Peugeot

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Peugeot 3008 teine põlvkond 2016 ja uuem

Lihunik
10:32 04.11.2016
Kuidas meeldib uus 3008? Kellelgi juba tellitud?

Tundub mõru, et puudub 4WD võimalus.

Imelik, et ei pakuta 2.0D mootoriga automaatkasti.

Huvitav kuidas 1.2T Vs 1,6T bens toimib. Kiirenduse vahe vaid 10 vs 10.5 sek/100km,h

Muudetud 06.05.18 16:11

arvustan
17:16 23.11.2016
Sai proovitud 165hj bensukat automaadiga ning see üllatas positiivselt. Auto juures on palju, mis meeldib, disain, head sõiduomadused, vaikne, kvaliteetne ja kaasaegne salong ning päris eeskujulik varustus Allure Plus komplektsuses. Suur diginäidiku plokk on selge ja ülevaatlik. Seadistusi läbi puuteekraani on küll vist sadu, aga eks need saab ise ajapikku selgeks, õnneks on ka kiirvalikuklahvid armatuuril olemas. Pakiruum on mahukas ja salongis ruumi piisavalt kahele täiskasvanule ning kahele lapsele. Kompaktne rool oli alguses pisut harjumatu, hiljem aga oli jällegi harjumatu "suure" rooliga sõita. Sai ka proovitud paari teist mudelit nagu uus Tiguan, Sportage, need olid ka päris head, samas ei üllatanud millegi erilisega, pigem jäi mõistliku hinna juures puud varustusest ja automaatkasti kombinatsioonidest. Minu üllatuseks olid aga Qashqai ja RAV4 üsna õnnetud ja seda eriti oma sõiduomaduste ja müra poolest. Endal nelikvedu vaja ei lähe, kuna liiklen peamiselt linnas, kuid kliirents on 3008-l küll üüratu.
mluiks
16:05 27.12.2016
Proovisin 1.6 diislit Allure plus varustuses. Pole väga diisli usku, aga see mootor sai küll hästi hakkama ja oli ka mõnusalt vaikne. Häälekama mineku jaoks saab Sport režiimi kasutada. Salong on kvaliteetne ja piisavalt moodne ilmselt veel ka liisingu lõppedes. Konkurentide uued mudelid (VV Tiguan, aga eriti Seat Ateca) tunduvad jätkavat eelmise kümnendi disaini ja tehnikaga. 3008 miinus on muidugi see, et talvel kindaga peale raadio heli muud ei näpi. Paari plusskraadiga nahkkindaga küll mõni asi ekraanil toimis, aga kindlam on ikkagi palja käega ekraani näppida.
Suur kliirens ja kõrge isteasend koos peenikese rooliga olid päris mõnusad. Mina leidsin küll hea isteasendi ja harjusin suht kiirelt. Negatiivselt üllatas püsikiirushoidiku juhtkang, mida viimati nägin üle 10 aasta vanal 406-l. Kas kogu selle moodsa sisustuse juures tõesti midagi uueamt ei leitud? Õnneks on see rooli taga peidus.
Pakiruum tundub küll kirjade järgi suur, aga tegelikud mõõtmed on üsna ebapraktilised, vähemalt minu jaoks. Näiteks lapsevanker ilma mütsiriiulit lammutamata ära ei mahtunud. 508SW-sse panen vankri pikuti sisse ja kõrvale jääb veel sama palju ruumi, aga neid autosid ei saagi pakiruumi mahutusavuse osas võrrelda.
Ja jätkuvalt on Peugeot'del A-piilar üüratult lai, nii et vasakpöördel võib palju olulist sinna varju jääda.
Tahaks proovide 1.2 bensukat, mida kiidetakse. Praegu sõidan 508 SW 1.6 bensukaga ja vurab päris piisavalt. Huvitav oleks teada, kas väiksem mootor ka piisavalt hakkama saab. Veel huvitaks Grip Control ja ACC reaalne toimimine, neid kahjuks proovisõidu autol peal ei olnud.
Mingid jutud käsisid, et kevadel tuleb ka 4veoline hübriid. Hindadest ilmselt oluliselt kallimad ja niigi väikesest pakiruumist ei jää vist midagi järgi.
Mina ilmselt ootan 5008-t, sest sellise pakiruumiga pole suurt midagi teha.
ml01
21:28 21.01.2017
Olen antud autoga nüüdseks paar nädalat ja ligi 1000km sõitnud. Kuigi pole kunagi prantslaste poole vaadanud siis see mudel hakkas millegipärast silma, sai proovisõidul käidud ja tundus väga meelepärane. Algul pelgasin seda 1.6D mikromootorit, et kuidas see jõuab seda autot ka liigutada, kuid juba proovisõit tõestas, et 300Nm, mida pakutakse, teeb selle auto edasi liigutamise väga mõnusaks (vaatamata vähestele kw-le). Madalatel pööretel väänab täiesti piisavalt ja sõit on mugav nii linnas kui maanteel. Pöörded püsivad tava sõidul meeldivalt madalal. Ka istme asend ja ruumikus on täiesti piisavad.
Muidugi teevad elu huvitavaks juba standardvarustuses olevad lisad mida sellise hinnaklassi juures just liiga tihti ei kohta. Auto on seest märkimisväärselt vaikne ja kuigi diisel pole just kõige vaiksema käiguga, siis sisse kostuv müra annab endast märku vaid tugevamal pedaali tallamisel.
Tehase andmetes lubatud kütusekulu pole ma paraku küll veel näinud, aga see on ka vähest läbisõitu arvestades arusaadav - -sissesõit alles käib ja ka manual ei luba enne 3000km läbimist paremat loota. Praegune keskmine kulu (enamus linn) on 6L/100km-le, mis pole ka üldse halb.
Eks siis kokkuvõtteks võin öelda, et seni olen valikuga väga rahul ja prantsalses positiivselt üllatunud.
Lihunik
13:53 26.01.2017
Võin lisada, et 2016. a CR-V on samuti uskumatult mürarikas juba linnakiirusel. Iga naela klõbin on valjult kuulda.
2,0 Bens 12,7sec 100 ni on samuti nutune.

Ise valiks ilmselt 1,6T bens 3008, kuna 1,6D kiirendus 12,9sec /100 on minu jaoks maanteel ebaturvaline ja ääretult nõrk.

