Hommik peale eelviimast tuisku. Leia pildilt 4 uunikumi ja üks uuem seati rajakas. Arvake ära, mitu cm (või dm) kerkisid need autod kõrgemale, kui lumi maha sai lükatud? :)
Kandiliste autode offroadi üritus Männikul. Väike paus parklas enne lõunale minekut. Sõitmata teedele rajas uued sihid sisse just see kõige pisem kandiline, teised tulid sabas. Kõige sügavamal ja kõige kauem kinni istus kõige suurem kandiline:)
Lima peaks olema jah Vauxhalli juppidest ja Kallista siis Fordi omadest. Samas pean tunnistama, et ega isegi Lima ja Kallista välimusel vahel tee. Kuna Panther Westwinds toodete spetsialist ma pole, seega ega ma ei teagi, kas Limal ja Kallistal välimuselt üldse mingeid erinevusi on, ning eks see pildil olev Kallista on vist nö välise tuuningu ohvriks langenud, seega õige mudeli eristamine minule põhimõtteliselt võimatu ülesanne :(
Aga siit siis uus pilt. Esimene pilt sisust minult vist mälumängu jooksul.
jama siis selline ,et ei taha hoob normaalselt liikuda D-1 vasakule lükates jääks nagu kuskile kinni jõuga lükates läheb aga siis N-D vahe nagu kinni. Tundub olema mingi mehaanilineviga kas kulund miskit või paigast ära? Kas on kellelgi kogemust? Salongist pääseb ligi ?
See on küll eelmise aasta lumest, aga siiski päris põnev! Seal korvpalli laua taga nurgas on ka veel prügikast, selline peaaegu rinnuni. Igatahes sain natuke autot kaevata.
1000 Koledama disainiga autode hulka saab kindlalt AUDI Q7 tagantvaates.
Muidu väga hea ja eest vaates ka super .Sellepärast olid ka köik reklaamfotod eest tehtud.
Tagant halli stange ja kollaste suunatuledega ja kui kerevärv veel selline siis tundub 1996 a disain
Ootaks siia ilusaid, huvitavaid või lihtsalt teravmeelseid talvepilte, mis mingil moel autode ja liiklusega seotud. Minu pilt tehtud Tallinna kesklinnas, mingi ala lõpp on igatahes, ala algus on täiesti lume all:)