Pole ju eriti huumori teema!
Kuna tanklad kõik niikuinii "pundis koos", siis järgmisel tankimisel oleks see "odavam L hind" kindlasti määrav - "dosia" :-)
Krooning'u 2,154€, millelt sooduskaart hammustaks maha 1s =2,144€ või siis Crcle K 2,169€, millelt sooduskaart hammustaks maha 3,2s=2,137€ hinnad on kõrgemad.
Kütuste hinnad võetud: https://www.1182.ee/kytusehinnad
EDIT: Siin veel 1 kütuste hindade võrdlus: https://kutus.hind24.ee/
Marko, a kus sa sel raskel aal toda huumorit sedapsi võtad? Enamus tõsised teemad ajavad esmalt südame täis, siis ahastama ning siis tuleb naer peale.... :)
Elevant näeb uppuvat hiirt ja läheb talle appi.
Kuna ta ujuda ei oska, viskab ta vette oma peenise, hiir haarab sellest kinni ja pääseb kaldale.
Mõne aja pärast näeb hiir, kuidas elevant upub, ja otsustab talle appi minna.
Ta ajab oma luksusmaasturi jõe äärde, heidab elevandile trossi ja tõmbab ta välja.
Loo moraal: kui sul on vinge auto, pole suurt peenist vajagi!!!
10:13 täna
TRULLI LULLA (EE 5.10.22) (registreerimata)
Re: Tõuks on ohtlik tervisele ja liikluseeskiri vajab täiendust
Pärdik käis metsas, sai pähkliga pähe.
Nüüd enam metsa see pärdik ei lähe.
Metsas on pärdikud pöörases ohus –
puugid on põõsas ja rästikud rohus.
Kuhu siis minna?
Pärdik läks linna.
Ohtlikke metsateid pärdik ei talla.
Pärdik jäi kõnniteel tõuksi alla.
Boss: "Te kindlustasite saja nelja aastase vanamehe elu! Olete põrunud?"
"Ma lähtusin statistilistest aruannetest. Selles eas on surmajuhtumeid äärmiselt harva..."
Mu tädil Murastes suvila ja tal palju lugusid rääkida on. Kord 90-ndate keskel kui NMT levima hakkas ja esimesed mobiilid kätte sattusid. Naabrite tütar kutsus sõbrannad külla kevad-suvisel ajal kui kõik õitses ja linnud laulsivad veel. Tegivad aias laua, mekkisid Läti vahukat ning keerutasid vorsti. Järsku ühel Tallinna tibil mobiil helises. Kallis, kust sa teadsid mulle SIIA helistada?
Veidi varasem juhtum, nõuka-ajast. Sõidab tädi bussiga suvilasse, istub kõrvuti samas kohas suvilat omava mutiga. Too mutt oli kodus(linnas) surnud kassi pannud suurde tordi karpi, et suvilas kenaste maha matta kalli karvase sõbra. Laz buss vist käis tookord mingit seda liini. Pani karbi üles mütsi riiulile ja ajas sõidu ajal mu tädiga juttu. Peatuses maha minnes ei leidnud ta enam oma kassiga tordikarpi- selle asemel oli aga üks väiksem tordikarp. Mis seal ikka, võttis siis selle ja läksid tädiga koos suvilatesse. Teepeale jäi mutikese suvila ja koos avasid karbi- sees täiesti ilus kreemiga tort! Egas midagi, istusid maha, konjaki pera pandi lauale kassi mälestuseks ja tort maitses hästi...
Kunagi 90ndatel, kui meri oli põlvini ja raha loeti vaid 500ste kaupa, sattusin 1996 aastal esmalt paugutama Pühajärve Beach partyle ja sealt läks mu suvine turnee sujuvalt edasi...
Ja kuna tolle mobla leviga oli tollal nagu oli ja isegi parima aku juures saivad ka nood klotsid tühjaks, suunasin kõik oma kõned Express Hotline`i... (ja kuna kõnesid ikka voolas sisse kah, ei taht kõigest ilma kah jääda. Või õigupoolest, tundus see tollal maailma parim idee...)
Pärast 36 päeva (täpselt niipalju võttis aega mul `96 suve turnee) levialast väljas olekut, astusin tagasi planeet Maale, ajasin habeme maha ja lükkasin mobla levialasse ning helistasin Express Hotline, et tere, mina siin... Kas mulle kõnesid kah on tuld ja teateid jäetud?
Selle peale tuli väga kena naishääle agressiivne teade: "Kurat, mine saa kah m...i .... " ja kõne katkes...
Järelikult kõnesid oli ja see oligi koondteade.
:)))
Tüüpilise A24 foorumis aktiivse 1.9 TDI Audi omaniku nädalavahetus. Teinekord tahaks isegi nii kirevat elu elada aga no ei saa kui keha alkoholi vastu ei võta.
Kommentaari järgi paistab mingi kibestunud pässi purtsatus. Tahaks ka seltsielu, aga kogu aeg ja raha läheb liisingu ning bensiini alla. aga näe, 1,9 diisli ees puristab ja seltsielutab iga kell. On aega ja raha.
