14:09 20.09.2005
ranz (registreerimata)
Sellesmõttes on muidugi eriti lahe, et sellist firmat olemas meil siin eestis pole :P sest niipalju kui mina otsisin ma sellise nimega registreeritud firmat ei leia.
13:55 21.09.2005
Henri (registreerimata)
Ma oman seda firmat Taanis. On registreeritud Taani ja seda oleks vøinud muidugi jåreldada sellest et see leht on ka Taani aadressiga ja taani keele vøimalusega.
14:33 21.09.2005
ranz (registreerimata)
Selge siis. Kuid nüüd mis oleks konkreetne hind siin kohapeal kui ma seda konkreetset asja omale tahaks? Et mina annan sulle sellise sellise summa ja võtan kauba vastu.
19:08 22.09.2005
Deus
poisid, reeglid, ikka reeglid :)
11:58 31.03.2012
Badj77
Jätkaks teemat: millist telerit autosse osta, millega siis näeks 3-4 eesti kanalit, mis veel digilevis tasuta näha ja millega saaks näha ka filme (kasvõi mälukaardilt /divx/, USB, DVD).
Sooviks varianti, mis ei oleks püsiv, vaid saab lihtsalt maha võtta (nt peatugede külge kinnituv).

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

FOORUMI REEGLID

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
  1. Foorumis on KEELATUD:
    1. Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    2. Otsene reklaam
    3. Teemast mööda rääkimine
    4. Ropendamine ja sõimamine
    5. Foorumisse autodega mitte kokku sobivate teemade tekitamine
    6. Sõnumite ja teemade kordamine
    7. Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    8. Ise kirjutamine ja ise vastamine eri nimede alt
    9. Võõra inimese pärisnime all esinemine
    10. Läbivate suurte tähtedega kirjutamine
  2. Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine.
  3. Reeglitele mittevastavad kommentaarid ja teemad kustutatakse ning Foorumi administraatoritel on õigus reeglite vastu eksijad blokeerida.
  4. Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  5. Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi".
  6. Teemade pealkirjades on väga soovitatav ära märkida mark ja mudel, mille kohta teema on.
  7. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on calibra kütusekulu???????????".
  8. Teemade pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  9. Auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.
  10. Mõttetuid või foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda.

VASTA TEATELE

Nimi
Teema 
Sisu
Soovin vastuseid   e-postile:
Kontrollkood

Sisesta pildil nähtav kood. Registreerinud kasutajad ei pea seda tegema.
Vaata registreerunud kasutaja eeliseid.