Cadillac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

TEEMA: MIDA ARVATE SELLISEST ?

14:41 04.10.2008
ermool
Mida arvate sellisest ?
15:05 04.10.2008
odavauto6785 (registreerimata)
Re: Mida arvate sellisest ?
mitte et hind oleks väike.. vaid kvaliteet on sitt... mine vaata mismoodi need cadid värvitud on..... ( kui on muidugi tehasevärv veel)
sisepinnad,stanged jne marjas kui krt.. odav plastmass.... ytleme nii et opeli sugulane a opel on kvaliteetsem
16:09 19.10.2008
Kolski Ain (registreerimata)
Kahjuks ei jõua sellist osta
17:24 21.10.2008
kpm (registreerimata)
Olen omanud sellist cts-i. Ütleks niipalju, et selle rahaeest on autot küll ja rohkem. Võiks veidi nuriseda näiteks mõne salongi materjali üle aga auto vastupidavus ja sõiduomadused löövad antud juhul üle. Kalla ja talla! :) Olen omanud vähemalt kümmet erinevat autot viimase kümne aasta jooksul ja ei ajaks sulle pada kui ma asja ei teaks. Arvesta muidugi, et see V6 võtab sul linnaliikluses minimaalselt 12L/100km. Sõitsin sellisega umbes aasta ja ei vahetanud peale õli mitte ühtegi detaili hoolimata sellest et auto ls oli ca 100000. Selle hinna eest sa vaevalt midagi mugavamat ja lisaderohkemat leiad.
17:39 21.10.2008
ermool
Tänud infi eest !
Midagi on siin läbi kumanud kehvast kvaliteedist ja Opelist.
Ons need samas kohas tehtud ?

Kuna sa nii mitut autot oled omanud, ehk on vahepeale sattunud ka mõni Chrysler 300C ? Kas oskad neid kahte võrrelda ?
Nimelt valin pm. nende kahe vahel. Chrysler (vähemalt minu arust) välimuselt kenam.
Bensukulu ma ei karda. Kui sellepärast muretseksin, ostaks riisikeetja :)
19:23 23.10.2008
kpm (registreerimata)
Chryslerit pole omanud. Olen korra sõitnud Tallinnast Haapsallu ja tagasi Chrysler 300C-ga. Juhitavus on caddyl parem, chrysler tundus vedelam-ujuvam.
19:25 23.10.2008
kpm (registreerimata)
Muide isegi ühes vanemas TopGearis mainiti, et CTS on üks esimesi ameerika autosid mis kurve ei karda :)