No multikultuurne värk ju, nagu vanasti saunas. Ega ma nüüd ausalt ei tea ka kas mulle meeste WC's ikka päris "mees" vastu tuleb. Tänapäeval ju kõik võimalik.
See oli superlause. Selle väljamõtlemine on nobelit väärt.
„Mõnikord saad trahvi, mõnikord mitte - see oleneb, kuhu pargid,“ teatab Eestist pärit Erna.
Sain ka veidi naerda, tekst laenatud Camry vibratsioonist:
"Kas ei ei ole Toyotaga sõitnud? Vibratsioon on tavaline ja kui ukse lööd kinni siis on samasugune hääl nagu viskaks plekkämbri maha."
Toyota ukse kohta on õigesti öeldud. Mul esimene auto oli jaapanlane (mazda). Ei osanud midagi tast arvata, uksed käisid normaalselt. Hiljem ostsin sakslase (bmw). Wow. Uksed palju raskemad kaalu poolest, kinni lähevad mõnusa kõlaga. Siis sain aru, et ega mazda uksed päris normaalsed ei olnud. Pärast hiljem tuli tööautoks 2019 corolla, sorry aga uks on nagu pleki tükk, müra tuleb läbi ukse ja kinni läheb ka nagu eelpool mainitud plekk ämber. No milleks sellist jama toota vaja
Täna Delfis.
did_227560 Sobimatu
02.05.2024 13:34:26
teises reas sõitnud 74-aastane naisterahvas üritas Järvani visiooni ellu viia ja jalakäija maa alla toimetada...
Vabandust kui kõik veel pole kuulnud.
"Transpordiala abilinnapea Järvan: autoomanike kiusamine tuleb lõpetada (478)
Veidi üle kahe nädala ametis olnud Kristjan Järvan suunaks jalakäijad liiklema tunnelitesse või sildadele, et nad autodest eraldada."
Muideks, see polnd minu nali.
OT:
No säherduses valguses ootaks ehk ka Belgia linna Huy nime vahetust. https://maps.app.goo.gl/DVh6gQjKq7D9wD117
-
Aga jah, teema on ju jabur - miks peaks üldse kottima, kuidas eesti keelset sõnaväljendit mingis muus keeles tõlgendatakse? Pigem viitab selline tõlgendamine tolle tõlgendaja enda peas olevale mingile mentaalsele "avariile"...
Töökoja töötajad vahetasid väljalaskekollektori ja tihendi, kuid kokkupaneku käigus, nagu autoteenindus väitis, murdusid vanuse tõttu naastud. Probleemi lahendamiseks otsustati naastud välja puurida, kuid midagi läks valesti. Naastude puurimisel tegid autoteenindajad vea ja augud said liiga sügavad. Pärast kliendiga suhtlemist otsustati saata silindripea kate Forss OÜ-le, et tuvastada probleemi tõsidus ning saada aru, kes tekkinud olukorra eest vastutab.
Töökoja esindaja pakkus kliendile välja järgmise võimaluse: ostetakse sarnane silindripea kate, lihvitakse ja tehakse krimpsukatse. Kliendile pakuti ka kasutatud silindripea katte ostmise võimalust, kuid ta ei olnud sellega rahul, kuna soovis, et Forss paigaldaks täiesti uue silindripea, mitte ainult kaane.
Nüüd siis lõpuks on leitud inimene, kes selle teksti ülikeerulised tehnilised terminid on suutnud korrektselt kirjutada, aga väljaviske kollektro ja tihend on ikkagi kirsiks tordile jäetud. Kohutav, kui mandunud on see nn ajakirjandus.
Aga eks kirjaoskamatust leidub ka lihtinimeste hulgas veel küllaga. Või on see lihtsalt süvenev trend: Hagis toidlustuseks.
Siis selline ümber kohandatud hagis vajab nokitsemist siit ja sealt.
Selline saab tulemus kui (tõenäoliselt) ameeriklasest entusiast ja AI hakkavad koos viin't võtma. Või kuidas muudmoodi sihukest jama seletada: https://salmevald.ee/category/uudised/
See asi lihtsalt väärib siia ka jäädvustamist. Soomlased on tänapäevase targa abimehe abil hakkama saanud päris humoorika klipiga. Kekkonen vs Put in. https://www.youtube.com/watch?v=oKhnCoxAEOY
"Viimati nimetatu juhtus reede keskpäeva paiku Kambja vallas Paali külas maanteel. Süttinud autol oli gaasiseade, kuid kustutustöid raskendas bensiinileke auto all. Põleng kustutati lõpuks kella poole ühe ajal ning juht pääses autost välja. Mootoriruum ja salong hävisid tules täielikult, kaubaruum sai kuumakahjustusi. Sõidukijuhi sõnul sai põleng alguse mootoriruumist."
«Teie ees on tulevane paberitega personaaltreener!» teatas Hunt rõõmsalt ja lisas: «Mitte hullupaberitega, vaid Intensive PT programmi paberitega.»