Muudetud 26.01.17 13:56

ml01
21:38 26.01.2017
Ma soovitaks siiski proovida ka 1,6D. Numbrite poolest on see kiirendusvõime tõesti niru ja ise pelgasin seda samuti. 300Nm aga teeb oma töö ja sitket vedamist tal jagub. Aga pole minu asi sii n midagi tõestada. Lihtsalt soovitan proovida.
v_
09:13 27.01.2017
Sõitsin just Sportagega ja mul jäi mulje, et Qashqai on vaiksem. 3008 üllatab seest aga auto ise on kuidagi väiksem kui konkurendid. Tiguan ja Ateca tunduvad siiski natuke kvaliteetsemad tükid. Aga Atecale ei saa näiteks 1.6-sele diislile automaati. 4wd puhul 2.0 TDI tuleb aga 30+ välja käia + veel lisavarustus mis teeb auto röögatult kalliks. Tippvarustusega pakett ei sisalda isegi navi ega elektriistmeid. Kõik on lisavarustuses mille eest tuleb eraldi maksta. Sama asi ka Tiguani puhul. Need 2 ei ole odavad autod kui tahta inimväärset varustust. Tiguanile saab lisaraha eest ikka väga palju asju ja rohkem kui antud konkurentidele aga mis see auto siis lõpuks maksab? Plangu ostjatest ma muidugi aru ei saa... 3008 on juba mõistliku hinna eest nii palju varustust. Sama asi ka Qashqai puhul tegelikult.
P.
12:12 27.01.2017
Peugeoti ei soovita vaenlasele ka mitte. 2014 a. lõpus soetatud 5008-ga olen pidanud juba kuus korda garantiis käima. Ja peab veel minema. Pole ennem sellist lagunejat olnud õnn omada. Läbisõit on kah väike- hetkel kuskil 25 000 kopikatega.
AntiOpel
16:15 27.01.2017
Käisime naisega proovimas ka puhtalt huvipärast, mõttega, et talle järgmist autot vaikselt vaadata. Noh...disainilt pole viga, eristub teistest, pigem kena. Salongi üldmulje ka üsna kena, aga tõsiselt häiris see tilluke ja totakalt peenike rool (ilmselt harjumise asi). Mürataseme poolest selline keskmik, samas sõitis hästi. 1,6d liigutab seda aparaati kenasti, hoolimata lahjast kiirendusajast. Möödasõidukiirendus oli küll kena, tänu korralikult väändemomendile ning see on tavaliikluses olulisem, kui 0-100. Palju sa paigalt sajani ikka lendad, kui mõistus peas on. Kui seda pole, siis pole muidugi midagi teha.
Pagasiruum oli minu jaoks kuidagi harjumatult ebapraktilise kujuga, harjunud selgepiirilise suure pagasiruumiga, samuti häiris natuke ka lai A-piilar, kohati pööretel oleks tahtnud paremat väljavaadet. Istmed olid jällegi väga mugavad, nagu ikka prantslastel.
Nelikveo puudumine kõrge kliirensi tõttu ilmselt ei häiriks.
Kas ostaks? Sellise hinnaga mitte (Allure Plus 1.6 diisel-automaat 28300€ ja selle raha eest pole isegi signa standardis). Kui lisan baashinnale signa, metallikvärvi, LED-tuled, parema heli ning kaugtulede automaatika, läheb hind juba 29500€ juurde, mis nii väikese auto eest on selgelt liiga palju. Aga eks igaühele oma ja on ka sellele autole ostjaid.
hsd
18:34 27.01.2017
0-100 ongi indikaator milline max möödasõidukiirendus on võtta. 12 ja üles sekundit on uimasevõitu (proovisõitudel saadud ka kinnitus).
kpl
23:45 27.01.2017
Signa on ju odav järel paigaldada, kui on vaja.
AntiOpel
08:04 28.01.2017
Mitte, et KUI on vaja, vaid KINDLASTI on vaja. Signa on kaskofirma jaoks kohustuslik, endale annab ka mingit meelerahu. Ja paljud konkurendid pakuvad seda täna sõidukile standardvarustuses, mitte ei küsi selle eest 400€ lisaks.
0-100: möödasõitu sa ei tee ju paigaltstardist, seega pole see näitaja niivõrd tähtis. Oma kogemusest- kunagi sai sõidetud Audi A6 1.9TDI 66kw isendiga, mille 0-100 kiirendusaeg oli ka kuhugi 13-14 sekundi vahele, samas möödasõidukiirendus oli tänu asjalikule väändemomendile väga okei nii uimase kiirendusega auto kohta.
v_
09:04 28.01.2017
Enamikel autodel pole signat standardvarustuses. Isegi reeglina kõrgeimas varustuses signa nimekirjas puudub. Tõsi, enamusele saab tehasest lisavarustusena selle tellida.
hsd
09:32 28.01.2017
Antiopel kui vaja kiirelt möödasõitu teha, siis loevad kilovatid mitte väändemoment. Ja 0-100 näitab auto kiirendusvõimekust, väiksema 0-100 sekunditega auto teeb ka parema möödasõidukiirenduse 80-110, seda muuidugi siis kui mootor pöördesse ajada, mitte väändemomendiga 1000p/min joristada.
AntiOpel
10:15 28.01.2017
Hea näide Honda pealt- HR-V 1.5 96kw/155Nm MT, 0-100 10,2s; 80-120km/h 4-nda käiguga võtab aega 9,7 sek.
Samas väiksemate kilovattidega diisel 1.6 88kw/300Nm MT, 0-100 10,0s; 80-120km/h 4-nda käiguga 8,5 sek.
6. käiguga möödasõitu tehes on see vahe veel suurem.
Niiet väide, et suurem pöördemoment ei taga paremat möödumiskiirendust, on BS kuubis.

To v_ sõltub margist, kuid näiteks tuua enda pere autopark, siis Hondal on signa täitsa olemas standardis. Seda juba päris baasvarustusega autodel, rääkimata siis kõrgemast varustusest.

Aga see siin pole teema Hondadest, vaid Peugeot´st.
dr
12:10 01.02.2017
No mis vahet seal on, kas signa on peal või mitte, see on ju odav ka järelpaigaldada.

Tegin proovisõitu diisel- automaadiga ja meeldis sujuv pehme sõit, sisemine tilulilu, suur käetoealune panipaik ja mahukas pakiruum.

Kaalusin ka CR-V- d, kuid selle bensiinimootori automaatkasti uimasus tundus aastatega veelgi süvenenud olevat, ei suutnud seda endale sõidetavaks mõelda.

