foto@auto24.ee Auto24.ee võimaldab Teil foorumisse lisada huvitavaid pilte olukordadest liikluses ja sellega seonduvast. Selleks on kolm võimalust:
- registreerunud kasutaja saab algatada uue teema ja lisada oma postitusele pildid;
- registreerimata kasutaja saab vastata olemasolevatele teemadele ja lisada pilte;
- samuti võivad kõik saata oma pilte emailile foto@auto24.ee, ja seda kasvõi mobiiltelefonist!
Pildid ei muutu foorumis nähtavaks kohe vaid need vaadatakse üle ja sobivuse korral lisatakse.
Lisage kindlasti ka oma kommentaarid!
TEEMA: MIKS AUDI SAKIB
See teema on vastusteks suletud.
22:19 18.01.2007
trippinlittleonyouba byboo
miks audi sakib
mõtlen, et peaks uue auto ostma. seejärel hakkasin mõtlema põhjuseid miks mitte osta audit. sain valmis 17lk pikkuse nimekirjaga. kopin esimesest lehest pool. palun täiendage.
1. mootor on eespoolt esisilda.
2. sellest tulenevalt sitt juhitavus
3. esisild laguneb.
4. esivedu on odav, mis tähendab et ei saa olla hea
5. kui pole universaal siis on pagasnikus vähe ruumi. ei tea küll milleks seda ruumi seal olema peaks aga miinus ikkagi.
5. varastele meeldib neid ära näppida.
6. ja kui auto jääbki alles siis näpitaks veljed või ilukilbid ära.
7. mootord on lahjad.
8. mittnõrgad v6 mootorid söövad palju õli ja bensiini ja rihmavahetus on nagu valimas käimine. ükskõik kelle poolt ka valida, hääl läheb ikka alati savisaarele
9. neid on iga nurga peal. niivõrd ära leierdatud plaat.
10. bmw omanikud naeravad ja mõnitavad
11. kui neid kätte saada tahan, et peksa anda, siis ei saa neid kätte, sest nad sõidavad eest ära.
12. a3 ja a4 on naistekad.
13. spidokad on tagasi keritud.
15. airbag on ära näpitud.
16. 2,5 td mootor läheb koguaeg katki ja keegi ei tea miks ning ei oska korda teha.
17. a4 alla mahub vaid kuni 22toll velg.
ilma naljata. tegelikult quattro audid mulle päris meeldivad.
22:30 18.01.2007
b4 (registreerimata)
Re: miks audi sakib
ninas on 4 rõngast aga olympiamängudel on ju 5
01:05 19.01.2007
kk (registreerimata)
kuigi on tal miinuseid aga ikkagi neid ostetakse ja kiidetakse, ju siis tasemel masin.Elagu 4 rõngast.
06:44 19.01.2007
Vanavaim (registreerimata)
Ole nüüd nii kena ja too siia sii mõne superhea ja miinusteta automargi näide.
06:53 19.01.2007
to trippinlittleonyouba byboo (registreerimata)
kle sina, kui sa nii julgelt siin audit maha teed, äkki ütleksid millega ise sõidad. jälle mingi bemari vend siia ilkuma tulnud. natsa vale koht sellist iba ajada. selle teema võiks kiiresti ära kustutada. ja veel see lause- 11. kui neid kätte saada tahan, et peksa anda, siis ei saa neid kätte, sest nad sõidavad eest ära....muidugi ei saa kätte, sest bemar ei lähe ju nii hästi edasi, irw...
08:16 19.01.2007
jälle geeniused plõksivad (registreerimata)
tra mis sa tahad a4-st oma +22tollise veljega traktori teha. Ime pole siis et juhitavus sitt ja esisild languneb.
08:53 19.01.2007
Jaah (registreerimata)
Äki tood siis näiteid ideaalsetest markidest?
09:03 19.01.2007
taits (registreerimata)
sul on ilmselt igast automargist ühesugune ettekujutus - NALJAMEES! ostad ühe ära ja siis sa muud ei teegi kui kiidad seda marki, mida sa ise parajasti omad, olgu või zapakas.
09:06 19.01.2007
e (registreerimata)
teeme algataja on täiesti mõttetu vend.. peab ikka palju aega olema. et sellist jama kirjutada
09:07 19.01.2007
marek (registreerimata)
Pigem siiski Audi. Pole ju ametlikult BMW Saksa autotööstuse lipulaev vaid ikka Audi.
Mis esisilda siis hea näide mu sõbra ´´kapsaaiast´´.Ostis nimelt uue tagaveolise bussi Toyotast, kuid kuna tagaosa nii kerge, siis pandi alla no sellised naelutatud maastikukummid et asfaldil sõida nagu belaruziga.Ja seda ikka selleks et kohapealt üldse liikuma saaks hakata.Ja hoidku jumal kui jääd kallakule seisma!
Arvestades et senini on maanteed Eestis lumevabad, kuid sõidetakse naeltega, siis vaadake kallid autojuhid millised rööpad on maanteedel ja tahaks näha kes kui suure veljemõõduga suvel nendel teedel sõidab!
Tulin just mõned päevad tagasi Tallinnast Pärnu poole ja no sõida nagu joodik ühest vao äärest teise.Peale selle oli meeletu vesi ka asfaldil.
09:10 19.01.2007
erki (registreerimata)
huumorisooneta silmaklappidega audifännid asuvad kohe tatti pritsima:) rahu! väike kriitika alati teretulnud, võib ju selles nats tõdegi olla...
09:27 19.01.2007
trippinlittleonyouba byboo (registreerimata)
veel mõned kurvad aga tõesed tõeterad. audi fännina pisar tilgub aga missa teed. tõde on vaja kalevi alt välja tuua.
18. audi omanikud on napakad
19. audi omanikud on silmaklappidega
20. turbomootorid on lahjas seades, kui s mudelid välja jätta
21. suured v8 ja v6 mootorid on lihtsalt nii rasked, et eespool esisilda kõõludes veavad auto ka sirgel teel kraavi, kurvidest rääkimata
22. tagasillaks on esiveoliselt mudelitel konkreetselt raudtala. sõltumatud vedrustust ei ole. ainult lehtvedrud on veel puudu.
23. ei ole saksa autotööstuse lipulaev.
09:37 19.01.2007
bmw 750 (registreerimata)
veel üks miinus. audil pole V12 mootoreid. Mersul ja BMW-l ja kõigil teistel on
09:43 19.01.2007
to bmw 750 (registreerimata)
pole v12 mootereid??
kle s8 5.2 fsi ja aido a8 6.0 on siis sinu arust 8v või 10 v??
irw...pane suu kinni kui asjast kottigi ei tea!!
09:44 19.01.2007
eelmine kommija (registreerimata)
vabandan kirjavea pärast!
st. audi a8 6.0L
09:49 19.01.2007
to BMW750 (registreerimata)
10:10 19.01.2007
Hm (registreerimata)
Väga lahedad argumendid. Ju siis peab mootor kauem vastu, kui on lahjas seades.
10:28 19.01.2007
A66 (registreerimata)
Audi S8 5.2 FSI 331 kW on siiski v10 mootor.
6,0 on V12.
Ma ei näe Eestis bemmil mingit eelist Audi ees.Audi on soliidne auto,bemm aga eestlase silmis ..... :).
Lisaks näeb bemm seest odav ja hale välja(2000a.näit).
Ja tüüpiline bemmi juht on meil üldjuhul paras põmmpea,peenike baranka pihus.
10:31 19.01.2007
MarkkoAudi90 (registreerimata)
Muide, Audi S8 5.2 FSI on V10. Aga teemaalgataja on ilmselgelt 3-seeria BMW omanikust rullnokk.22" valuveljed andke abi. Vaidleme siis vastu. Kõigele ei saa vaielda, aga siiski. Nii:2.Juhitavus on pereauto kohta väga hea.
3.Esisild laguneb sama palju kui eelmise põlve 5-seeria BMW-l aga Audi jupid ei maksa sittagi.
4.Enamus Eesti teedel liikuvaid autosid on esiveolised, mis sa arvad et inimesed ostavad meelega kehva asja?
5.Pagasnikus on ruumi piisavalt.
6.Varastele meeldib E36 ka sama palju.
7.See, et veljed ja ilukilbid ära näpitakse, ei ole ainult Audi omanike mure.
8.MIDA?
9.Järelikult on hea masin kui iga nurga peal on.
10.Audimehed naeravad ja mõnitavad BMW omanikke ka.
11.Saad ikka, sõida järgmise kurvini, nad seal kraavis kuna ei saa oma 77kw BMW juhitmisega hakkama.
12.A4 ja naistekas? Mida iganes. BMW 1-seeria ja 3-s seeria on gayde lemmikud.
13.Millisel välismaalt toodud autol see spidokas kerimata on?
14.on sul vahele jäänud
15.Millest sa seda järeldad et KÕIKIDEL Audidel airbag näpitud on?
16.Kui 2.5TD mootor koguaeg katki on, siis miks neid nii palju ringi liigub?
17.Kui sa reaalselt autot juhtima õpid siis saad aru, et Eesti teedel ei ole mõtet üle 17 tolli alla panna.
18.Nüüd sa siis juba räägid endast, pigem oled sa ise napakas ja mitte vähe.
19.BMW omanikud on huligaanid ja rullnokad (kui me juba lahmima hakkame).
20.Näiteks 1.8T ja 2.7T on täiesti piisavad.
21.Sõida enne mõne V6 või V8 mootoriga Audiga ja siis tule siia tagasi.
22.Uuri natuke nende autode tagasildasid enne kui siin kisendad.
23.See kas ta on või ei ole lipulaev, ei ole tähtis. Tähtis on see, et tegu on väga hea autoga.
Ja kodanik BMW 750-veel üks miinus. audil pole V12 mootoreid. Mersul ja BMW-l ja kõigil teistel on -KÕIKIDEL? Oled sa ikka päris kindel, et kõikidel on? Kas Opelil on, kas Fordil on? Ja muide, Audil ON 12-silindriline mootor, W12 6.0
Üldiselt, teemaalgataja paistab olema üldse alaealine poisu, kes on kuulnud, et BMW on hea auto ja kuna näeb neid plärisevate summititega roostehunnikuid oma toaaknast mööda sõitmas, siis arvab, et need ongi kõikse paremad. Mul on sulle uudis-võta silmaklapid peast ära ja sa näed, et BMW ei ole kõige parem auto. Mulle vabsee BMW ei meeldi, aga sellepärast ei hakka ma kohe seda maha tegema, mingeid nimekirju tegema miinustest. Usu, BMW kohta leiaks neid rohkem.
10:57 19.01.2007
ls (registreerimata)
oman ise nii audit ( A6 `99 Q ) ja Bmw ( 530 D `02 ),
Audi plussiks on Quattro, esiveolist ise ei ostaks, Bmw on seest laiem, A6 kitsam, Bmw on veidi tummisen masin.
