http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/432/auto_php-id=6434
32-www_auto24_ee.html
Siin küll paar sarnast teemat leidsin aga mitte sellise väljalaske aastaga masina kohta. Kuna ma mersude kohapealt natuke võhik siis ei tea siia keretüüpigi kirja panna.
Soovin osta mugava ja turvalise auto, kuna vanainimeseks end veel ei pea siis universaali või väiksemate mootorite poole ei vaata.
See isend on küll ainult neljakohaline aga meid ka peres ainult kolm ja spetsiaalselt kellegi teise vedamiseks seda autot soetama ei hakka.
Mis sest arvata? Hind tundub natuke madalam olema kui teistel turul olevatel isenditel, samas lisasid rohkem? Kuidagi kahtlane selle poolest küll, aga eks peale proovisõitu ja kontrolli esinduses teab rohkem.
Kas tavalise ja lang-i vahe kuskilt mujalt kui istmete arvust veel tavaelus tunda annab?
Kas sel mootoril ka mingeid tüüpvigasid on? ei taha diislit juba sellepärast et tean omadest kogemustest et see kütusekokkuhoid ei tasu end ära.
Tänud ette kõigile endistele ja praegustele omanikele, kes viitsivad paar sõna siia kirja panna.
Teistele - palun ärge hakake jälle audisi ja bmw-sid kiitma. A8 vaatan ma kindlasti ennem otsustamist üle ja bmw poole ei vaata põhimõtteliselt(ise te bemmimehed olete omale selle maine kujundand, mina sellest osa ei taha).