Minu jaoks on seni selgusetu 3008 pakiruumi maht, andmed internetis varieeruvad ca 519- 590 liitri vahel. Kui see on tõesti 590 liitrit, on see võrdne CR-V- ga, mis väliselt on ikka veidi suurem auto.

Samuti on minu jaoks oluline tagaistme laius, et kuidas sinna õnnestub mahutada kolm last turvavarustusega ja ka selles osas on 3008 CR-V- ga vähemalt võrdne või isegi ületab viimast kui ma nüüd ikka õiged andmed internetist välja leidsin.

Tellisin bensuka.
ja1234
07:58 02.02.2017
P. , mis asjaga täpsemalt oled garantiis käinud? KAs diisel või bensukas?
3008
10:42 02.02.2017
Endal kaks kuud istumise all uus 3008 1,6 disla-automaat GT Line Plus varustuses ja esmamulje on väga positiivne. Sõiduomadused on üllatavalt head, manööverdada kerge, vedrustus käitub stabiilselt ka halva kattega teel, auto salong on vaikne, panipaiku palju, digitaalsed näidikud on hea infoga ja samas lihtsalt ägedad, juhiasend hästi seadistatav, ruumi on piisavalt meie 4-liikmelisele perele, korralikud LED tuled, automaatkast toimetab sujuvalt kuigi selle futuristliku kangi kasutamine tahtis alguses harjumist, mootoril võimsust ja kiirendust piisavalt, samas on mootor ikka väga öko ehk hetkel ca 5,5 liitrit peamiselt linnas liigeldes. Esimesed paar päeva kulusid muidugi erineva varustuse ja seadistuste õppimisele, sest varustust on selles autos selgelt väga palju, kuid enamus funktsioonid teevad sõitmise ka mugavamaks. Lisaks eelpool olnud kommentaaridele, et endal õnnestub miinuskraadidega puuteekraani nahkkindaga kasutada küll, alarmi ise autole ei tellinud, kuna tänapäeval kõik kindlustusseltsid seda enam ei nõua ja piisab tehase immost, A-piilari osas olen osaliselt nõus, kuid juba harjunud ja enam ei häiri. Hind oli mõistlik ja garantii pikk, suht täisvarustuses komplekt jäi vaid ca 29,000€ kanti.
To Antiopel
11:24 02.02.2017
4. käiguga 80-120 kiirendust tehes ei saagi max kilovatte mootorist kätte. Väändemomendi alas võib lahja diisel parem olla, kuid kui rääkida ikkagi maksimaalsest võimekusest, siis sa lahjema kilovatiga järgi ei jõua.
P.
12:14 02.02.2017
1.6 diisel. Kapott värviti kohe üle. Kaks korda. Teine kord küll esinduse oma jama. Ja kolmas kord veel ootel. Jällegi nende oma jama.
Elektriline käsipidur hakkas kuskil kuu pärast auto kätte saamist jamama ja loopis veateateid. Sellega käisin vist kolm korda ennem kui korda sai.
Esisilda tekkis krigin pärast ligikaudu 17 000 km läbimist. Vahetati šarniir.
Esindus on kõik ära teinud ja pole pidanud nendega vaidlema.
Aga ajakulu ja närvikulu ja rahakulu (esinsus kodust ~80 km ja avatud tööpäevadel) ei saa kuskilt tagasi.
Selle pärast ei soovitagi.
lihtne huvi
12:24 02.02.2017
miks ei valinud kodule lähema esindusega automarki?
ja1234
12:42 02.02.2017
P. , see on hea, et tunnistavad vigu ja teevad. Mul Octaavial ei tahetud ühtegi kriginat ega kolinat garantiiajal tunnistad ja peale gartiiaega esimeses hooldus kirjutat 2 lehekülge mis oleks vaja välja vahetada. Lisaks veel konditsionner mis läks kohe peale garantiiaega.
qp
13:00 02.02.2017
"hsd (registreerimata)
Re: 2017.a Peugeot 3008
Antiopel kui vaja kiirelt möödasõitu teha, siis loevad kilovatid mitte väändemoment."
- Ära sa hsd aja lolli juttu, tee omale asjad selgeks.

Lihtne näide, minu 80KW Peugeot diisel mahtuniversaal annab lutti 110 KW BMW-le igas asendis.
P.
13:16 02.02.2017
Huvilisele- Elan sellises kohas, et autoesindused kõik jäävad enam vähem samasse kaugusesse. Erilist võitu ei oleks saanud muu margiga.
dr
13:19 02.02.2017
Panin manusesse CR-V ja 3008 sisedimensioonide pildid. Ega ma tegelikult sealt aru ei saa, kumma tagaiste laiem on, sest 3008 on antud kaks mõõtu, millest üks on suurem ja teine väiksem kui CR-V- l. Väljast on andmed selged, 3008 on paar cm laiem kui CR-V.
Kolmas pilt on 3008 pakiruumi mahtudest, nagu näha on ka seal mitu tõde.
To P.
15:52 02.02.2017
To P. lihtsalt infoks - hea sõber sõitis poest välja 5.seeria BMW-ga ja on tänaseks sõitnud ca 40 000 km, mille jooksul on kaks korda pidanud vahetama roolilatti ja mingeid esisilla detaile, lisaks on pidanud käima uut tarkvara peale lugemas vist juba 4.korral. Ehk sõnum on see, et paljude autodega juhtub, isegi ihaldatud premium markidel, ja eriti meie teedel/kliimas. Kuid oluline ongi garantii toimimine ja esinduste asjaajamine. Sinu õnnetuseks on pigem kodu kaugus esindusest ja esinduse töö vea likvideerimisel, ehk kokku sinu ajakulu. Seega ei tasuks päris üldistada.
5008kasutaja
10:06 03.02.2017
Ei tea, mis automaatkast uue 3008 1,6 sel diislil on? Eelmise põlve Peugeoti 1,6 sed olid robotid, mis pole kõige mõnusamad kastid. Ajavad oma asja kenasti ära, aga hüdroteoga kastid ikka mõnusamad.
Uute Peugeotide vastupidavuse suhtes kaasa rääkides, siis minu 2 aasta ja mõnekuune 5008, millel 40 000 kanti kelladel, on seni ainult kaks korda korralises hoolduses käinud ja mingeid lisakülastusi esindusse pole vaja olnud teha. Korra jah jamas ka elektrooniline käsipidur, kuid see oli enda süü. Sai metsas käidud ja põhjani mudas sõidetud. Kraapis süsteemi vahele kive ja muda. Lasin survepesuriga alt puhtaks ja oli kõik jälle ok. Siiamaani ei kolise ega krigise ka midagi, midagi kusagilt kulunud pole. Ei oska midagi kurta küll, tundub siiani samasuguse masinana, millega esindusest välja sõitsin.
Kui hooldustest rääkida, siis need on suhteliselt odavad. Esimene oli 180. Filtrid, mootoriõli. Teine 250. Lisandus piduriõli vahetus ja kütusefilter.
Kahju, et nüüd mahtuniversaali moodi asja enam Peugeot ei pakugi. Ei tõmba need maasturi moodi asjandused, mis tegelikult maasturid pole. Üks neist oleks võinud jääda teistsuguse kerega aparaadiks.
AT
11:52 03.02.2017
Peugeot pakub täna pea kõiki uusi mudeleid korralike Aisin EAT6 Quickshift automaatkastidega ning nende ETG ehk robot-kastide aeg on jäänud minevikuks ja on veel saadaval vaid üksikutel versioonidel, peamiselt küll tarbesõidukitel.
Lihunik
18:38 09.02.2017
Pole küll proovisõitu teinud, kuid andmeid vaadates tundub diisli 12,7s/100 kiirendus küll eilne päev.