Bmw omanikud EI OLE RULLNOKAD, Audi omanikud EI OLE JOBUD, omades ja sõites mõlemaga võin kinnitada , et põe kahestunud inimese sündroomi....ühtmoodi halvasti võib käituda ükskõik millise masina roolis.....
11:13 19.01.2007
MEES (registreerimata)
AUDI ON IGA KELL MUGAVAMA JUHITAVUSEGA KUI BMW. ROOL ON KERGEM JNE. Sõitsin tükk aega 2000a 740.ga , tore oli aga ära tüütas see võimlemisrõnga suurune rool ja raske juhitavus, konservatiivne ütleks, muidugi üldmõistes muud kvaliteedinäitajad olid tasemel. SIIS TULI AUDI A8, sõidumugavuse koha pealt oli öö ja päev, ÜHISKOND (Veel) EI VÄÄRI AUDI A8.
11:23 19.01.2007
ega ma mingi napsumees ei ole. olen omanud 1,8T quattro A4. väga lahja. gaasipedaal oleks nagu kummipaelaga mootori külge ühendatud. annad gaasi ja siis ootad mõne aja. teed ühe suitsu või nii. siis tunned et midagi nagu kuskilt tõmbab - ahah nüüd siis tuli lõpuks gaasi juurde.
A4 esisild pole sitt? tere hommikust lubage lõginal naerda. miks siis siinsamas foorumis iga teine A4 teema küss on, et kas tasub osta kas esisild äa ei lagune. olen ise toda remontinud. pooled talad kruvisin maha, sest nondel lihtsalt puudus funktsioon. tarbtult keeruline on see esisild tehtud ja kõik puksid on dubleeritud ülevalt ja alt? põhimõtteliselt on seal vajalikud vaid 4 puksi 20-nest.
Opelil V12 mootor. kas sa oled ufonaout? selline roheline loll mehike kes ei saa maalegi pihta, sest pole neid siin maamuna peal veel kohanud.
Opelit ei saa ju BMW, Mersu, Audiga vist eriti võrrelda kah, seega see pole suur kaotus et Opelil V12 mootorit ei ole. no ok audiga vb saab võrrelda aaga ikkagi.
ahjaa olles omanud A4 1,8t avant quattro siis veel paar puudust.
164) 1,8t mootoril alla 2000 pöörde pole momenti ollagi. selle tulemus on see, et talvel kui quattrorõõme nautida tahad läheb keskmiselt sidur nädalas.
165) meelest läks ära aga kindlasti tahtsin midagi tarka öelda.
11:31 19.01.2007
to to 750 (registreerimata)
8v ja 10v tähistatakse klappide arvu. mootori skeemid on V8 ja V10. 8v on sul pesumasina mootor. 8 volti siis. edu sulle sellega pesu pesemisel.
11:41 19.01.2007
Endine audiomanik (registreerimata)
No kuulge audijobud, MIS PUUTUB SIIS TEEMASSE BMW??? Tainakari!
11:50 19.01.2007
Teerull (registreerimata)
Mina saan näiteks teema algatajast aru kuna bmv omanikud saavad nii eest kui tagant igalpool,siis on vaja kuskil ennast välja elada,et las elavad siis peasi,et nööri endale kaela eipane.
12:17 19.01.2007
viga (registreerimata)
mulle meenuvad ühe veana klõbisevad hüdrotõukurid.
14:14 19.01.2007
audiülbemasin (registreerimata)
mu b4 on vägev,punast värvi,19"velg,ilgelt võimas tümm,toonklaas,sportsumps,et kõik kuuleks kui mina tulen,0..100-10sekiga,tibisid saab nagu muda
15:56 19.01.2007
S (registreerimata)
Viimasel ajal olen tähele pannud, et bmw omanikud on hakkanud bmw audi vastu välja vahetama.
BMW on praegu mõttetu auto, kui tal kaheksakümnandatel oli veel suur eelis audi ees kas või võimsate mootorite näol, siis nüüd domineerib selles vallas audi (näiteks v12 diisel, s ja rs mudelid). Bmw on ajas maha jäänud nolgi unistus, pealegi linnas on neid iga sammu peal. Pakun, et varsti on bmw päris maas audist ja mb-st.
Bmw mootorid kuumenevad ka tihti üle, diislite kvaliteedist ei räägi üldse.
16:04 19.01.2007
forbes (registreerimata)
audi on ju nelja rõngaga volkswagen ja nüüd uuemad on juba ka skodad. sama põhi sama detailid erinev märk ja erinev hind. siinkohal tahaksin avaldada sügavat kaastunnet inimestele, kes on endale ostnud uue audi, sest 2 korda soodsama hinna eest oleksite saanud sama tehnikaga skoda, mida pole kõik tänavanurgad täis.
ekspertide hinnangul on kõige jubedam asja juures aga see, et wolksi korporatsiooni kuulub lisaks audile ka lamborghini ja uus galllardo on osaliseltt just audi koostööl valminud.
lühidalt - audi keerab lamborghini pekki. pole enam lenduksi ega midagi. on mingi kandiline kitsaste ratastega pann.
siiras kaastunne.
16:22 19.01.2007
Chuck Norris (registreerimata)
Aga kuna sul nii palju vaba aega on ,et sellise nimekirja koostasid,siis äkki viskaksid siia ühe perfektse auto ka siia,sest kui 1.8TQ ei liikunud hästi siis mis liiguks jne jne... . Näiteks on trabant ka hea auto,sest trabandil veab üks ratas ja kui ketsi lasta siis kulub ainlut 1 rehv.
