pole midagi hullu ju. eks ta veits nahaalselt ole pargitud, juht võibolla mingi puudega vms.
heaks igatahes ei kiida sellist parkimist. mõelge kui kõik juhid otsustaksid nii parkida, mis segadus siis tekiks.
Masin ise on ikka ka eriti perversne oma plastikjunnidega kapotil ja tagumise stange all olevate rauajunnidega :D Täiesti naeruväärne. Sellise maitsega inimeselt muud käitumist ei ootakski
Mida te vingute parkis siis parkis vähemalt ilus auto oli mida vaaadata vähemalt ja niii .aga ma küsiks siis millleks see plast värk kapotil on siiis tahaks nagu huvi pärat teada :) aitäh
mis vahet seal on mida ta teeb? Paneks kah äkki puust kasti omale kapotile ja püüaks sellega linde? Pärast hea koerale sisse sööta, tasuta toit olemas! :D
Point oli et kui tal ongi mingisugune mõte, siis see ei muuda fakti et see on ilgelt rõve ja teeb kogu auto peletiseks, nagu ka need rauad
Võti välja ja ilus küljejoon lisaks, viriseda pole mõtet...tegutsema peab - Eesti on tegutsejate riik kui te veel aru pole saanud. Siis järgmine kord mõtleb enne kui 5k oma auto müügiväärtusest maha võtab valesti parkimise tõttu.
sellised kaitsjad siis siin kommenteerivad...täiesti mõttetud inimesed kes nii pargivad ja veel see vidin seal....ma arvan et sel omanikul pole õrna aimugi milleks see vajalik võiks olla, pigem ikka "ägeduse" poolest ja samas pole sel vidinal küll mingit üllast eesmärki.
tüüpiline kinnisvaramaaklerihakatis ja tema auto.
üldiselt see parkimese teema on suht mage minujaoks...aga kuidas tema teistest parem on ja miks just TEMALE ei kehti reeglid nagu suurema enamuse jaoks kehtivad...kui parkimis kohta ei ole siis tiirutagu ringi niikaua kui keegi ära läheb....mai saa aru miks miilitsad juba fotode alusel trahve ei kirjuta? se on ju kõik lisaraha mis riigile tuleks :D ei hakkaks neist geniustest siia pilte panema vaid politse kodulehele. trahv 300-3000 eeku nagu ikka :)
See ju seeriast, "ei julge teiste kõrvale parkide, äkki keegi teeb uksega kriimu peale".
Pooled sellised LC-d ja S-mersud pargivad samal põhjusle parkimismajades kahe koha vahele. Mis teha kui auto niiiii kallis on.
Täita haiged koos siin mõned :D Jäi kellelegi ette see auto? :D Mine tõmba jah võtmega jutt peale, aga omaniku juuresolekul, sest nurgataga on kõik kõvad mehed ülbitsema :D Vaata kas sul käed jäevad terveks peale jutte? Kui tema pargib valesti ja sina tõmbad juti peale on see õige ve? Samasugune patuoinas oled!!!!
Ema on sul õhusuunaja. See on kivikaitse, mis peaks kapotiserva kivitäketest puutumatuna hoidma. Teadmiseks, siis see kaitse on vägagi tugevast plastikust, niiet katki ta kergelt ei lähe.
dibiiliku kuubis olete te salaluurefotograafid. Valesti parkimine on suht pseudoprobleem võrreldes sellega mis tegelt toimub liikluses. Valesti parkimine pole kellegi elule tavaliselt ohtlik, kui siis aint sellele võtmega triibutõmbajale. Kui tahate maailma parandada tehke seda seal kus midagi kasu kah on.
Ükspäev ka üks taat sõimas kaubanduskeskuse parklas ühte noort invaliidikohal parkijat ja siis kui ise minema sõitis keeras parklas ühele vennale nii ette et ainult teise mehe kiire reaktsioon päästis laksust.
Esimese kivi võib see visata kes patust puhas..........
Parkimisprobleem ei ole pseudo. Tegu on liikluse takistamise ja viisakuse küsimusega. Antud foto puhul siis viisakuse küsimus päevakorral.
Kui punktirida arvab et tegu pseudo, siis ma võiks ta sõbralikult seav...u saata. Probleemi ju pole.
Aga palun eks sa saada kui julged. Mina sellest probleemi ei tee, aga arvesta et nii võib sul probleeme tulla, nagu ka kõigil teistel kes teevad midagi valesti.
Küsimus ju selles, et kui ka kõik valesti parkijad ja pluss 10 kihutajad pokri panna, ega siis vähem inimesi liikluses oma elu ei jäta.
Ja OK tahate pildistada, palun, aga ärge jätke asja poolikuks. Küsige valesti parkija kommentaari, tehke lugu, mitte üks hale klõps salaja parklas.....