Kahtlen, et diisel 88kw möödasõitu bensiini mootoritest kiiremini teeb. Väänet ka bensukatel juba madalatest pööretest alates.

Muudetud 10.02.17 09:09

teh.andmed
13:57 10.02.2017
Minu teada on 1,6 120hj diisel-automaadi kiirendus siiski 11,6 ja kui valida autole Grip Controli süsteem koos M+S rehvidega, siis on tõepoolest 12,7 s kiirendus.
hsd
23:51 12.02.2017
Diiselkiirendajad palun öelge mis käigul möödasõidukiirendusi võrdlete? Kui minul on vaja manuaaliga maanteel KIIRELT mööda saada, siis teen seda 3. käiguga. Selles olukorras näete oma 80kW diisliga ainult kaugenevat tagaotsa.
Kiirendajadiisliga
00:33 13.02.2017
Kui Peugeoti omaga ei kõlba, siis oota ära pool aastat, Opel hakkab sama tükki vorpima Grandlandina. Lubatakse 7 kohta (lisa muidugi) ja isegi 4wd. Disain kindlasti ei hakka nii vinge olema aga ega mulle see väike rool ja kellad üleval ei meeldigi.
eelmisele
09:38 13.02.2017
Üsna jabur soovitus stiilis - oodake minu lemmik margi igavam ja kopeeritud toode ära ning palun ärge seda ilusamat Peugeot'd mingil juhul ostke. Reaaluses oskab ikka igaüks ise hinnata milline mark ja mudel rohkem meeldib.
Mahno3
10:27 13.02.2017
Ma võrdlen möödasõidukiirendusi D käigul :)

Tegelikult vahetab automaat alla 5 peale tavaliselt, kuna diisli pööretevahemik on bensukast väiksem ja vääne tuleb varem kätte, siis väga pöördesse pole mõtet ajada. Kui võrrelda 80kw kanti bensukat ja diislit, siis diislil on umbes 100nm väänet rohkem, mistõttu tagatulede vaatamine jääb sarnase võimuse korral ära.

Küll aga võib minek vägev tunduda, kui mootor kolmandal käigul karjub.
Lihunik
11:01 13.02.2017
Käigupulga massohism jäi noorusaegadesse :)

Hetkel sõidan 508ga diisel 120Kw automaat. See on paras võimsuse-kaalu kombinatsioon.

Ei kujuta ette, kuidas 88kW D 3008, mis u. samas kaalus suudaks mõistliku kiirendust mõõdasõidul saavutada..

Kellele ema kellele tütar, isegi bussid teevad mõõdasõite )

Muudetud 13.02.17 11:07

kaarens
15:22 24.02.2017
siin ei ole midagi vaielda, normaalne tänapäeva turbodiisel teeb 80-120 vabalthingavale pintslipuhastajale (ka hulga kõrgema kw-ga) pika puuga. Olgugi, et 0-100 aeg on kehvem.

lihtsalt võrdluseks: minul tehasenumbrite järgi 0-100 11,3 sek. paberil päris kehvake ju? 1.7diisel kia carensi küljes, 104kw, 340nm, 7 käiguline DCT. ok, masin on raske ka, tühimass ca 1,6 tonni.

aga 80-120 pole häda midagi:
reaalolukorras, D käigult, püsikas spido järgi 80, ainult gaasi vajutades
https://www.youtube.com/watch?v=E1FOfy1QqjQ
umbes 6,5 sek

muidugi 0-100 mõõdetakse automaatidel D rezhiimis. Manuaal rezhiimis saab tibake kiiremini, sest enamik uusi masinaid on optimeeritud kokkuhoiule, mitte ketsiandmisele (või mõnel on selleks sportrezhiim).

teemasse
endal ausalt öeldes uus 3008 meeldib küll. lõpuks ometi midagi moodsat ka siinilmas. Kurb on vaadata tuttuut octaviat, mille salongi interjöör paistab eelmisest sajandist. Võiks midagi värsket ikka välja mõelda.

Ma olen saanud PSA 1.6D-ga sõitnud vanema 5008 küljes, aga totaka robotkastiga ning ühe c3 picasso küljes, küll manuaaliga ja low-power-output mudeliga (miski 73kw vist oli).
ökod olid mõlemad (5008-l sain keskmise alla 5l/100-le, raibe ei tahtnudki kütet rohkem juua, ise imestan) ja maanteel kõik ok, aga joonelt hüppajad polnud kumbki.

Muudetud 24.02.17 15:33

jkdj
11:28 25.02.2017
See pezoo ju ei kanna koormat. Nii on muidugi heade omadustega autot kerge teha kui ainult 400+kg maksimum kandevõime.
Mis puutub diisli või bensuka tagatulede vaatamisse siis diisliga ei pea sageli üldse alla vahetama möödasõidul ja manuaaalkastiga bensukas kaotab juba setõttu 2 sek. Muidugi vanematel diilitel taas turbo viivitab sekundi enne kui rebima hakkab.
Mahno3
12:34 25.02.2017
Kui suurt koormat see sõiduauto siis igapäevaselt kandma peab? Reaalselt sõidetakse üksi või kaksi, tagapingi peal mõnikord laps või lapsed ka, pagassis poekott.
Kui korra aastas on vaja tagaiste alla lasta ja pesumasin või mööblit peale võtta pole mul siiani mitte ühegi autoga probleemi olnud. Sõidad rahulikult kohale ja kõik.

