Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Džiibiomanikele on kõik lubatud :S

priitkuusik
00:56 05.07.2008
Tartus Annelinna läbival jalakäijate teel parkiv mölakas ....
tom3334
02:01 05.07.2008
Kuhu inimene parkima peab, kui pole kusagile parkida? Pildistaja ise elab järelikult ühes nendest majadest. Seal on võimatu isegi lapsevankriga parkimiskohta leida, mida sa siis veel autost tahad. Selle mõttetu jalakäijate tee arvelt peaks parkimiskohti juurde tegema hoopis.
dzingel
07:49 05.07.2008
Mõne mehe loogika on siis selline, et kui pappi pole, võib ka vargile minna? Siiski siiski: viimase lausega tuleb ka tõetera välja. Korteriühistutel on ju võimalik teha parkimiskohti juurde. Seda enam, et antud kohas ruumi ju on. Linn, kusjuures, korraliku asjaajamise korral, toetab isegi kuni 50% ga.
jynh
08:44 05.07.2008
Et siis mölakate loogika on selline:jalutage lastega ja sõitke ratastega autoparklates.
loogika
08:53 05.07.2008
Tore loogika küll: parkimiskohti nappib siis on õigus jalakäijate arvelt maad võtma!
Tore, mul elamispinda napib, võtan maad sinult juurde!
akustik
13:17 07.07.2008
Minu mäletamist mööda oli vene ajal ette nähtud 4 parkimiskohta trepikoja peale ja olenematta korruste arvust.
poptart
13:20 07.07.2008
priitkuusik
18:24 07.07.2008
Aga äkki siis kaotame kõik jalakäijate teed ka peatänavate äärest ära, nii saab ju ühe või kaks sõidurida juurde, et oleks vähem ummikuid.
Jah ma tõesti elan Annelinnas, küll mitte samas piirkonnas kus pilt tehtud, aga ... kui tee on tehtud ikka jalakäijatele ja jalgratturitele, siis see nii peakski olema (liikluseeskiri kehtib kõigile, ilma mööndusteta), mitte mõne mehe suure auto parkimiseks vabandusega, et kuhu mujale ma ikka oma suure ja kalli auto pargiksin. Pealegi on see üks vähestest normaalse laiusega teedest kus saab ka lapsevankriga normaalselt liigelda. Pole tõesti vaja suure ego ja suure autoga mölakaid kes selle väiksegi mugavuse (lai tee vaikses piirkonnas) jalutajalt ära võtab. Parkimisruumi puudumine ei anna kellegi õigust parkida ei haljasalale ega autodele mitte ettenähtud teedele!

Häda ongi selles, et paljud peavad sellist olukorda loomulikuks ja aktsepteeritavaks. Seega, kes ei näe antud olukorras midagi valesti olevat, palju õnne: oled liigitanud ennast samasuguseks ****ks!
Martin-.--
18:54 07.07.2008
Mida sa siin foorumis vingud, mine aja asi korda ja tee need parkimiskohad siis oma suure ja kogemustreikka mõistusega koos ühistuga ära. See foorumis teistele nutmine ei aita, oleks ka mõni tegija inimene.
priitkuusik
19:07 07.07.2008
to Martin: Selgitan Sulle siis veelkord millele ma tähelepanu juhtisin. Nimelt autole mis oli VALESTI PARGITUD! See et maja ees pole parkimiskohti või et kohalik ühistu ei viitsi/taha/saa parklat laiendada, see ei koti mind üldse. See pole minu asi MIS PÕHJUSTEL see auto seal jalakäijate teel parkis. Minu asi on see et NII EI TEHTA ja pole see parkiva auto omanik teistest priviligeeritum midagi, et tema võib.

Kui sa LE rikkumisega politseile vahele jääd, siis kas politseid huvitab mis põhjustel sa eeskirja rikkusid? Loomulikult mitte. Fakt on see, et rikkumine on toimunud ja sellele tuleb tähelepanu juhtida.
ajudeta
22:44 07.07.2008
to priitkuusik
Siin foorumi teemades on mitmeid kordi läbi käinud selline mõiste: "LE on loodud idiootidele..." Kusjuures on üritatud seda ka tõestada. Arvan et paljalt LE peale rõhudes ei kutsu taolisi korrale!
loook
14:54 24.07.2008
Priit, kui päris aus olla siis ma alati suhtun pildistajatesse põlguse ning huumoriga kuis see pilt pani mind m6tlema, et pole veel maa pealt kadunud need piidrid kes t6esti ei oska autot juhtida veel vähem parkida.
plou
14:08 19.08.2008
Ma tahaks teada kuhu pildistaja oma auto pargib?
Tupsik_1
12:44 27.08.2008
Ai, ai. Aga mina nägin seda piidrit parajasti pildistamas. Ja oma jalgratta oli ta selleks ajaks sinna samasse kõrvale murule visanud. Kas see on siis nüüd ilus tegu?
Priidu kaitseks
18:54 27.08.2008
Kodanikud, kas sama loogika järgi võiks ka keset auto-või trammiteed parkida, kuna mujal on kitsas?
Priit osundab meie langenud moraalile ja nagu tõendavad vastused, täiesti põhjendatult. Oleme vajunud ******smi ja põõsakapitalismi rappa ning paljud on selle üle uhked ka.
Vuffel
21:05 02.09.2008
Muidu olen igati priitkuusikuga nõus, aga pealkiri on veidi lahmiv.
Ma olen ka maasturiomanik, aga ei leia, et selline tegevus lubatud oleks mulle :D
jeepur
13:00 05.09.2008
ah, lõpetage lapsed, see pole ju jeep vaid toycar. vat TÕELINE jeebivend vahest ehk tohikski nii parkida, aga isehakand uusrikas? andke andeks.
kala34334
14:25 05.09.2008
Miks sa politseisse ei helistanud ja ei lasnud trahvi teha? Nad on kohustatud kohale tulema ja vormistama liikluseeskirja rikkumise.
someguyzzzzzzz
11:04 14.09.2008
Seda teate, et antud maja taha on juba planeering tehtud. Haljasala ning laste mänguväljak tõmmatakse tulevikus maha ja tehakse suur parkla.

Asi on hetkel arutamisel teiste KÜ.

Mainiks veel ära, et antud mölakas pole ainuke selline parkija, õhtuti on seal terve kolonn.
njaa
15:23 16.09.2008
issand kui kahju mul teist on, ma pargin ka oma autot sinna.
to njaa
21:32 16.09.2008
Nii tore et ennast vabatahtlikult mölakaks pead :D