Ostuabi

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Praak Toyota Elke Autost

marksman77
21:46 16.02.2008
Endal on üle 15 aastat staazi. Iga päev autoga.. Vastik tunne oli, kui need "eksperdid" püüdsid mulle ära tõestada, et see mis mu auto käigukastiga toimus (kolmas ja neljas käik ei läinud otse sisse, tekis tõrge) on nende arust normaalne. Nende sõnad: "see on Teie auto omapära". Räägiks nad seda mu naisele, tema võib olla veel usuks seda. Spoileri liimisid nii, et ääred olid lahti (ca 4 mm üleval). Remontide käigus korduvalt kriimustasid sisu, käigukangi nahkkate peale igat remondi korda ei püsinud paigal (langes alla). Auto ostupäeval panid autole külge vana Avensise ilukilbid. Lõppuks otsustasid Elke Auto "spetsialistid" koostöös Toyota Baltic "eksperdidega" võrrelda mu autot sama sugusega. Võrdlesid, jah :))))
Ajasid hoovist 0 km läbisõiduga (kiledes), öö läbi -10 kraadi külmaga õues seisnud Avensise ja hakkasid võrdlema. Ma usun, et kõik Te teate, et külma auto käigukang (0 läbisõiduga) käib nagu või sees, ta on kange. Minu soojal autol oli sama lugu (2500 km läbisõit). Nad ütlesid, et võrdlus oli õige ja kaudselt vihjesid, et kahtlevad mu auto teadmistes. See oli ELKE AUTOS. Ma ei nõustunud sellega ja läksin AMSERVi. Seal mehed kohe, nii kui nägid- ütlesid, et mingi kala sees. Elkes ma käisin remondis 4 korda ja mitte midagi. Amsev tegi ühe korraga auto korda. Küsisin, mis viga oli? Öeldi, et tehases kokkupanekul oli väke viga käigukasti ja kangi ühendamisel. Nad võtsid kõik lahti ja lihtsalt hästi täpselt panid kõik paika. Olin positiivselt üllatunud, sest lootust enam polnud. Nüüd auto on korras ja saan julgelt sõita ka peale garantii lõppu. Jääb ainult üks asi kriipima... Aga kui ei oleks alternatiivi, kui ei oleks AMSERVI, mis siis saaks??!!
Marko
22:40 16.02.2008
marksman, kas sulle ühest teemast ei piisa? Vaata reegleid vahelduseks. Auru saab muudmoodi ka välja lasta.
Omaviga
11:30 17.02.2008
Omavaiga ,et üldse sellise masina klient vastu võtab.See kust masin soetatud pole otsene toyota diiler vaid üks firma päris tuntud mis toob välismaalt masinaid sisse ja śuuremosa mingilmääral kasutatud kui ka juba vanemad.Ja siis peavad eesti auto markide edasimüüjad jamama nenede võõraste masinatega mis pärapõrgust siia saadetud ja doodud.Loogilne ka mingilmääral ,et näiteks 100km sõitnud autot mis välismaalt sisse toodud ei võeta suure tõsidusega müügi salongide teenindustes.Ja see mis saates näitas põhimõtteliselt ilma nende asjadeta mis ostja soovis ja vigadega masina võttis ostja vastu ja nüüd kireb .Krt ennem tasuks mõelda kui tegutseda.
marksman77
12:12 17.02.2008
Mingil määral olen nõus. Aga kes ootab uuest, salongist ostetud autost sellist jäma. Kõik need vead tulid välja, kui sõitsin salongist välja õhtul seitsme paiku. Järgmisest päevast algas käimine Elke Autos...
See teema on vastusteks suletud.