Kui iga päev kaupa vedada, siis jah, äkki peaks akendega berlingo peale mõtlema.
dr
12:51 25.02.2017
Paar asja, mis mõnepäevase kasutamise järel häirima on hakanud:
1) kojameestel on vihmaandur, kuid selle aktiivsust ei saa reguleerida - kerge uduvihmaga nühib kuiva klaasi vahetpidamata
2) puudub cd mängija. Moodsamatele inimestele sobib ka usb pulgaga muusikat vedada, mina olen laisk, tahan tanklast ostetud plaati kohe kuulata, seda arvutis pulgale tõstmata.

Muidu on päris äge.

Ootan huviga tarkvarauuendust, mis ka AndroidAuto ja MirrorLinki tööle paneks aga kui keegi ei viitsi enam oodata, siis pantsusekeelsetes foorumites jagatakse ka veel Peugeoti poolt avaldamata uuendust, mille ise saab peale lasta.
kiirendusest veel
00:52 26.02.2017
3008 1,6 Bluehdi 80-120km/h 8,6s
3008 1,6 THP 80-120km/h 6,3s

allikas youtube
Lihunik
00:56 27.02.2017
1,6T THP bens mootorid pikas perspektiivis ilmselt põevad edasi seda keti väljavenimist ja muid probleeme. (..kuigi garantii 5.a)
Jääb üle vaid GT diisel versioon 133Kw kui automaat k sooviks.

Kaldun juba Kia Sportage peale, diisel tava autom kast, 4wd, 135 kW-soodsam, kui Peugeot 3008 GT
dr
11:31 27.02.2017
No ma proovisin selle 1.6 THP mootori keti venimise kohta uurida ja leidsin, et väidetavalt uuemal mootoril, koodiga EP6CDTm on tehtud mingeid muutuseid ja sellel seda muret pole.

Eks aeg näitab
Lihunik
15:06 27.02.2017
CD mängija on lisade valikus olemas.
2008 ja 3008
11:20 08.03.2017
Peugeot 2008 ja 3008 on mõlemad tugevalt üle hinnatud, 3008 2WD maksab sama palju kui mõni muu 4WD masin. Kõik see "tilu- lilu" auto armatuuril maksab tootmisel minimaalselt, aga auto hinnale annab kõva plussi. Nõrgem diiselmootor võib uuena hea olla, aga tema tõsisel kurnamisel mõne aasta vältel hakkab sumpsist musta tossu tulema, selleks ajaks on garantii samuti lõppenud.
dr
11:45 08.03.2017
Aga milline siis on vähem ülehinnatud või rohkem? Minu arvates on jälle mõni teine väga ülehinnatud, nt. CR-V. Tolle bensiinimootori ja automaadi kombinatsioon on veel uimasem kui eelmisel põlvkonnal oli, samas on kütusekulu suur. Lisaks müüakse meil vana põlvkonna masinat kui USA- s juba eelmise aasta lõpus tuli uus müügile.

Kui endale 3008 ostsin, siis Kadjar ja tema vanem õde Qashqai oleksid soodsamad olnud ja mõnede lisadega, mida oleksin isegi tahtnud, nt. Kadjar'il soojendusega esiklaas. Kadjar'il meeldis ka pehmem vedrustus. Aga auto ise lihtsalt ei meeldinud.
to DR
11:52 08.03.2017
Tee omale Spotifysse kasutaja ja pole sul vaja enam tanklas plaate ostmas käia, ning saad ka kindalaegast palju otstarbekamalt kui plaatide ladustamiseks kasutama hakata.

ostke kadjar
00:09 15.03.2017
25 700 € saate täisvarustuses , autom kastiga 4-5 l/100 le võtva auto. Salong ja pakiruum suured, istmed mugavad jne. Miks maksta 4000 rohkem auto eest, mis on ju väiksem. endal läbisõit praeguseks 54 000 ja mitte ühtegi probleemi. mitte ühtegi. seega hakkan vist prantslase usku
299482
10:13 15.03.2017
minu teada on viimased Peugeot diislid välja töötatud koos BMW-ga.
ESP-ASR
16:52 15.03.2017
Bemmiga koostöös on valminud 1,4 ja 1,6 ketiga bensumootorid.

ML
14:54 31.03.2017
Lisan ka oma kogemuse 3008-ga. Siiani pole ma prantslaste poole eriti vaadanud - -ennekõike ilmselt disaini pärast. 3008 jäi aga silma puht juhuslikult ja sai aasat lõpus proovisõidul käidud. See 1,6D tekitas minus väga suure küsimärgi, et kuidas jõuab seda keret liigutada. Proovisõidul jättis auto ootamatult hea mulje oma vaikuse, juhitavuse ja sõidumugavusega.
Jaanuari algul olingi pesoo omanik ja tänaseks sõidetud üle 7000 km. Muljed on endiselt positiivsed. Istmed mugavad, salong meeldiv ja funktsionaalne, minu vajadustele ruumi piisavalt. Mootori 300Nm on just need mis teevad sellega sõitmise nauditavaks -- veab jõudsalt juba madalatel pööretel ja ei kiunu käes iga väiksema gaasivajutuse peale (nagu eelmine bensukas rohkemate KW-ga). Ka automaat kast toimetab igati ootuspäraselt.
Maanteel möödasõidud lähevad ladusalt (loomulikult ei saa seda võrrelda mõne sportlikuma mudeliga, nagu ei saa võrrelda ka nende muid omadusi -- hinda, kütusekulu jne.).
Prantslase kasuks aitas otsustada ka pakutav garantii -5a. Lisaks ostsin juurde läbisõitu, ehk kokku sain 5a / 150000km. Eks tulevik näitab kuidas see garantii ka toimib ja kuidas auto vastupidavus saab olema.
Ja need Audi/Bemmi/MB vennad kes räägivad siin nende autode pikast elueast võiks mainida mitu sellist autot on nad uuena ostnud ja auväärse vanaduseni välja.
AntiKõigile
18:12 31.03.2017
PSA mootorid kestavad, kered ka ei lähe läbi aga alt veavad igasugused elektroonika vidinad. Sõber kakkus juba juukseid kui teenindus ei saanud jagu parkimisandurite pidevast mittetöötamisest. Kogu aeg kui tagumine sisse, siis ainult üks suur piiks. Lisaks jah vähemalt Eestis ei näe ma kedagi, kes näiteks ostaks sinu uuena 25k maksnud Peugeoti kiiremini kui kuuga ära näiteks 10k eest. See muidugi pole auto süü vaid turg on selline.
professor_sammaljalg
10:18 07.04.2017
Ah ära plädise, kui ei tea. Uued prantslased on mahakäinud sakslastest peajagu üle. Mul saab oma 508 teine aasta ja 40tkm täis, ainuke elektriprobleem välistemp andur, €32. Veel olen vahetanud esimesed rattalaagrid, mingi varda tagasillas ja kapotiamordi. Käigukast sai ka mitme tuhande eest remonditud, aga tegu jaapani kastitootja tehasepraagiga.

Seda autot kavatsen pidada veel kaua ja teise auto vahetan vajaduse tekkides ka prantslase vastu.

Ah et ei osta keegi? Turgu vaadates on pilt väga vastupidine.

Muudetud 07.04.17 10:20

PS
11:16 07.04.2017
See kast on miskipärast sel prantslasel nõrk. Tuttav somm sai 100000 km jooksul neli kasti garantii korras. Automaatkasti siis...
Samas teise tuttava Octavial käsikast ka vahetatud juba 10000 km järel..
ja1234
11:20 07.04.2017
mitte ainult kast pole nõrk vaid kõik muu ka pranslasel. talvel külmadega õlirida järel ja muud sada häda
professor_sammaljalg
13:08 07.04.2017
Suht rahul tuleb olla, et ka sedapsi ajadt maha jäänud inimesi leidub, muidu äkki polekski prantslaste hinnad sedavõrd madalad.

Ei võta mu 508 tilkagi õli kuskiltkaudu ja PSA mootoriga V50 oli ka -38 juures täiesti kuiv. Võibolla tilgud ise?
ja1234
15:39 07.04.2017
mõned väljavõtted:
Re: Peugeot 508
Tagasilla kolin hakkab pihta 15 kraadi külma juures,eelmine aasta sai esinduses käidud aga nemad laiutasid käsi.sellel aastal ei ole külmasid olnud ei tea praegu öelda;

Mul klobiseb ebatasasustest ja aukudest yle s6ites iga ilmaga, ka plusskraadide juures;

Auto on 70 000 sõitnud, veidi üle 2 aasta vana ja mõlemad esimesed laagrid undavad. Garantii alla ei lähe, sest kolmandast aastast alates algab libagarantii. On kellelgi sama kogemus või kommentaare?

Tagasild koliseb suvel ja talvel. Varuratas, muu kraam ja katted välja võetud, tagumised istmed alla lastud ja teine mees peadpidi pakiruumis kuulamas. Kolin tuleb tagasillast;

Peugeot, 508sw, läbisõit 50000 2,0D Hetkel on olnud suht heas korras. Mõned vead olid.
1. Autot pestes tuli vesi salongi. Päris korralikult. Keskuses lahendati see probleem, lihtsalt tuleks tihedamalt endal pask kapoti alt välja koukida.
2. Euroopa reisil auklikel Poola teedel suvel hakkas tulede aut. regulaator veateadet andma. Järgmine hommik aga oli kõik korras ja siiamaani ei ole seda viga enam olnud.
3. Öösel kõrvalistuja aken avanes, ise, signalisatsioon töötas. Lülitasin signalisatsiooni välja ja hetkel on paar kuud vaikus olnud. Märgin selle vea ära kui keskusesse lähen. Vaatan mis ütlevad.
4. Härib vähe müra, ehk ukse tihendid võiksid olla rohkem müra summutavad;

mul siis 20tkm sõidetud, natuke alla 100tkm ees. kuna see 100 kilo enamuses sõidetud linnas ja kastiõli vahetasin alles mina, on mehhaatroonikaplokk otsas. käiku sisse pannes ja paigalt võttes läheb käik sisse pauguga, mida soojem ja mida soojem kastiõli, seda hullemini.

€1300 + 3-4h tööd, järgmine nädal läheb vahetusse:)

98 bens, 0w30 õli ja Iga 60 tuh km pärast keti vahetus ja no problems. Õlivahetust iga 10 tuh pärast peab ka tegema!;

Re: kas tasub osta uut peugeot 508
Teeninduse mehed räägivad,et elektroonika vigu palju sellel 508-sal.

;Re: Peugeot 508
Käisin esinduses kolina pärast aga ei leitud midagi kuna soojema ilmaga ei tee,nüüd tuleb oodata rohkem külma ja siis minna näitama,tänud

;I have a slow oil leak from my Peugeot 508 2.0 hdi sw 61reg.
Is it common for these cars to have a leak?
If so where should I be looking to resolve the issue.
I have had an optic camera inspection and I think (from what I saw) it could be coming from my oil pressure switch, Is this a common fault with these? If so is there an easy way to change these over?

;Default Peugeot 508 carter leak
Well, last week i discovered oil leak, few slops on the ground and i was very nervous. So we took few hours later carter protector off and there was massive oil leak, all the car ground was oiled. So last week i took car to the dealer, they changed carter seal and cleared all out. Overall best thing is that it all goes to warranty (6+ hours of work). I hope no more oil leaks .
Do anyone have/had same issue? I found few things in french but nothing compelling. Thanks!
professor_sammaljalg
16:03 07.04.2017
Kaua otsisid? Loomulikult mingeid vigasid tekib, kuid mina olen ainult käigukastiga kimpus olnud. Polnud hüdraulikaplokk, sidurikala oli. Kas sama kastiga Volvo S80 on ka jube kehva auto?

Üldiselt põnev, kuidas autot mitte omanud pässid googlest horrorlugusid otsivad. Mina olen autoga rahul ja N47 mootoriga bemmi, diiselbokseriga subaru ja 2.5 navaraga ei anna nagu võrrelda.
to proffesorike
16:23 07.04.2017
Oled mõne konnasööjat müünud? Kui ei siis mis sa krääksud. Neid peletisi tagasi ostnud klientidelt kilohinnaga, sest muidu kasvab sammal platsil ümber.
bedeööö
16:35 07.04.2017
millal tuleb keegi ja kurdab kuidas tema 508sw tagaluuk roostetab, ehk on mõni "tarkur" ka seda lugenud?
ja1234esimene
23:30 07.04.2017
keegi sama nime kasutusele võtnud!

minul on olnud pesooga 3,5 a. jooksul ainult üks viga, ratta kiiruse anduri juhtme ots ei andnud head ühendust, tehti uus ots ja see on ka kõik. Skoodaga olin selle aja peale ennast juba seaks vihastanud! Vot nii.
ja1234
03:11 08.04.2017
pesooga kurvad kogemused. käigukastiõli lahkus -15 kraadi pealt. minu nime alt paluks mitte kirjutada enam
ja1234esimene
11:35 08.04.2017
no ok, võta see nimi omale kui nii meeldima hakkas, kuigi ma olen aastaid selle alt kirjutanud
professor_sammaljalg
19:28 08.04.2017
See on tõesti julm, et külmaga õli käimarist plehku pani. Loogiliselt mõtleja pakuks, et viga ei peitunud temperatuuris ning sõiduki kohta ainult margi esile toomine viitab faktile, et tegu oli juba vana liikuriga ning ka Peugeot loomulikult liikudes kulub.

Aga tänud hoiatuse eest, õhtul koju jõudes teen müügipildid ja lükkan turgu. Seniks sõidan pesukauss kõhu all ringi.
eelmisele
20:10 08.04.2017

Ega asjata need prantslased poole odavamad pole,muidugi keegi lihtsalt ei saa aru kui hea prantslane ikka on..
Korra omanud prantslast ja enam ei soovi,lihtsalt on odav auto ja paistab igast jubinast seda odavust,kui avad ukse,kui avad pagassi igal sammul see odav kvaliteet.
Isegi kui see auto kestab,siis mingit silmailu ega soidumonu nagunii ei paku.
Kui meeldib siis ole rahul...teised oskavad oma otsuseid ise teha ei pea seda kiidulaulu leelotama.
jatno
08:01 09.04.2017
mina ostan autosid, et nendega sõita, mitte müüa. See on jah müügimeeste üks argument, et hoiab hinda. Eks selle järgi tunnebki müügimehed foorumites ära.
aasta prantslase usku
14:59 09.04.2017
Mina ka ei pidanud prantslast kaua masinaks kuigi paar tükki on olnud ja probleemitud olid. aga need olid nn asendusautod milledega sõitsin 6 kuud kuni 12 kuud.
Asjast. vaadake Reanult-i uusi mudeleid. Peugeot-i uusi mudeleid jne. Kindlasti oma hinna ja kavliteedi suhtelt ühed parimad.
Kunagi need saksa auto usku hullud sõimasid ka korea autosid.
Millise linnamaasturi saad 25.500 € eest millel on kõik lisad ja oma klassis kõrgeim ja suurima mahutavusega. Renault Kadjar.
Muideks Nissanid, Mitsubischid varsti ka opel on konnasööjate oma. Garantii 5 aastat jne. Vesrus siis vähem lisasid ja hind ca 4000 € kallim ja garantii 2 aastat. Noo miks???? 5 aasta pärast müües saan Kadjari eest mis on alla 100 tuhande sõitnud 11-12 000 ehk siis täpselt sama palju kui 29 000 eur-i maksnud käru ees. Noo olgu saate ehk tuhat rohkem. ja see on ka kõik
professor_sammaljalg
17:19 09.04.2017
Ma üldiselt ei ole ka kuskil näinud, et prantslased oleksid väga odavad nii uue, kui kasutatuna. Aasta tagasi paistis, et vaatamata müüginumbritele järelturul väga kasinalt esindatud 508 viis aastat vana mudeli oleks kuulutusi vaadates saanud maha müüa sama hinna eest, millega aasta varem olin ostnud.
Jaanus Ojamäe
20:33 11.04.2017
Tere. See 2014 aasta 5008 on ju päris pann auto ka! Mul mitmel tuttaval on 2006 aasta Peugeot 307 ja ühel on 2012 Peugeot 508 ja need peavad hästi vastu kõik.
Jaanus Ojamäe
14:44 12.04.2017
Väike rool on just hea! Miks on rallisõitjatel väike rool?.. Sest on mugavam juhtida ja pöördeid teha. Suurte tõllaratastega pole üldsegi mugav ja peab rohkem rooli keerama!
to Jaanus Ojamäe
15:44 12.04.2017
Kas Te olete puudega?
Jaanus Ojamäe
15:46 12.04.2017
puud jäid suvilasse.
........
16:40 12.04.2017
Ostetaksegi just odavuse poolest,et saab nagu viisakama aasta soodsalt.See mis netis hind pole veel tegelik myygihind Sama aasta sakslane ja prantslane,hinnavahe 2 kordne sama klassi autol.
professor_sammaljalg
17:39 12.04.2017
Kui see vaid nii oleks, ei ostaks sakslasi keegi. Kahjuks mitte ja võrreldav prantslane ei ole sakslasest mitte palju odavam.

Oled äkki siin portaalis ringi vaadanud võibolla, saad ka reaalse pildi asjadest?

Muudetud 12.04.17 18:07

küünik
18:18 12.04.2017
pean professoriga nõustuma. kui tõesti tead, mida tahad, ja selle pilguga uurima hakkad, on supersoodsad tiilid ainult ühe ninamehe muinasjuttudes.
ML
09:40 18.04.2017
Huvi pärast tegin ka väikese võrdluse VW ja Peugeoti 5-6 aasta vanuste autode vahel. Üritasin võrrelda võimalikult sarnaseid mudeleid ja varustust (PG508 vs. VW passat). No ikka väga samasse aukku on need hinnad. VW on vähem saada Eesti ajalooga ja need on ka suurema läbisõiduga (ehk siis halvem valik minu silmis). Võttes arvesse, et VW on uuena ostes ka kallim, on hinnalangus suht sama.
Ain1232
11:09 18.04.2017
http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri.php?bn=2&a=100&a
mp;aj=&j=3&b=16&bw=2078&k1=120&h=2&i
=2&ae=2&af=50&ag=0&ag=1&otsi=otsi

mp;aj=&j=3&b=8&bw=4&f1=2012&f2=2014&
k1=103&h=2&i=2&ae=2&af=50&ag=0&ag=1&
amp;otsi=otsi

Võrrelge läbisõitu ja kogust. Ei leia Passut alla 100 000 km sõitnuna, mis maksaks nii vähe kui Lõvikutsikas.

mp;aj=&j=3&b=5&bw=1386&f1=2012&f2=2014&a
mp;k1=103&h=2&i=2&ae=2&af=50&ag=0&ag
=1&otsi=otsi

Insigniade kogus umbes sama aga ikka hinnad väheke kõrgemad, kuigi uuena pea sama hind.

