kes pärnust pole ja kellele meeldib hirmsasti kollasega ristmiku ületada, siis ärge seda tehke kindlasti mitte tallinna mnt ja rohu tänava ristil, just enne ülejõe gümnaasiumi tallinna poole sõites.
seal nad vahivad ikka korra päevas pmst ja koguaeg on kuulda, et keegi jälle sai laksaka sealsamas.
Uued Fiatit Politseil on küll parajad naljanumbrid, tegin kaupluses proovisõitu sellise Fiatiga - jubedamat autot annab otsida, isegi vana hea siks on etem :-D
narkomentidel on punane nissan primera aastast `93. tartus 4 tumesinist škoda superbi - 2 tükki patrullis, üks on mingi ülemuse sõiduk ja üks narkomentidel.
jaa need BMW330 -i olid 08.aug.2008 pärnumaal TÖÖD tegemas.tean kuna sain ka neile oma allkirju anda ja pris palju.
Aga mul iseenesest pole sellevastu midagi et nad oma tööd teevad.
iga ühe oma viga et sõita ei oska!!!!
Jah, need Renault Megane'id on narkopolitsei sõidukid(vähemalt seda need olid veel mõni aasta tagasi).Vähemalt 1 nendest Renault'st seisab kesklinna jaoskonna politseijaoskonna parklas.Ahaa, jäi küsimata-see oli 1 põlvkonna Megane,eks?
Mis mõte on vilgutada? Aitate aint igasugustel debiilikutel karistusest pääseda. Mõttetu! Mina vilgutan tuledega vaid siis, kui on mõni oht teel, et teisi autojuhte hoiatada. Ja ohu all ma ei mõtle politseid.
Pärnus liikus mingi aeg pidevalt sinine esimese põlvkonna Superb, kuid kui sellel just täpset teisikut ei ole, siis on see nüüd erakätes. Tumesinist Hyundai Sonatat pole ka enam ammu näinud, nüüd on neil uued hõbedased Superbid, numbrid ei tule paraku enam meelde, kuigi olin ise ka neil paar kuud tagasi Pärnus hambus. Kuid nii ehk naa tasub Pärnus ettevaatlik olla, kuna ma pole kusagil mujal, ka terves Skandinaavias nii palju mente isegi kuu aja jooksul näinud kui Pärnus ühe päevaga.
täna jäi selline asi magistrali parklas silma, mis otstarbel kasutatakse? seisukonditsioneer ja katusevilkurite puudumine viitab mitte tavapärasele patrullitööle
Üks ilma numbrimärgita auto oli kindlasti kohe Meri käsutuses W140 S Klass oli sellelajal. Passis kirjas numbrita ning numbrilaua kohal ilutses eesti vapp nagu teada on. Seal oli ka parkimiskaart millal oli numbrikohapel kirjas numbrita lihtsalt. Teada sest see kaaart on minu käes olnud paar korda :) Kas ka Ilvesel niiviisi on seda ma enam ei tea.
Presidentinnal ikka ilma numbrita auto. Kas nüüdseks on see asi seaduslikuks ka tehtud, ei tea. Kunagi oli tegu pm. seaduserikkumisega. Põhjenduseks oli, et presidendi auto sõidab nkn. kogu aeg politsei valve all ja pole vajadust autot tuvastada numbri järgi. Nii et selline nii ja naa asi. Aga noh, eks neid seaduseid tehaksegi rahvale täitmiseks. Suured issid ja emmed teevad mis tahavad.