Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kas keegi sooviks Fiat-i klubiga liituma ?

fiattipo1988
13:38 28.05.2008
Ma siis soovin tegema hakkata Fiatti klubi aga keegi ei oska ju kohe liituda.
2kki annaksite m2rku kes soovivad liituda selle klubiga .
V6ite kirjutada mulle mailile delma112@hot.ee v6i lisada msni kalvi_soo123@hotmail.com .
janl1
13:46 28.05.2008
Tere!
Praegu tegutseb foorum aadressil www.priidu.pri.ee/fiat
Täpsemalt saab seal arutada asja.
Fiatist
20:44 29.05.2008
Miks mulle tundub,et seal asi kuidagi vinduma jäänud.
Aktiivsus kuidagi tagasihoidlik.Äkki tõesti oleks värsket verd vaja,et uut hoogu sisse saada.
Kui sul tõsine plaan siis oled ühe poolehoidja endale juba leidnud.
Edu sulle.
Priit Peljo
01:28 25.06.2008
www.priidu.pri.ee/fiat alusta sealt.

Paku variandid välja ja anna tuld.

T.
Priit
Priit Peljo
01:37 25.06.2008
Siiani on kõige tõsisem tegelane Fiat-i Klubi loomisel olnud "janl1".

Väide et fiati foorumis asi vinduma jäänud...? Sorry, tule ja tee siis asi aktiivsemaks;)

Fiatist
19:35 25.06.2008
to Priit Peljo
Vabandust kui minu kommentaar oli kuidagi solvav.Seda ma tõesti ei tahtnud.Lihtsalt avaldasin oma arvamust kui kolasin ringi foorumites ja nägin milllal midagi oli postitatud.Värskeid asju suht vähe.Veelkord vabandused.
Samuti kummardus sulle Priit,et oled seda asja vedanud ja elus hoidnud.
Loodame,et see aktiivsus tõuseb.Siis saame kaasa elada kõikide Fiatiga seotud inimeste rõõmudele,muredele ja nende hobidele.
Kõigile päikest ja ilusat suve.
torvalds
13:55 27.02.2014
Ja hallo hallo, mis sellest klubist sai? Õnnestub seda asja veel käivitada või puuduvad huvilised täiesti?
Priit Peljo
22:49 27.02.2014
Tere, kahjuks ei ole minul aega ega huvi Fiati foorumit arendada :( tegin selle foorumi kunagi kui oma esimese Fiati ostsin, 127 mudeliks sel oli :), kuna eesti keelne foorum interneti avarustes puudus. Kel huvi ja hakkamist ning aega ja oskusi, siis võiks seda edasi arendada. Hetkel ja ka tulevikus ei ole minul kahjuks seda asja edendada ja arendada :( Terv Priit ja Päikest kõigile
Priit Peljo
22:54 27.02.2014
minu tel. +372 5179063 24H proovin kõnedele vastata, kui ei vasta siis kindlasti helistan tagasi.
WK
13:59 05.05.2014
Kas oleks mõtekas teha üks Fiati ja Itaalia autode omanike kokkutulek?
Pakun välja, septembri algus.
Kui on liitujaid, siis broneerin ühe väga soodas hinnaga majutuskoha järve ääres.
khaa
21:49 26.11.2014
Newbie123
10:27 08.02.2015
Eksisteerib mingine ühing siis? :)

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte