Jõhvi piimakas natuke lõuna aeg oodata, siis leiaks pildistamist kyll! :D
Sai ükskord söömas käidud, tuli vahepeal vormikandja sisse. Lõpetasime enne teda ja läksime välja, mõtlesin, et mis ta tuli jala või. Siis ilusti kohe ukse ligidal ilutses see celica seal!
Tihti käivad seal siniste vormidega ametnikud, kuigi pole maja ees ühtegi sinivalget diskoga autot
ida-virus on veel mingi hallikasroheline korealane (kui ma ei eksi). Pimedas sõitsin ja kui lülitati värvimuusika sisse esiklaasi taga, sain kohe aru, mis autoga pistmist. Seekord lubati vaid vilepilli puhuda, isegi auto tehn.talong ei pakkunud huvi.
smuuli teel Tallinnas olen mitu korda näinud eravärvides (tumesinine või tumehall, päevavalges pole näinud veel) Chrysler Voyageri bussi, härrad politseinikud ilusti kiirust mõõtmas ja liiklust reguleerimas.
Tallinna tumesinine Sharan seisab hästi tihti hommikuti Õismäel Ehitajate teel veidi enne Haabersti ringi ühes teeotsas võsas ( mingi tumehall tootmishoone, loomaaiapoolses teeääres)
Täna hommikul kl 10 Peterburi teelt Tallinnasse sissesõidul oli vilepilli puhumise ühisvõistlus. Enne Saha-Loo raudteeviadukti on 2 bussipeatust. Neist maapoolseima peatuse putka taga seisis hall VW Transporter, kus istus rohekaskollase vestiga poiss sees. Ei saanud aru, kas mõõtis või vahtis niisama. Järgmise peatuse juures oli siis puhumine.
Sellele subarule puhusin Pärnumaal...tõmnasin kõrvale ja jäin seisma, et kaarti vaadata. Järsku tagumine masin ka seisma...tsekkas dokumenti ja laskik puhkuda....ma karske mies...niiet loomulikult kõik korras...kinnipidamise vabandus oli, et "mõtlesime, et äkki tervisega midagi" :) Eesti politsei hoolib...minuarust täitsa norm idee selliseda rullis nokkasid välja õngitseda
Selle esimese pildi peal kujutatud Celica GT Four-i näol pole küll tegemist mingi patrullautoga. Kes politseisüsteemi vähegi tunneb teab, et sellega sõidab praegune Ida politseiprefektuuri prefekt ehk endine Eesti politsei sideohvitser Sankt-Peterburis ehk endine Keskkriminaalpolitsei direktor.
Edasi ei seletaks, kuna enne seda ta selle autoga ei sõitnud.
Kunagi olevat see masin kuulunud KAPO le. Celicaid pidavat politsei systeemis olema 2. Pisut on neist juttu olnud ka celica klubi foorumis http://forum.celica.ee/viewthread.php?tid=1693
Need 2 Celicat pole kunagi kuulunud Kapole. Kaitsepolitseiamet ja Politseiamet ei vaheta omavahel autosid, vaid muretsevad need igaüks endale ise. Tegemist on kahe erineva riigiametiga, mis küll mõlemad kuuluvad sieministeeriumi haldusalasse.
Lihtsalt üks tüüpiline näide, mida "teadjad" erinevates foorumites suust välja ajavad.
Osta.ee oli küsimus müüijale ühe auto kohta et miks sellel autol pole margile vastavad numbrid küljes vastus- sellel autol kasutatakse erinevaid numbreid. Ja ilmselt olid numbrid peale mingit jälitus operatsiooni jäänud vahetamata.
VVV1-le küsimus- miks müüb siseministeerium autosid olenemata sellest kas need autod kuulusid piirikatele, kapole või suvalisele mendile? Pole teadja, aga arvan et sinu jutul puudub tõepõhi.
Vastus sinu küsimusele peitub minu eelmises kommentaaris. Võin veel korrata - sellepärast, et kõik need ametid kuuluvad Siseministeeriumi haldusalasse.
Erinevate numbrimärkide ametlik kasutamine jälitusametkondade autodel on nii täpselt reguleeritud, et kui võimalik oleks selline asi, millest sina räägid, saaks selle eest keegi rängalt karistada. Vaevalt, et selline näpukas tehti. Ja kui neid kasutati mitteametlikult, saaks praegusel ajal jällegi keegi piku kõrvu nii, et tolmab.
Jutt käib muideks autodest, millest ühte siin teema alguses pildilt näha on, kui veel pihta pole saanud.
Usu või ära usu, oma asi. Sa ometi ei arva, et sulle siin keegi midagi "tõestama" hakkab, sellistes "üldrahvalikku" ebatervet huvi pakkuvates teemades.
Osta ee.-s ei saa selle eest keegi karistada. Sa võid aga olla kindel, et "operatiivnumbrimärki" valesti kasutanud politseiametnik selle eest karistada saab.
Ka politseipeadirektor sai. Seal oli küll veel ka ebaseaduslik vilkur lisaks.
Tead tartsx, ma annan sulle ühe mõnusa väikse vihje mis su peal ilmselt valutama paned...eesti vabariigis on lausa olemas autod mille tehnilises passis puudub number... edasi mõtle ise.