16:28 19.01.2007
pille (registreerimata)
viimasele: mine sõida oma bemarirondiga edasi ja ole rahul. miks inimene ostab audi mitte skoda-sest audiga käib kaasas prezhtiis, mida skodal ei ole. ja mida sa vingud gallardo kallal-igalpool testides, kus gallardo on olnud, on just kiidetud koostekvaliteeti jms, et emafirma audi head kvaliteeti üldse.
16:29 19.01.2007
Kuule Marek! (registreerimata)
Palun seleta lollile,misasi on ametlik autotööstuse lipulaev?
16:31 19.01.2007
juhuu (registreerimata)
Kellele ema kellele tütar.
Ise olen BMW omanik kuna meeldib.
Audi kohta ei oska küll ühtegi halba sõna öelda kuna vend omab seda ja täitsa hea auto:)
16:33 19.01.2007
reikin (registreerimata)
ei oska kohe teema algataja lollile jutule midagi lisada. mul kolmas audi ja asjaga rahul. uut autot ei taha osta liisida siis tuleb võtta kasutatud masin ja seal eralduvad terad sõkaldest.
mõnele teadmiseks, skoda ja vw ei ole audi vaid yks ja seesama firma. kui istuda sisse uute octaviasse või A4-ja on vahe oioi missugune.
16:37 19.01.2007
ahvikari (registreerimata)
Mul on juhuslikult W12 mootor mitte V12. Ärge seletage, kui kottigi ei tea.
16:46 19.01.2007
marx (registreerimata)
Krt.,võtke huumoriga.....
16:56 19.01.2007
Katsetaja (registreerimata)
Audil on v12 diisel, seda pole kohe kindlalt ei bemaril, ega mersul.
Aga tõsisemalt rääkida, siis kunagi tuttav ostis omale 530-ne oli hull bemarifänn, samal ajal ta isa ostis just a6-e siis pidevalt kemplesid, et kummal parem, pidev lõõpimine käis, siis ükskord küsisin, et ütle siis nüüd ausalt, kumb sulle rohkem meeldib, kumb siis on parem, autod olid umbes samast aastast, siis poetas mokaotsast, et krt, tegelikult on audi ikka parem;)
See ütleb nii mõndagi
17:00 19.01.2007
ootooot (registreerimata)
Audil V12 diisel? Kindel oled we?
17:24 19.01.2007
e38 (registreerimata)
q7 on nyyd saada kyll v12 diisel mootoriga.bemmi omanikud teevad audit maha ja bemmi foorumis käivad s8 nime alla ja veel sarnased bemmi maha tegemas.täis debiilikud need mahategijad.kus asja möte on?mul ka seitsmene aga kui seda poleks,siis oleks a8sa.
17:28 19.01.2007
sest (registreerimata)
kuule triipp....jne ,sa jummla kihvt vend sa kohe vägise norid tyli ;) aga sa saad...! ise olen audiomanik.
17:36 19.01.2007
1 (registreerimata)
Mingi vend ees ütles et bmw mootorid on sitad! No kuule püüa veits olla, mine kae teste ja saad tiida kummal om paremp modor kas audil või bemmil! Ja ma arva et egal ütel esi maitse ütel kana ja nokse sitta edesi!
17:47 19.01.2007
vvvv (registreerimata)
sul pole seal kupli all kõik päris korras, lase väike kontrollteha!!!
17:52 19.01.2007
1 (registreerimata)
17:54 19.01.2007
jants (registreerimata)
kellel on võimsaim diiselauto v12
18:02 19.01.2007
to katsetaja (registreerimata)
ma räägin kah ühe loo. elasid kord eit ja taat. taadil oli audi, eidel oli bmw. ja lapsi pole neil siiamaani, sest taat ei saa eite kätte. ja nüüd põhipoint: see ütleb nii mõndagi.
kle sa oled ikka täitsa opakas. räägid mingi loo ja siis räägid, et see ütleb nii mõndagi?? wtf. isegi autotestid pole absoluutne tõde. sa ikka täitsa selline, et kui googlisse panna otsingusõnaks loll, siis tuleb sinna sinu nimi.
18:15 19.01.2007
tahate ideaalset autot? aga palun. olles oma elu jooksul omanud nii audisid, kui ka BMW-sid, siis suhteliselt ideaalilähedane masin suzuki liana ja honda S2000.
ja veel. Top Gearist olete kuulnud? ei? seda ma arvasin. audi ju penskarite auto. üheseõnaga seal see power lap list? kui audi nii super on, siis huvitav miks on kiireim BMW M5 ajaga 1.26.2 ja kiireim audi S4 quattro 4,2 ajaga khm-khm 1.30.9 ehk siis vahe peaaegu 5 sek?
mul ei ole köha ma ei köhi niisama. tõestus: http://en.wikipedia.org/wiki/Power_Laps_%28Top_Gear%29
18:15 19.01.2007
Sull1 (registreerimata)
Miks vaielda kumb on parem. Võtke lahti Autobild jaanuar 2007, ja saategi teada, kas bemm või audi, Selle töö on teie eest ära teinud testijad.
Ette rutates: 3:6 BMW kasuks.
Testi miinuseks aga asjaolu, et võrreldi sportlikkust. Aga kui oleks võrreldud mugavust- siis ei tea, kes võitnud oleks. Ühesõnaga lugege see artikkel läbi ja siis vaielge edasi.
