Autoks on Ford Focus 2010, 1,6 diisel. Seisis 1,5 kuud väljas. Esmalt ei avanud uksi puldist,avasin siis võtmega. Autol süüde sisse ja lasin 10 min. vabalt tuksuda. Järsku hakkas salongis tulede mäng ja veateade, et roolivõim ei tööta ning libeduseohu näidik vilgub, salongi tuled kustuvad ja konditsioneer ka ei tööta(üritab küll aga sekund töötab ja siis lülitab jälle 5 sekundiks välja). Need kõik vead ilmnevaid alles siis kui mootor töötab. Kui ainult süüde sees kõik töötab.
Antud keerulise kirjelduse peale soovitaks nii pika seismise järel alustada korralikust aku täis laadimisest (akulaadijaga). Võib teha imet ja eriti Fordi puhul.
Lp. Selgelnägija valerja, ilmselgelt ma ei postitaks siia ja ei paluks abi kui ma teaksin nendest asjadest. Tore, et märkasid! Võta kont ja näri edasi koer!
Oled sa ikka täitsa kindel, et ei teata, kus sa elad?
Saad sa muidu aru, mida sa peast välja ajad?
Muide- see on kõige ebaviisakam foorum üldse mida mina tean, mujal tekib arutelu, aasitakse muidugi, kuid sellist lausrumalust pole. Seega ega väga polegi imestamist.
Ja Peerik, kui jutt juba sita ja koerte peale läks- sellise sõnavaraga mehed magasid laagertüüpi vanglates skonkade all justnimelt kui koerad või nende kohtade kõrval, kus seda sitta pritsiti, selle sõna otseses mõttes.
Miks?
Tugev nii ei käitu ja kasutab viisakat ja argumenteeritud kõnet.
Nõrk räägib end nii paraski kõrvale või skonka alla.
Kus ta koht muide ongi.
Peerik tubli, kui mõnel pereliikmel tervisehäda, usu saad ka foorumitest abi, isegi südameopi videosid netis olemas, paned kõrval tööle ja teed kööginoaga köögilaual ära
Kui keegi teab bingoloto numbreid võiks teada anda, vaevatasu garanteeritud
Abi saamise eelduseks on probleemi täpne korrektne kirjeldamine, esimese postituse stiilis tehtud teemad lõpevad alati just nii, nagu praegu juhtus.
Proovi akut laadida, kui abi ei ole, kutsu remondimees!
Side lõpp.