Armas rahvas! Kas teie teadmised politseist piirduvad vaid liikluspolitsei olemasoluga. Võtke lahti politsei koduleht ja uurige natuke. Seal on piisavalt erinevaid osakondi ja allüksusi mis tegelevad erinevate, tihti konspiratsiooni (lihtsas keeles varjatust) nõudvate küsimustega. Autod on soetatud kindla eesmärgiga ja seetõttu küllalt erinevad. Need pildid on teil küllalt vanadest autodest,mida varjata enam ei püütagi. Ärge tehke igast asjast numbrit, pätid vajavad tagaajamist ja eesmärk täitmist. Ka põõsast kiirusemõõtmisel on oma põhjus. Teistmoodi ju enam ei saa - juhtidel puudub igasugune mõistus ja reaalsustaju. Esitlege foorumis tõesti asjalikke pilte ja andmeid, mitte mingit jama, et näe selline ja selline auto on sellel ülemusel. Ostke omale ka siis on vähem kadedust.
Mind võttis maha mingisugune valge renault traffic/opel vivaro. Mingisugused kollakad reklaamkleebised olid kah veel peal. Mingi posti taga nad istusid. Alguses ei pannud tähelegi, meenutas natuke hawaii expressi reklaamidega bussi ja korraga hüppas sealt kollase vestiga tegelane välja ja kukkus kätega vehkima. Trahvi õnneks ei tehtud.
Samuti igat värvi corollasid neile tekkinud. Suurem osa on eemise põlvkonna kerega luukpärad.
Küsiks teema algatajalt, et kas sa mees said tahvi, et nüüd tige ja püüad kiirelt kõigile edasi öelda politsei autode numbreid? Ainult ****** paneks sellise teema üles!
Ei saa aru, miks see sind häirib??
Kui ei meeldi, siis ära loe seda rubriiki.
Mitte, et ma kuidagi kuritegevust edendada üritaks, aga võibolla sind ei häiri kui väikese eksimuse tõttu varsti disko peeglis on.
Loogiline, et kui ühed üritavad ennast iga hinna eest peita, siis tekib vastureaktsioon ja teised üritavad iga hinna eest neid paljastada.
krdi tarkpead, kellele te omaarust teene teete kui siin neid masinaid üles riputate. Eks ikka nendele joobes juhtidele ja teistele potensialsetele mõrvaritele.
isegi kui joobes juht ei märka numbrit lugeda vms, siis teiesugused herneajud ju rõõmsalt vilgutate, et potensiaalne mõrvar ära pääseks.
Ja siis kui mõni lähedane alla aetakse või laupa paneb kellegi teise süül, siis hoiate pead kätevahel.
paides tumeroheline mazda 626 kellest ükskord üle pidin sõitma aga muidugi olex võinud küll kuna sõitis 100 alas 90 km/haga ei saanud autod tulid vastu
no nüüd on ida prefektuuril uus volvo v50 2.5T,tumelilla,nrit ei mäleta aga tähed on BAG.väike aga see eest väga väle,sai ise sellega ennem mentidele kätte andmist üx tartu tripp tehtud:),kuradi hea auto:)
Nägin mõni päev tagasi Beezhikat/hallikat Nissan Proimerat 936MKS v 396MKS või mingi taoline number, ka ilusti vilkuritega taga toonklaasi ja radika võre tagant vilkumas.
Aga kas see nüüd patrull oli või hoopis KriPo või muu alarmsõiduki õigusega ametkonna oma, seda ma ei tea.
Minuga pistis plõksima mingi hall toyota corolla Tallinnas,vingus toon klaasi pärast ja veel punase tule taga.Täis trossid,mul isegi puudub toon klaas,mingi ime õhuke pigment on tehase poolt ,ikka vaja lammastel möliseda.
Niipalju kui Tartus ringi sõitnud olen, siis 2 uut Skoda Superbi on juurde tekkinud jah - Hyundai`d enam pole näinud(liikluspolitseill) ja pruuni Primerat samuti enam netu. Üks Superb on tumesinine ja teine erksinine kui ma ei eksi.
tartus on jah 2 sinist skoda superbi....hallikas sonata pole kuhugi kadunud nagu siin eespool mainiti...see veel täitsa aktiivne:)..lisaks veel hallikas-pruun uus Nissan primera...numbritähti ei tea aga tähed ise on MGR
viljandis sinine VW kiletatud klaasidega ja pärnus olen näinud mingeid vendasi VW caravellevõi oli transporteriga..selline rohekas vms. ja millist häält se diisel tegi veel....hullem kui 124d mersu külma mootoriga :D
Sai siis 4.05.08 selline Škoda raplas varitsemas nähtud.Teadmiseks siis,et raplas passivad nad veel bussijaamast alevi poole jääva väljasõidu juures (sealt kus raudteejaama buss väljub).
Arvatavasti just sellepärast kasutabki politsei erineva margi ja mudeliga autosid, et neid oleks raskem liikluses märgata. Mis muidugi omakorda tõhustab järelevalvet, sest isegi kui teame margid-mudelid-numbrimärgid, on neid avastades juba liiga hilja. Hea strateegia ja igati toetust vääriv.
Tartumaal elvas tumesinine škoda. mudelit ei mäleta. täna pidas kinni... kuidagist olid teised juhid teadlikud, kes selle järel sõitsid. Ainult eest oli aru saada, et lambikesed esivõre taga.
Raplas elavad ju valusad rullnoksid ja maakad ka,kes mälus peaga ringi kimavad oma seamunadega...
seal külavahel pole midagi muud teha kui Laaberdada,juua ja ****da...