Pole mõtet mingeid 1.6 diislite järgi asja vaadata. Ikka selle järgi mida kõige rohkem tahetakse.
dr
11:12 18.04.2017
Tegin ka sarnase uuringu, võtsin 2012 ja 2013 aasta 508 ja Passat'i, panin paar elementaarset lisa ja valisin "toodud riigist" kohale "Eesti." Tulemused:

2012 508 keskmine hind 10298
2012 Passati keskmine hind 13950
vahe 3652

2013 508 keskmine hind 10992,5
2013 Passati keskmine hind 16120
vahe 5127,5

Poest uue Peugeot'i ostnuna oleksin soovinud tõestada pigem vastupidist, kuid pean siiski nentima et kasutatud Peugeot on odavam.

Uute hindu sarnase varustusega ma pole võrrelnud. Ilmselt on Passat kallim ja summaarselt kallim auto odavnebki rohkem, see on selge, protsentuaalselt aga on selles võrdluses vist Peugeot suurem kaotaja.
........
11:30 18.04.2017
Sammalhabemele on see v6rdlus t6sine l66k. See pole ju v6imalik, et Peugeot odavam on.
selgeltnägija valerka
11:37 18.04.2017
huvitav saksa hinnad ühed
otsitud parameeter 2013 a diisel läbisõit 90-125 vahel automaat ja nahk
https://goo.gl/vzV5d8
https://goo.gl/ySq9Kt

muidugi 9 peugeotti 64 passaadi vastu
td
11:39 18.04.2017
Muidugi maitse asi aga enne facelifti on 508 veidi kole..sellise aastakaigu masina kohta,eriti sedaan.Aga kui soodsalt saab pigistab ehk silma kinni.
professor_sammaljalg
21:46 19.04.2017
Punktiirina esinev kloun - kus see kahekordne vahe on??
Ohh ja ahh
17:03 21.04.2017
Teema läheb metsa. Sai proovitud uut 3008 ja tekkis kohe soov omada seda masinat. Tean, et konnasööjate renomee pole laitmatu aga nii väga see auto meeldis. Kuna hinnavahe olematu võtaks diisli mis siis et ma palju ei ja pikki otsi ei sõida. Mis saab 8-9 aasta pärast on küsimus mis mind vaevab. Aga antud mudel ju täiesti uus ja tuleviku raske ennustada. Räägitakse, et prantslased on selle mudeliga kõvasti pingutanud...
ja1234
17:39 21.04.2017
mul jookseb 5008 4-ndat aastat, ilma remondita
professor_sammaljalg
23:00 21.04.2017
Punktiir, kaua sa endale auku kaevad? Kus need kaks korda odavamad prantslased on?

Sammal kannatab kriitikat küll, kahjuks pole teatud kontingent võimeline seda jagama.
Jaapoonzik
12:27 06.10.2017
ostab 3008 1,6d GT Line Plussi, eelmine Honda CRV 1,6d 2014 77000km mis ei lagunenud kordagi sai müüdud. Jagan hiljem meeleldi arvamusi uuest autost kel peaks huvi olema.
Dr
12:33 06.10.2017
Ma ostsin ka CRV asemele kuna too tahtis remonti hakata saama 100000 peal. Aga mul bensukas 121kW.
Olen sõitnud 12000 km, seni mureta.
Alailma tulevad Peugeot veebi süsteemi või kaardi updated, vahel olen need peale lasknud kui on meeles aga pole aru saanud, mis muutunud oleks.
Tahaks et saaks peeglite kokkuklappimist ja foori taga väljasuremist püsivalt välja lülitada.
aarvi
17:59 12.10.2017
Täiega äge auto!
Aga ei saa või? Pole küll proovinud aga seadetes ju on sellised read olemas.
Dr
22:46 12.10.2017
Peeglite lappimise reguleerimise kohta ma pole leidnud.

Väljasuremise saab välja lülitada, kuid iga kord autot käivitades peab seda uuesti tegema - võimalik, et mingi "roheluse" nõue?
mmkaru
08:44 13.10.2017
508 sai peeglite lappimise välja lülitada esinduses raha eest (16.- mäletamist mööda), ilmselt siis teistel mudelitel ka.
GM
09:29 13.10.2017
Miks peeglite lappimine segab?
mmkaru
09:44 13.10.2017
Noh, lapin pigem siis kui ise tahan või vajadus on -). Muidu algselt lapib automaatselt, kui uksed lukustad.
aarvi
02:34 18.10.2017
Ei tea kus mul see meeles oli, et saab ka peegleid lappida. Igatahes jah sellist asja siiski menüüs ei ole.
Lihunik
15:12 27.10.2017
Huvitav, miks VAG fannid ei räägi siin oma "töökindlatest" DSG kastidest ja TFSI mootoritest, mis enne 100K kap rem vajavad.
dr
15:25 27.10.2017
Peegleid saab peeglite reguleerimise nupust ise kokku ja lahku klappida aga see pole see, mida ma tahan. Ma tahan, et alati uksi lukustades ja lahti tehes ta jääd ja muud muda ragistades kõrvu ei liigutaks.

mmkaru - kui esinduses raha eest klappimise ära välja lülitada lasid kas siis ei saanud enam ise üldse klappida või manuaalne funktsioon säilus?

Ei viitsi eriti esindusse minna, I hooldus alles aasta vanusena, sinna veel kõvasti aega.

Kas keegi teab - kas auto annab ise märku kui hoolduse aeg hakkab kätte jõudma või pean ise kalendrit vaatama?
605
20:43 29.10.2017
Kui automaatne lülitus välja lülitada, siis ise saab lülitist ikka kokku klappida.
Peugeot annab ise teada, kui vaja hooldusse minna.
AR
18:34 12.12.2017
2017.a.Peugeot 3008 millise telefoniga saab ühendada?
ARile
08:42 14.12.2017
Bluetooth ühendusega ühenduvad telefonid, ehk kõik
AR
13:46 16.12.2017
Android auto. Millised telefonid sobivad? Hetkel on samsung s 3
..........
14:47 16.12.2017
mirrorlinki eesti regioon ei toeta.