Ennast jäteb kahjuks külmaks nii audi kui bmw.
18:17 19.01.2007
Q7 (registreerimata)
hetkel ei ole Q7 ju BMW-ga hea võrdlus. tegemist praktiliselt tutika mudeliga. aga bmw pole oma mudelirivi jupp aega uuendanud. isegi uus X5 pole veel väljas.
vaatame kui X6 tuleb kas siis kah veel keksite, et võimsaim diisel maailmas jne.
18:33 19.01.2007
Veel puuduseid
278) audi sai autobild või misiganes autotestis isegi sellise haleda margi käest nagu BMW ära.
279) audi omanikud on nõrganärvilised ja ei kannata kui keegi läbi huumoriprisma audi puuduste teemal sõna võtab. isegi selline fakt nagu A4 idiootne esisild ajab paljudel siinsetel naistel kõik kohad punaseks.
280) audi ei ole kiiresõidu auto, sest on ringi peale keskmiselt 5 sek aeglasem kui BMW (tõestatud)
281) audi Q7 näeb välja nagu ülekaaluline aher lehm. kere on suur aga rattaid pole nähagi. ja kui oleks siis vahet poleks sest ega ta nende peal eriti püsikski
muidu kommentaare lugudes tundub, et probleem polegi niivõrd audis kui audi huumorisooneta kitsarinnalistes omanikes. kui keegi mulle peksa anda tahab, ja tahtjaid kindlasti jagub, siis pole probleemi. olen julge nagu lõvi ja annaksin oma kontaktandmed nind e-maili aadressi, aga ma ei julge :P
18:40 19.01.2007
anna oma (registreerimata)
aadress kui nii kõva mees oled raisk.mis need rattad alla ette jäävad sulle? tropp oled we.
18:41 19.01.2007
309GT (registreerimata)
1. mootor on eespoolt esisilda.
2. sellest tulenevalt sitt juhitavus
olen kahe käega nõus... ja audi omanikud(suuremootoriliste,al. R5), kes veel nõus ei ole, minge sõitke mõne teisi autoga, milledel mootor õige koha peal, siis olete teie ka nõus!
Fakt: kõik teavad audi RS2-te, no see universaal b4 näoga(kaugelt vaadata) audi.Mix tegid saksa insenerid masina, millel 380hj ja universaalkere (sedaan või isegi kupee kergem ju)?
Vastust ei tule, vastan ise: parema kaalujaotuse huvides(sealt tuleb juhitavus), sest mootor on vale koha peal!!!!!
pikka viha ei pea, audid meeldivad omalegi, aga sõidaks ainult A3/S3-ga, kolm korda võite arvata,(vihje asub "aiste" vahel)
PS: audiomanikud ärge olge ülbed, on kuulda jutte "ülbetest audi vendadest", muidu varsti sama jutt, mis juba teatud teisel rullis saksa automargil (baiern ... ...)
piiss vorever
18:57 19.01.2007
lambo (registreerimata)
juhitavuselt meenub mulle, et audi TT oli maru taparelv. ei püsinud kohe kuidagi teel. eks see hakkab jällegi sealt kaalujaotusest pihta.
esisilla leiutas maailmas MINI. ja see leiutati mitte sellepärast, et ta oleks hea juhitavusega vaid ainult 1 põhjuse pärast. ODAV toota. punkt.
audi ärimudel põhinebki kokkuhoiu poliitikal. ega muidu skodad ja vw ja ka lambo detailid ei kattuks. mis lambo? vot lambi armatuurlaud on audi A4 oma.
vot dak.
19:14 19.01.2007
xxl (registreerimata)
mehed auto hakkab A- täheg:)
19:20 19.01.2007
postimees1 (registreerimata)
hull teema, väga hea on lugeda neid kommentaare. ärge ainult üksteisele kättpidi kallale minge.
19:28 19.01.2007
termikas (registreerimata)
Audi TT kippus taparelv olema sellepärast et oinad kes eriti sõita ei mõistnud kihutama kukkusid ja siis kurvis gaasi lahti lasid, testides võrreldud juhitavus M3-st kõvasti üle.
19:38 19.01.2007
lexus (registreerimata)
Kui tahate autot, siis ostke Lexus. Saksa autotööstus on taandarengus.
19:56 19.01.2007
07 (registreerimata)
TT on paras poekäru! M3 3.2 mootor, TT-l 3.2 mootor M3 350hp TT-l 250hp.
19:57 19.01.2007
keeks (registreerimata)
Oman suuri kogemusi küll vaid VENE AUDIGA, ehk esiveolise mossega, aga kaalujaotus on sel ca sama kui A-4-6-80-100.
Mootor esisillast eespool. Rool ei ole tõesti väga tundlik ja kiire toimega, kuna pööramisel vaja suurt massi sirgliikumisest kõrvale kallutada. Meenutab pisut laeva juhtimist. Aga kui ikka talvel lumes või libedal oled, siis kinni ei jää...
