vabandust eksitava info eest -> tuleb välja, et ikkagi on tegemist üksikeksemplariga [esialgu tundus, et neid on kaks tehtud, kuid vahepeal on lihtsalt sõiduk üle värvitud]
Thunderbirdi meenutab ka nac. See piklik suunatuli seal ees ja mingil ghial oli ka armatuuril keskel kaks sellist suurt ümmargust näidikut, ei mäleta enam mis mudelil.
ehk siis sarnasus Lincolniga on olemas (ehitati Imperiali põhjale) :-)
Stutz on kah esindanud -> on see ju ainus Exner'i edukas ajaloo taastamise projekt
rääkimata siis Ghia poolt ehitatud prototüübist [mille "mälu järgi" kaks ümmargust kella keskkonsoolil ongi arvatavasti sellest autost pärit]
Jah, nii see on, Skoda maakera teiselt poolelt. Tehas oli Uus-meremaal, eksporditi austraaliasse ja ümbritsevatesse saareriikidesse. Ei ole muideks üldsegi neliveoline. Miks ta sellise Landroveri näoga on tehtud?
Kodanik q, teie etteaste!
Tahaks pakkuda Ford Falcon "ute"-i Austraaliast, aga see kõrval olev Pontiac-i toodangut meenutav auto paneb mind kahtlema minu väite õigsuses.
Aga tagatuled lubavad ikkagi mingit Fordi toodangut....
ei hakka seda vene saiti otsima,aga see on kajenn mis kajenn.sellel vene saidil motost isegi pilt mis paneb asja paika.kes ei saa rahu otsigu ja veendugu asjas ise
Ma arvan, et vaatamatta väidetele, et kuskil vene saidil see porswaagen Cayenneks on nimetatud ei sea kahtluse alla, et see kere oli kindlasti alustanud oma teekonda VW Touareqina.
Kindlasti võiks siinkohal ka alustada väitlust selliste tuunitud värdjate puhul, mis siis teeb ta mingiks autoks. Kas kere, mootor, veermik, või miski muu?
Aga me ei alusta seda väitlust ja elame rahulikult edasi teamisega, et antud mängu kontekstis on siiski primaarne auto väliskuju( miks mitte ka interjöör), mida me pildilt identifitseerime.
Kaks sõna. Esimene sõna seostub väga paljude automudelitega. Teine sõna toob autohuvilise silma ette suure nelja esilaternaga auto. Ühes suurriigis kunagi väga levinud auto.
Ei tea olevat seotust TVRiga. Seda konkreetset keret on tehtud ainult 5 autot aga kui seda autot eestpoolt vaadata, siis tunnevad selle ära ka suurimad auto võhikud.
Ei tea kas pühad põhjuseks, või ma pean siia vahele ühe vihje pistma, et nii kaua pole keegi isegi pakkunud vastust.
Nagu ma ennist ütlesin, siis eestpoolt tunneme kõik seda autot, sest mõnes teises kerevariandis on tehtud sea autot palju, ma mõtlen ikka tõsiselt palju:)
Aga kõige parem vihje on armatuurlaud mis istmete vahelt paistab.
Kas see on mõni plaasterdatud-kleebitud Nissan, mis näeb välja nagu Ferrari?
Olen sellist hullust kusagil varem näinud, aga ei jaksa netiavarustest üles leida...
Head uut aastat! F40 oli see esimesel pilgul lollilegi :P Sellisel juhul panen tulevikus siia Ford Sierra pildi ja küsin, mis kurat see on :P No on kinomees, tramaivõi... :D