Teemas tundus olevat üks fordi raadio, mis sai abi, aga ülejäänud? Näiteks paljud on siin oma audi makkidega, ei saa ju ühestki kohast koodi peale tehase ja tehas suhtleb esindusega ja küsib koodi eest ca 20-30eur või on keegi saanud abi?
Volvo S70. Info auto ütles,et sellist raadiot pole nagu olemas kui andsin raadio pealt numbrid. Kellelt ostsin auto ütles küll koodi aga see ei toiminud.
Koodidega selline asi, et kui lihtsa programmiga ei saa seerianumbrist koodi genereerida, siis vaja raadi lahti võtta. Sealt leida üles vastav kivi, kust siis programmaatoriga info välja lugeda. Siis sealt infost saab koodi kätte. Ja kui raadio peaks lukku minema, siis saab ka selle niimodi maha võtta. Ja seda juba igaüks ei oska. Lihtsal makil (kivilt info lugemine ja sellekaudu koodi teada saamine) olen võtnud 10euri. Keerulisemad juba tunduvalt rohkem. Seepärast ongi mõtekas maksta esinduses 20 euri koodi eest.
Aga lihtsa programmijupiga fordi (M)raadio koodid on ALATI TASUTA! (V) seeria raadiotega hoopis teine asi.
Nimelt tegu siis cd raadioga , autoks ford mondeo 2001 ja maki nimeks 6000cd,
kahjuks seerianumbrit ei tea kuna auto tuli rootsist ja dokide vahel kuskil seerianumbrit polnud ega ka koodi :(
skrillex11@live.com kirjutage maili või siis siia .
kui ma ostan Audi Concert CD maki endale auto peale (A4), ilma koodita, siis mis võimalused mul selle tööle saamiseks oleks ja mis hind võiks olla?! Esindusest saab koodi küsida? Kas see foorumi teema aitaks?
Foorumi teema ei aita, saad esindusest näiteks ca 20euri eest. Mis Concerti ostad, kas concert 2? Concert 1 on tihti kalli nupuveaga ja sellel peab lisaks olema ka cdboks. Concert 2 makid on küll otse cd plaati söövad, aga enamasti can-bus juhtimisega, kas sul a4-l on can bus?
Audi esindusest saaks 20€ eest koodi, polegi väga kallis siis?!
Concert 2 ongi Concert CD- variant või olen ma valesti aru saanud :)?
Ja sellele teisele küsimusele jään vastuse võlgu, plaan oli uurida, kui palju läheb niiöelda uus kood maksma, siis vaatab, kas võtab ühe maki ära, mis väliselt väga okei!
Selge, sul b6 a4, seega can bus olemas ja see concert 2 sobib. Muidu concert 1 on ka cd võimalusega, aga boksi võimalusega siis nagu ka vanem audi delta makk. Ise ostsin paar kuud tagasi oma TT-sse Concert 2 maki, siis uurisin ka seda koodi asja ja oli hind sinna kanti, õnneks leidsin sellise, millel kood oli olemas ja oli õige suurusega paneeliga. B6 a4-le sobiliku paneeliga Concert 2 makki on aga oluliselt lihtsam leida, muidu on makk hea ja edu ostul!
Mureks Audi concert2 Grundigi toodang AUZ2Z3B1315847 kood anti kaasa,kuid seda ta omaks ei võta,2korda proovisin,nüüd 2 SAFE ees.Oskab keegi aidata õige koodiga.Tänud ette!
Pärast auto remonti ei saanud enam raadiot käima: küsib mingit "code". Ehk keegi teab, mis kood siis sisestada Mercedes Benz A-160 Elegance.
Tänan juba ette!
tere,
kas audi concert 2 makile on võimalik ka niisamuti koodi leida või peab maki lahti võtma mõni spetsialist ja siis sealt välja lugema kiibi pealt?
Paluks Audi A6 autoraadiole Blaupunkt Boston C31 koodi, kuna akuvahetuse tagajärjel raadio enam käima ei lähe ning koodi ka ei küsi. Aurtoraadiol on olemas kasutusjuhend ning pass, kuid koodi nr juures midagi kirjas ei ole. Autoraadio mudeli nr on Boston C31 nr: BP1125 2 2516414
Guugelda 12 volt.lv Unitech.
Saad abi kõikide automarkide audioseadmetele.
Suhtlus vene ja tõenäoliselt ka inglise keeles. Töö kiire ja hinnad taskukohased.
Äkki saab keegi aidata VW passatii raadio koodiga?Tahab koodi peale aku tühjaks saamist.
Brand Blaupunt
Memori 24C32
Other 7612 001 297
Part nr 1 JO 035 191
VWZ1Z2X7830586
BNO 881
Ette tänades!
Esindus pakub kindlasti, aga tahab selle eest raha. Minu meelest oli Transitil seda tüüpi stereo seotud kuiidagi sõiduki endaga. Kui kuskilt mujalt välja roogitud siis nii libedalt käima ei saa.
Tere. Kas keegi saab aidata audiraadio koodidega. Tegemist siis eelmise sajandi masinaga. Originaalil aku sai tühjaks ja koodi ei tea. Ostsin uue, millel väidetavalt kood, aga näitab, et vale. Koodid siis järgmised: AUZ1Z1A4931647; AUZ5Z4Y0108741
Olen tänulik kui vähemalt ühe mängima saaks.
Tere
Kas keegi saab aidata koodiga.
A2C98693700 04/18
MODEL: VP2RFP
CONTINENTAL FIAT 312 "7" vp2 EMEA DAB NAV
S/N: 01734
SUPPLIER: 96848
DATE: 13/02/2018
TRACEABILITY: 07356831240968480173403818
FCA PN: 07356831240
MOPAR
Tere!