«Ma olen haridussõltlane ja fanaatik,» põhjendas Hunt oma otsust ja märkis, et tal on juuraõpingutes ees lihtsam aasta. «Kuna juuras ootavad ees lihtsamad ained, saan ma seda endale lubada.»
«Miks ma neid teen? Mulle meeldib õppida, muidu mul hakkab igav ja siis ma hakkan jooma. Seda me ei taha keegi enam näha,» nentis Hunt naerdes ja tõi välja ka teise põhjuse, mis on võimalik töökoht välismaal. «Kolmandaks, tulevase haridusministrina ma pean olema võimalikult laia ampluaa teadmistega ja jah... päriselt ka, ma olin alati see inimene, kellele meeldis õppida.»
Oleks mina seal läheduses olnud, tõmbaksin mootorsae käima selle puu all kus too kutt ronind oli... No on idioote...
Just vaatasin telekast kus 40 politseinikku USA-s ajavad taga mingit relvastatud tüüpi ja ei saa teda kätte isegi siis kui ta autoga liiva sõitis. Mina oleks talle küljelt põõsastest kiirvisiidi teinud nii et tagaistmel olevad pantvangid poleks kannatada saanud ja ta ise poleks arugi saand kust see pauk tuli.
Kupu_3, ma otsisin saate üles ja vaatasin. Kokkuvõtteks või öelda, et kui mina oleksin kuningas, siis oleks kõigil hea rikkuses elada....
Andres Oja ütleb tihti, et spetsialist on alati teisest linnast :D
Kui areng oli jõudnud punkti, et ahvid hakkasid puu otsat alla tulema ja tasapisi inimesteks muutuma, siis nüüd on käivitunud taandareng- tagasi puu otsa. Või ongi tegu teadusliku eksperimendiga- manustame eri aineid ja jälgime, mis inimene teeb.
Päris omapäraseid läifhäkke on võimalik netist lugeda:
Veepudeli paigutamine autorehvile võib tunduda kummaline, kuid võib teatud olukordades olla elupäästev. Kuuma ilmaga aitab see teil oma autot jahedana hoida toimides ajutise jahutusena. Külma ilmaga võib külmunud pudel pakkuda jäistel teede täiendavat veojõudu.
Lisaks kui avastate kunagi oma rehvile pandud tühja pudeli võib keegi soovida teid mingi ohu eest hoiatada, et kontrolliksite oma autot rikkumise või varguse katse suhtes. See lihtne trikk võib suurendada teie turvalisust ja mugavust teedel.
See on huumoriosakonnas, las jääb.
Tase on jah selline, khm, tänapäevasele keskmisele udupeale.
Kuulkraani, mis oli kusagilt maha võetud põhjusel, et raskelt liigub, olen määrinud ja huvitaval kombel hakkas tööle ja jäi ka aastateks. Võta siis kinni, kus on piir idiootsuse ja geniaalsuse vahel...
Ma mõtlesin selle kraani peale ka- kui sellest kraanist joogivett lased, siis õli maitse ei jää külge? Igaks juhuks ei hakanud kodus katsetama, kuigi lubjarikas vesi kitib neid aja jooksul suht korralikult.
Mittehuumoriga öeldes, riputa ööseks 30% äädikatops või kilekott sinna otsa õhukindlalt ja hommikuks peaks kõik juba puhas olema. Seal on muud huumorit veel, et pane sööl ja söögisooda segu, siis lööb torud puhtaks... Mida see tegema peaks?Naatriumkloriidi segan naatriumvesinikkarbonaatiga... Mis loogika siin toimub, Naatrium vahetub Naatriumiga? Vastus on, kottigi ei juhtu! Valad sooda sisse, ootad kuni veega ära lahustub ja siis vala äädikas peale ja ürita kuidagi õhutihedaks saada valamusuu, lööb punni eest ilusti, sest REAKTSIOON!
Tegelt võid ka kasvõi soolhapet või fosforhapet vms peale valada, juhtub sama aga ohtlik ja värki, mina pole soovitanud! Liiga ohtlik!
No kui nüüd näiteid telo keeramisest... (saaks ju enne fotode üleslaadimist neid pisut ka töödelda...) https://www.auto24.ee/soidukid/4184722
Ja eks kuulutuse tekst on kah loominguliselt kivirähkilik...
Ega siin sellise teema jaoks õiget kohta olegi, aga nimetame selle siis halenaljakaks. Vaatan etv ülekannet rahvamuusika peost ja kopp on ees reżisööritööst- pilt hüpleb siia-sinna, ühtegi plaani ei suudeta hoida pikemat aega, pidevalt on vaja kasmerate vahel tõmmelda. Kes krt ja kus prses sellist reżissööritööd õpetab? Arvate, et vaatajal on igav kui peab kasvõi kümme sekundit ühte pilti vaatama? Selline jama on muidugi igal kanalil- ükskõik mis saade, pilt aina hüpleb, eriti igasugu muusikasaated. Krdi diletantidest humoristid reźiipulti lastud...