Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Natuke huumorit

fdghfgh
11:42 13.10.2025
11. oktoobril kell 2.07 süttis Türi vallas Villevere külas põlema gaasiküttel toimiv sõiduauto.

"ajakirjanike" poolt produtseeritav möga on tõesti miskitsorti auhinda väärt.
Muidu antakse neile vist mingit Pulitzeri, aga paljudele võiks anda bullshiteri nominatsiooni.
Mis meil siis veel on- bensiiniküttel, diiselküttel, elektriküttel, vesinikuküttel, puiduküttel, pelletiküttel autod ja katlamajad.
https://jarvateataja.postimees.ee/8341527/turi-vallas-plahva
tas-soiduauto-polema
fdghfgh
21:18 15.10.2025
https://tehnika.postimees.ee/8343375/galerii-ja-mullipildid-
tallinnas-sai-naha-lendavat-autot-mis-ohku-tousta-veel-ei-to
hi

Eilsest saadik meedia jahub mingist lendavast autost.
Kui kiviaju peab üks "ajakirjanik" olema, et seda droonilaadset võsalõikurit autoks pidada?
fdghfgh
11:46 03.11.2025
Milliste tõeliste jamadega peavad meie kangelaslikud suunamudijad rinda pistma. Eluga riskides loomulikult. Hea oli, et avastas, mitte küll platsilt autot võttes, aga lõpuks siiski.

https://elu24.postimees.ee/8354283/uskumatu-lumistes-norra-m
agedes-suverehvidega-soitnud-sisulooja-robin-valting-paases-
napilt-avariist-appi-tottas-eestlanna

«Tere, ma olen Norras ja meile anti Tesla Model Y. Kõik oli väga korras, kuni… jõudsime mägedesse. Ja seal ma avastasin, et teate mis – mul on suverehvid! Uisutasin nii räigelt, et väga napilt jäi puudu, et oleksin piirdesse sõitnud,» rääkis Robin oma Instagrami videos, kus ta jagas juhtunut huumoriga.

Ja kes abistas- loomulikult teine eestlane.

«Umbes tund-poolteist pärast seda, kui ma postitasin, et mu auto on suverehvidega ja uus auto on teel, kirjutas mulle üks Eesti tüdruk: «Ma tean, et sulle tuuakse auto, mu õde toob selle.» Ma olin täiesti hämmingus! Ja tõesti – mõne aja pärast tuligi Volvo ja minuga räägiti eesti keeles keset Norra mägesid. Väga tuus,» kirjeldas Robin rõõmsalt.
Marko
12:58 03.11.2025
See juhtum pole kõne all olevale põlvkonnale mitte tobe nali, vaid põnev seiklus, millest saab hulga väärt sisu toota. Selle mõistmiseks head valemit ei olegi, peab lihtsalt eemale hoidma ja mitte ärrituma järjekordse sisutu jandi peale. Minuga toimib ilusti, soovitan teistelegi!
Ants maalt
17:14 20.12.2025
... sealt allapoole kerides on nalju paremaid.
fdghfgh
16:26 21.12.2025
Miks sa loll selle siis ostsid?

https://elu24.postimees.ee/8381865/video-andke-mu-raha-tagas
i-auto-hinnaga-diori-advendikalender-valmistas-ostjale-suure
-pettumuse

Neiu alustab videot, öeldes, et karp ise on muljet avaldav, nii suur ja efektne, et seda saab kasutada näiteks meigitarvete hoiustamiseks. Ent sisu puhul hakkab entusiasm kiiresti raugema.
Esimesest aknast vaatab vastu parfüüm, mille kohta neiu ütleb muiates, et see lõhnab nagu taimetee. Teisel päeval leiab ta paberist jõuluehted, lisades irooniliselt, et tal pole sel aastal isegi jõulupuud.
Kolmandal päeval saab neiu küünla. Neljandal päeval on taas jõuluehted. Seejärel ilmub järjekordne parfüüm.
Kaheksandal päeval tuleb välja juukseparfüüm, mille kohta neiu tõdeb, et ta ei suuda seda tõenäoliselt kunagi lõpuni kasutada. Kümnes päev toob kaasa suure ootuse, sest karp on suur, kuid sisu osutub taas parfüümiks.
«Mina ja mu parfüümide armee,» kommenteerib ta sarkastiliselt.
Siis saab neiu on jälle juukseparfüümi, seejärel veel parfüümi. Vahepeal leidub ka armsaid kõrvarõngaid ning üks lint, mis neiule isegi siiralt meeldib. Vahepeal saab neiu ka küünlakustuti ehk kellukese.
«Ausalt, mul pole seda kõike vaja,» ütleb ta videos, pakkudes naljatamisi, et kui keegi on Londonis, võib ta kogu komplektile ise järele tulla, sest saatmine oleks keeruline.
Järgmised päevad mööduvad ilma suuremate üllatusteta. Taas juukseparfüüm. Järjekordsel päeval ütleb neiu juba otse:«Arvake ära, mis siin on? Jälle parfüüm. Andke mu raha tagasi!» Viimane päev pakub küll veidi visuaalset lohutust: klaasist lauakaunistus, mida neiu nimetab tõesti ilusaks. Kuid kokkuvõttes jääb mõru maik.
«See oligi kõik. Kui keegi seda tahab, saatke mulle sõnum, sest ma ei tea, mida selle kõigega peale hakata,» lõpetab ta video.