Need kes siis kelgivad, et "kõik õige ja pargin nagu tahan ning ma ei tee teist nägugi, kui keegi midagi kõssab" need teadku, et eile sai viiele sellisele debiilikule võtmed käes ligi mindud ja nende endi silme all selgeks tehtud et kui kohe auto siit ei kao siis on triibud kapotil. KÕIK palusid vabandust ja parkisin end mujale. Mitte ükski ei tulnud end õigustama ja ei hakanud vaidlema. Olgu veel öeldus, et mundrit mul ei ole aga selle eest kodanikujulgust rohkem kui vaja.
Pärnus juhtus Tervise Paradiisi ees kord selline lugu, et auto panin maja ette parklasse, tulin trepist ülesse ja voilaa mingi mimmi parkis täpselt (auto marki pole vaja öelda eks, tähtsusetu, suht haruldane mudel siiski oli) ülekäigu rajale. Lisaks ülekäigurajale on seal kollane joon. Korutasin siis aknale ja ütlesin et parkla on veidi edasi ja paremale. Ütles, et tal suva ja ta pargib siia sest ei saa pikka maad kõndida. Küsisin kas läheb bodybamping (on selline asi ju?) trenni. Jah läks. Siis mainisin, et ma kõnnin autost lihtsalt üle kui eest ära ei aja. Ei ajanud kahjuks ja kõndisin üle kapoti. Kahju, et auto remonti tahtis. Seadus on kõigi jaoks ja alati on kuskil mõni hull nagu mina.
Kui sa **** peaks üle minu naise auto kapoti käima siis ei tahaks ma sinu nahas olla. Haiged, sügava vaimse puudega s....arotid olete te. Oi kuidas tahaks kasvõi mõnele sellisele molli künda.....
maha ja taha ning tt7,62 kas tundsite endid ära aga ei julenud seal parklas suud paotada ja viisakalt öelda millest selline vasesti parkimise soov? Või tahate lihtsalt peale kooli siin ka muus portaalis lahmida kui rate? Jõudu tööle ja harige endid.
Ülbus ja jõmmlus iseloomustavad neid näidisparkijaid poe ukse ees. Ja need kes sellist parkimist õigustavad - nemad need ongi kes nii pargivad. Küsimus ei ole selles, kas inimesed mööda mahuvad või ei, parkida tuleb vastavalt LE $143.
no mis seal imelikku on, suur masin saab äärekivist ülesse ja jätab just teistele saamatutele suurema parkimispinna.
Kuid tõsisemalt... Iial ei tea mis põhjus võis inimesel olla, võimalik et ostis midagi rasket või õrna ja ei tahtnud kaugele tassida...
ju ta vaatas, et teised "valesti parkimise kohad" on hõivatud (vaadake, kes pargivad tavalises parkimiskohas tugipostidest sissekäigu poole, need pole ju õiged parkimiskohad) ja tegi neile "julmalt" ära :D ja ka invakohad on hõivatud juba, no kuradikurat :D ega ei jäägi muud üle ju. selle auto juht lihtsalt ei oska tavalisse parkimiskohta parkida, tema sõnul "ei mahu" (noh, teate küll, üritab suuruse juttu ajada ;))
tunnistan täiesti siiralt, et tegelen põhimõtteliselt elukutseliselt valesti parkinud autode rüüstamise ja rikkumisega.
alustasin lühikeste võtmetega, käisin iga paari mindi tagant autost mööda ja tirisin uue joone. tavaliselt mõlemale poole kolm tükki. ja seda on nii kuradi kerge ja mõnus teha, et faking soojavärinad käivad isegi üle natuke mõnikord.
kui on kõrvalisem paik või riskialdis tuju, siis alati sülitan nii palju kui võimalik igale poole juhiukse ja akna lähedusse, olen konkreetselt lingi täis ilastanud kuna oli hea võimalus tegutseda sest antud rikkuja oli mäletamist mööda stocki 3ndal või 4ndal korrusel ja täitsa taga lõpus (viltu ja üle kahe joone - minu jaoks piisav :D).
üks asi, mis mind kergelt frustreerib, on see, et mul pole veel õnnestunud oma sõidukit parkida sellesse vaatevälja, kus tavaliselt minu "ohver" on.
seega pole mul veel õnnestunud näha nende omanike nägusid, kes oma sõiduki juurde naasevad ja mõni kord ma arvan, et ka koheselt muutusid märkavad.
tegu on ehk isikuga kes oma liigse kehakaalu tõttu ei jaksa jala käia või ei mahu uksest välja kui pargib 2 auto vahele...
Peab ikka viitsimine olema et nikerdada selle parkimisega 2 posti vahele, kui samas väheke eemal saab ilusti boksi sõita
Palju "kõvemat taset" nägin uhiuues Solarise parklas.Paraku ei tule kõik selle peale,et parkimiskohad on seal mahamärgitud ja mujal lihtsalt EI PARGITA.
Selle RAV4 omanik oleks vist lifti ka sõitnud,kui oleks suurem lift olnud.Mina pidin aga oma titaga teist lifti kasutama,sest sealt uksest lapsevankriga välja ei mahtunudki.
Nõutuid nägusid oli seal ümber päris mitmeid.Samas teatas 1.-se korruse turvapoisike,et parkimine on Euro-Park`i probleem ja otsigu ma ise lahendusi.