20:05 19.01.2007
V12 (registreerimata)
20:43 19.01.2007
peep (registreerimata)
iga vend kiidab ikka oma. mingi vana ront a4 ei ole enam mingi näitaja. teiseks ei ole bmw-l üldse q7 le konkurenti, sest q7 suurem ja 7 kohaline. q7 konkurent on mercedes gl. teiseks ei kannata audi s4 ja bmw m5 üldse omavahel võrdlemist, sest need ei ole sama klassi autod. võrrelda võib näiteks m5 ja rs6, millest viimane on selgelt parem(eelmine generatsioon) ja uut rs6 pole veel välja tulnud. mu sõbral on 750 ja minumeelest on väga hea auto. kohe rõõm on sõita ja päris ilus ka. ise oman a8 2001 aasta oma ja ei oskagi öelda kumb parem on. mõlemal on piisavalt häid omadusi. autolehe testis(või mingi muu autoajakiri) tunnistati vanast s mersust, 740st ja a8st parimaks mugavuse jne poolest 740. ei teagi tegelikult. mina järgmise auto ostan ikka audi sest lihtsalt meeldib. aga sõbraga vahetame autosid tihti sest vaheldust on vaja ja tunne on hoopis teine.
20:47 19.01.2007
07-le midaasja??? (registreerimata)
TT on paras poekäru! M3 3.2 mootor, TT-l 3.2 mootor M3 350hp TT-l 250hp. millega sa veel ei võrdleks? äkki võrdleks Audi A3 1.6 75kw ka M3-ga.
21:12 19.01.2007
hm (registreerimata)
kõige rohkem ajab naerma see teie esisilla jutt, irwww. Olen omand a4 2001 (8E mudel), sain selle kunagi läbisõiduga 80 000 ja sõitsin veel 80 000 ise juurde (suvel 17 tolli velgedega) ja ainuke raha, mis ma auto alla panin oli hoolduste eest, no krt ei lagune see esisild absoluutselt, miks aetakse sellist naiste sauna juttu, et sõber põhikoolis rääkis, et on sitt jne. Esisilla probleemid vaevasid peamiselt audi a4 aastatest 1995-1998 vms, parandage kui ma eksin, ei mäleta, millal need esimesed mudelid tulid.
21:14 19.01.2007
ants (registreerimata)
audil on minekut piisavalt olin a4 3,0qatro tiptronik omanik bensu kulus palju aga 0 200 tuli 1200m.
21:38 19.01.2007
anton (registreerimata)
Teate miks audi sakib, sest kui ma oma uue m5 joonele panen ükskõik millise audiga siis kõik jäävad kaugele maha.
21:56 19.01.2007
ghb (registreerimata)
Siin eelmine vist väike naljamiis:):)Vean kihla,et sul on praegu oma hainina käivitamisest kopp ees ja istud nüüd siin,nokk rullis teeklaasis,ila jookseb ja meel on must.....mõtled,et miks ma küll AUDIT ei ostnud:):):)
22:00 19.01.2007
lennart (registreerimata)
pidevalt kumab kommentaaridest sõna ''olin''. olin a8 omanik, olin a4 omanik olin cccr6 omanik. miks olin. kas enam ei ole vä? a miks siis maha müüsid. sitt masin ikka jah?
00:00 20.01.2007
hm (registreerimata)
ei olnud sitt masin, tulevikus ostan kindlasti audi tagasi, lihtsalt tekkis hea pakkumine 2 a vana ameeriklane osta, millel garantiidki veel aasta jagu:))
01:05 20.01.2007
njah (registreerimata)
no tõesti võiks siis teemaalgataja tuua siis näite sellest ideaalsest masinast,millel kunagi midagi ei lagune ei idane ei mädane ei roosteta!!!!arvan,et sellist masinat pole loodud veel-ei ole seda ei audi ei bmw,ei mb jne.ega masinatootjad tahavad ka ju osade pealt teenida-nad ei hakkagi mittelagunevat-nö.igavest masinat tootma ega selle poole pyrgimagi-varuosadki on nende raha!!!!
01:16 20.01.2007
anton to:ghb (registreerimata)
nokk on ühel mütsil rullis kyll olen omanud ka hainina nimelt 2.8 schnitzerit väga hea auto oli üks parimaid audi küll selleni ei küündi õnneks mul nii lolle mõtteid peas ei käi nagu sul (korgijook), et osta endale audi. Ja kõik mis ma eelmises postituse ütlesin on tõsi.
04:42 20.01.2007
jama lugu või mis (registreerimata)
09:24 20.01.2007
noh (registreerimata)
eks igaüks tunneb endaga sarnasust (viimasele)...mõni võrdleb TT ja M3..tra no annab ikka loll olla...TT ja M3 ei ole konkurendid, vaid TT ja Z4 Coupe on konkurendid. Ehk siis nii et 260hj BMW on konkurent 250hj Audile...ja ABE testis tegi TT Z4 Coupele silmad ette...vot rullikad.
10:33 20.01.2007
nonoh (registreerimata)
tegelikult on Z4 võimsaim mootor 343hp m3 mootor. aga silmad võis TT kõigile ette teha küll. kõigil nii suured silmad peas, ei suuda uskuda kui sitt üks TT ikke olla võib.
PS: kõik kes seda teemat veel kommenteerivad saavad kulmud rulli.
11:19 20.01.2007
S (registreerimata)
Nüüd on küll sõda lahti! Täna saab esimene ette jääv bmw juht pasunasse.
Oma bmw kinkige vanaemale. Pealegi, seal top geari tabelis on s4 mitte rs4.
Bmw ei ole audile 21. sajandis mingi konkurent, audi on alati sammu võrra ees.
12:54 20.01.2007
iron mike (registreerimata)
täna sain õnneks ühe audi rullnoka kätte ja andsin ilusasti klappi talle lihtsalt selle pärast et ta audiga sõitis ise olin bmw-ga.