Kalendri eest käis neiu välja 7380 eurot.

Kärss
14:56 06.01.2026
fdghfgh
13:07 23.01.2026
https://www.osta.ee/uskumatu-maapoue-leid-kaal-1-2kg-2459705
59.html

Huumor kuubis. Müüja pole suutnud selgeks teha, mis känkraga tegu ja ostjad pakuvad pimesi, lootes vist hõbedasoonele sattuda.
mitsu bisi
14:20 24.01.2026
Eks sama asi mis osta.ee autoäriga. Kirjelduses vaid, et "pole sõitmist takistavaid puudujääke" ja ülejäänu inkassoga ähvardused, müüjaks paadunud rondiärikas, reiting 50%, kuhjaga kurja tagasisidet katkiste autode kohta, aga pakuvad ikka, lootes, et just neile veab.
Marko
16:43 24.01.2026
Erikaalu määramise juhendist ta pole hoolinud vaatamata ülimale aktiivsusele igale siutsule vastamisel, seega polegi oluline, millest see on. Pakkumine küll seiskus, eks vaatame mis lõpus saab. Hea huumor tõesti, pean tunnistama.
Marko
19:14 25.01.2026
Kõige parem nali on känkra lõpphind 390.17 eurot.
jee.kim
19:37 25.01.2026
Ja siis imestame, kuidas "petturid" meie rahvalt sadu miljoneid välja imevad :D
kupu3
12:42 26.01.2026
Ja kui siiski selgub, et tegemist on hõbedaga? Vahepeal on hinnad tõusnud ka.
fdghfgh
13:03 26.01.2026
Kuidas oleksin mina käitunud- taolise känkra leidmisel ja silme ees dollarimärke nähes (nagu piilupart donaldis, selles lasteraamatus), oleks jalad p.rse alt välja ajanud ning vajalikud analüüsid teinud. Müüja aga otsustas teisiti- mõnusam on asi oksjonile panna ning küsijatele vigases eesti keeles vastata: Tead ütlen ausalt ,et pole viitsinud vaeva näha kuna elan maal linnast kaugel ja pole aega saanud proove tegema minna,no kes käes hoidnud sama pakkunud et äkki meteoriit,kes teab ei oska midagi õelda e! Ei ole kahjuks töö kõrvalt jõudnud kuskil käija kuna elan tühermaal ja linnast eemal,pole midagi teha kahjuks
Eks nüüd oksjoni võitja vaatab ise, mis sellest käkist välja koorub- kas hõbemuna või 390€ miinus rahakotis. Emb kumb nendest kahest tegelasest on võitja või kaotaja- müüja või ostja.
fdghfgh
13:13 26.01.2026
Muidugi on ka selline variant võimalik- müüja teadis väga hästi, et hõbedast on asi kaugel, aga kuna ilmas leidub alati lolle, keda pügada saab, siis kõige lihtsam on seda teha oksjonil, kus võid lollide vastustega jätta mulje, et oledki nii loll ja ei tea, mida müüd ning süstida ostjatesse lootust, et ehk näkkab, äkki olen targem kui müüja ning võidan jackpoti.
kupu3
17:10 27.01.2026
A mis variante siis on? ta ütles, et kerge pole, rooste puudub ja magnet ei võta. Seega titaani ja AL-i välistame, noh, ta veidi tumedam ka. Tundub niklisisaldus sees olevat,välimus meenutas ikka hõbedat. Olen maa seest hõbeda leidnud, tean, mida 60 aastat talle mulla sees teeb. On võimalik, et ikkagi mingi komeedi jäänus, kuumust saanud ja sulanud. Omanik ütles, et läheduses polevat kunagi mingit sulatusahju olnud. Kui nüüd see, kes ostis, annaks veidi uut infot.
Pcb
13:27 19.02.2026
...just mõni minut tagasi Vikerraadios auto teemaline jutt Ülle Rajas(s)saarega :
Kellele meeldib ema, kellele...isa!!
fdghfgh
16:26 19.02.2026
https://www.delfi.ee/artikkel/120437434/venemaal-varises-sis
se-hiina-autosid-kokku-paneva-tehase-detsembris-avatud-tsehh
i-katus

Kui selle "tehase" pilti vaadata, siis põhimõtteliselt ehitati valmis mingi kuur. Mujal maailmas hoitakse sellistes kohtades näiteks juurvilju või saematerjali.