15:52 20.01.2007
Teerull (registreerimata)
Tõsine sopa loopimine ja eriti kõvad auto spetsid koos,aga parandaks nõningaid väiteid.
Mini ei ole kindlasti esimene esiveoga auto,esivedu tuli seeria tootmisse palju varem ja mini oli esimene põiki asetseva mootoriga esiveoline,et saavutada võimalikult väiksed mõõtmed autol.
Audi võtis esiveo kasutusele juba 30-nendatel ja tootis sellajl kalleid luks mudeleid ja vähesel arvul ja mingist odavast lahendusest polnud juttugi.
See,et lambo audi alla läks on sellele margile väga hästi mõjunud,sest lambo pole oma sportautosi kunagi niipalju müünud kui praegu ja müügi numbrid aina suurenevad.
16:39 20.01.2007
seltsimees viimasele (registreerimata)
tõesta, sest guugõl andmetel on su jutt sama tõene, nagu staoili lubadus hinda mitte üle 15 tõsta.
17:19 20.01.2007
iron mike, arva ära, miks ma kannan püstolit kaenla all-et sellised jobud nagu sina midagi üritama ei hakkaks. Ja kui hakkavadki, siis teist korda enam ei ürita. Aga tõsi ta on, et Lamborghinile on Audi alla minek aint head teinud. Kodanik nonoh, sitt oled sa ise.
17:27 20.01.2007
suur onu (registreerimata)
Ärge väga solvuge audifännid, nende komment.pärast. Parem leppige sellega, et BMW ja MB on paremad automargid!!!
Päikest kõigile.
17:30 20.01.2007
nonoh (registreerimata)
lamba ja targa inimese vahe on selles, et tark inimene lisab oma määgimisele ka faktid juurde, mu kulla püstoliga poiss. lisa fakte. viide mõnele artiklile või midagi. said aru vä? või on ajus püstooliga välja lastud juba?
audi kasutab lambot oma mainu upitamiseks. näit uus audi R8 põhineb gallardol. selline marketing on audile hea. lambole aga halb. rikub maine ära. oled sa kuulnud, et uus bmw m3 näit ferrarri F430- põhineks.
http://www.mobilemag.com/content/100/354/C9811/
PS: kas sa sõidad audi 90-ga :)?
18:02 20.01.2007
Ei, mina ei sõida Audi 90-ga, elukaaslane sõidab. Kui tahad teada, siis sõidan Allroad Quattroga. Kle kas enam idiootsemat asja annab välja mõelda- BMW M3 põhineb Ferrari F430-l? See on sama hea, kui see, et Mazda 6 põhineb Vaz 2101-l või siis et uus GL-klassi Mercedes põhineb Cadillac Escaladel.
18:30 20.01.2007
Sakib veel rohkem (registreerimata)
va tutikast peast
a8 miinused
1 kardaaniloks kõigil ja räme
2 käigukast aut väga nõrk (bmw kindlalt parem)
3 v mootor lekib simmerite ja bloki klapi ja kastitihendid
4 tyypviga bensupump ja bensunäidik sreigib valdaval enamusel yle 100t km
5varastatkse
6kole aga maitseerinevustest niipalju ,et nigeerias syyakse vaklu
8esisild loksub kiirelt
9 roolilatt lekib väga paljudel ja ruttu
10 miks on forss-is järjekord ja toyotas mitte sest ww-audi on nagu trendimporti atv mis ei kannata absoluutselt kriitikat
11kui mõni põlvitab audi salongi siis mis saab olla veel koledam kui väljavenitatud audi80 armatuur ja kohutav istmedisain(nagu paat)
12 lihtrahvale tekitatud maine ja mõtetu kalli hinnaga sitt (valiks kindlalt lexuse enne kui jala relva ähvardusel revalisse peaks tõstma
13armatuuris põleb nõrga el sys tõttu samapalju tulukesi ki caddilaci LED tagatuled
14 audi omanikel yldjuhul silmaring samasuur kui tapeedirullist otsevaadates
ei kiida bmw ega mersut kyll aga lexust-muide vigu on veel ja kehtivad ka a6 puhul
audimehed pritsige siis lexuse vastu midagi hea kui 1 punkti saate
18:54 20.01.2007
to trippinlittleonyouba byboo (registreerimata)
Nimeta mulle üks auto, mille odomeetrit ei näpita?
ja teadmiseks sulle, et spidomeeter ei võrdu odomeetriga
tee endale need asjad selgeks
audi on iga kell bmw-st etem
bmw on nii maha käinud masin, et sellesse on isegi häbi sisse istuda
19:11 20.01.2007
oooo (registreerimata)
Miks bmw omanikud või fännid tulevad audi foorumisse audi miinuseid ette lugema? Kui nad oleksid oma bmw-ga rahul, siis küll ei tuleks kellelegi midagi tõestama. See tähendab, et bmw omanikud on viimasel ajal hakkanud tõsiselt kahtlema oma ostus.
Kui bmw-st rääkida, siis ta pole küll halvemaks muutunud, kuid see eest on audi bmw-st kõvasti ette läinud.
19:53 20.01.2007
ls (registreerimata)
nagu eelpool mainisin oman mõlemat ja pean nii bmw-d kui ka audit headeks masinateks.
Keegi targutas teemal et Top gearis audi kuskil kiiremat listis tagapool, et troonib bmw M5 - sellekohta nii palju et M5 vastane on RS6 mitte S , ja rs6 on võimsam ning kiirem kui M5, topgeari vanem saatejuht ei mõelnud pikalt kui õtles et tema kogemuste põhjal ei ole m5 ligilähedangi rs6-le, rs6 on võrreldav E55 - ga, aga tänu neliveole on rs6 parem.
See kes siin samas aga bemmi mootoreid sarjab- ilmselt pole sa ise omanud, tegemist väga heade mootoritega, diislid sealhulgas...
Ja audi väga hea masin samuti jne.....
20:00 20.01.2007
hehee (registreerimata)
Siin teil hea laulda kumb parem. Head saksa autod mõlemad, kuigi ise eelistan audit. Proovige te bemmifännid audiclubis sellist iba suust välja ajada.
20:14 20.01.2007
vihane mersu to ls (registreerimata)
anna konkreetne tõestusviide. tahaks väga teada milline saatejuht võrdles rs6 (mida võrreldakse sINU väitel M5-ga) E55-ga. kas oli see James, Hamster või äkki hoopis Clarkson ise? Või Stig.
Ma söön su mütsi ära kui keegi neist midagi sellist on öeldnud, sest M5 ja E55??? khm-khm- lubage naerda. need pole isegi mitte samast kategooriast.
selliseid M ja RSRCCCR6 asju võrreldakse vaid AMG versioonidega.
kirjutasin meelega sINU väikse tähega.
20:54 20.01.2007
ls (registreerimata)
ja rumal ometigi kirjutasid ülejäänud sõna suurte tähtedega, kuna sul endal pole selliste autodega sõitmisest haisugi, siis ei tohiks sa ju nii ärrituda......aga, olen rahulik inimene....siit siis link Sulle "vihane mersu"
http://youtube.com/watch?v=Sf4VCpdYoUk
21:06 20.01.2007
katsetaja (registreerimata)
to to katsetaja
loodan, et su kommentaar kustutatkse, kuna kedagi subjektiivselt lolliks kutsud.
Sellegipoolest antud lugu on tõsi poeg oli hull bemari fänn, kui ma ei eksi, siis koos oma isaga käisid oma autosid saksast veel toomas, isa siis audi, ja poeg bemari. Kuigi kõva häälega kutt kiitis oma bemmi parimaks üldse, ja lääpis audi kalla pidevalt, siis nn"neljasilmavahel tõdes, et need ühest aastast ja suht sama mootoriandmetega masinate võrdluses tema tegelikult peab audit paremaks.
Kõik! Nuta nüüd edasi
21:14 20.01.2007
katsetaja (registreerimata)
Ps. ma pole kunagi audit omanud, küll aga bemarit, ja kasutanud olen mõlemat suht palju.
Mürsikud, kes pole ehk isegi kumbagi kunagi omanud võivad rääkida siin 0-100 kiirenudest v12 mootoritest, hobujõududest ja teab millest, aga auto headuse või mulje moodustab tervik, mille hulka kuulub kõik alates kütusekulust, juhitavusest, kiiruslikest omadustest, mahutavusest lõpetades lõhna, maine, värvi ja kõige sellisega.
21:48 20.01.2007
mida? (registreerimata)
tegelikult olete te kõik lollid. tõde on see, et ei ole olemas ideaalset autot. isegi ferraril on oma hädad. mõnes asjas on audi parem, mõnes asjas bmw parem. ei saa öelda et audi on absoluutselt parem kui bmw või vastupidi.
aga seda võib küll öelda, et audi omanikud on keskmiselt lollimad kui bmw omanikud. no kuidas te küll selle viguri õnge läksite. mingi naljamees teeb nalja kritiseerib audit ja kusjuures kui algset teemat vaadata siis EI KIIDA bmw-d ning te lähete kohe põlema.
capice
21:48 20.01.2007
bruno (registreerimata)
sest ta on audi. jätke BMW rahule kuradi skoda mehed.
21:58 20.01.2007
kah mul asi (registreerimata)
mis vahet kumb parem kas BMW või Audi mõlemad tippklassi autod nagu ka MB, Lexus, Volvo jne. mida selline vaidlus annab? Mitte kui midagi! Sellised vennad kes siia foorumisse selliseid nimekirjasi koostavad (ükskõik mis margi kohta) kaifivad seda kui keegi üritab siin tulihingeliselt midagi tõestama hakata, ja peksavad siis kodus arvuti taga pihku, et vaat kus nüüd panin ja sõidavad ühistranspordiga edasi!
22:05 20.01.2007
andrus (registreerimata)
mis ma ikka oskan öelda kiitke oma sitta edasi ehk siis audit. Ega audide seest leiabki ainult koplis elavaid Andreisid, kes iga üks on endaarust maailmanaba.
22:21 20.01.2007
Quattro (registreerimata)
Vastus Audi ei sakigi jobu
1. bmw=ikaruss(alates 2005 sai autoks)
22:44 20.01.2007
9a Audide omanik (registreerimata)
Ühele meeldib tütar teisele ema, aga minule meeldib hoopis naabri tüdruk!
22:52 20.01.2007
hi hi hiiii (registreerimata)
mina sõidan audi 80 nega (88a.) mootur 1,8 ja karbussuga (65kw) nii hea ei roostea ja lumes kinni ei istu
22:54 20.01.2007
Raks (registreerimata)
Kindlasti on tunduvalt kiirem audi olemas kui M5. Kasvõi RS2.
00:20 21.01.2007
ddig
Igaüks võiks nüüd endalt küsida, et mille üle, miks ja kellega ta arutleb/vaidleb!
See teema on vastusteks suletud.
|
|