Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Uus parkimiskord ? ? ?

fafa
21:20 06.11.2008
Mis siis saab, kui me kõik hakkas nii parkima?
???-???
21:42 06.11.2008
juhtuks see, et kõik pargivad nii, et joon jääb auto keskele.
Toimub siis vastupidine olukord kus kõik hakkavad pildistama autosid, mis on pargitud joonte vahele, nagu oleks midagi valesti.
Ühesõnaga olukord tegelikult ei muutu.
Vuffel
18:24 07.11.2008
Aru ma ei saa sellistest parkijatest...
!!!
18:42 07.11.2008
millest sa aru ei saa?ininene ei taha et teised tema autot nügivad ja mõlgivad.
irwik
18:51 07.11.2008
Tegelikult oleks just ea sellisele parkijale mõlemale küljele paar head kõksu lüüa - äkki õpib siis parkima!
Vuffel
18:58 07.11.2008
to !!!
irwikuga nõus. Sellistele krdi "ma kardan, et mu autot keegi puutub" tüüpi parkijatele peakski tegema väikesed märgid külge.
Kui sa kardad, et su auto saab mõlke, käi bussiga poes või pargi kuhugi parkla tagumisse nurka, kuhu keegi ei pargi, aga mitte ära sigatse liikluses!
Siin on kinni pandud vähemalt 2, kuid kui terasemalt vaadata, siis segatud on lausa 4 parkimiskohta. Arvestades, kui palju Golfi tagaosa alt paistab see valge joon ja vaadates esirataste asendit eesoleva joone suhtes, siis ei saaks normaalselt parkida ka kahele esimesele kohale parkijad!
Mina näiteks roniks oma SUV-ga selle Golfi vasaku külje äärde ja siis tahaks näha, kuidas see parkimisgeenius oma Golfikärusse pääseb.
marx001
22:11 07.11.2008
to vuffel: sa vana vahvel, ma sul hakkan autosid kriipima ja mõlkima :D
pargin ise samamoodi ja absoluutselt ei huvita mida nn. isehakanud mendid arvavad. kui parklas piisavalt vabu kohti siis pole vahet kas pargin kinni ühe või mitu kohta. isegi siis kui pargin parkla kõige kaugemasse kohta leidub mõni "pede" kes külje alla poeb. pargin meelega valesti, sest ei soovi näha mõlke ja kriime oma auto külgedel ja ma ei ole nii rikas et kogu aeg autot remontida. isegi kui see tähendab ainult kasko omavastutust.
minge seiske mõnes parklas vähe pikemalt ja jälgige oma kaaskodanikke. kui süütult ja isekalt uksi vastu kõrval seisvaid autosid taotakse. isegi siis kui teises autos sees olev omanik tuleb välja aru nõudma, et "mida kurtat?", siis vaieldakse vastu ja jalutatakse minema.

ning see kättemaksuks või kiusuks kinni parkimine võib hoopis sinu "SUV"-ile väga kurvalt lõppeda (kriimud,mõlgid, lõhkised rehvid, jne). või ootab mõni vähe kurjem automanik sind ära ja nõuab aru.

ps.pilt on ikka väga andekalt tehtud :D tahaks kunagi näha mõnd "fotograafi" kes julgeb avalikult koos fotokaga auto juurde minna ja paar pilti teha. ilma et peaks jooksupealt või läbi auto akna varjatult pilte tegema:D
paljud teist "kõvadest meestest" reaalselt julgevad omaniku ära oodata ja märkuse teha, ilma et 4 sõpra kaasas oleks :D
etz17
05:15 08.11.2008
olen ka oma uuele autokesele kahtlase mõlki saanud.hakkan vist sama andekalt parkima.ja juhul kui mõni pe... meelega kinni pargib?eks ma siis ootan ta ära.ei tea,on ta sama kõva mees kui jutumees.
to marx001
10:54 08.11.2008
Mina olen ühe korra näinud meest, kes tegi rimi parklas ühest BMW 750-st pilti. BMW juht hüppas oma sõbraga autost välja ja küsis, et mis probleem on. Mees ütles, et teil on auto valesti pargitud ning et kui te auto oma auto korrektselt ümber pargite, siis ma seda pilti internetti üles ei pane. BMW juht hüppas sõbraga oma autosse ja sõitis minema. Kusjuures pildistajaks oli minu arust üks kulturist (võin ka eksida, aga tundus küll), kelle nime ma ei tea, aga netist olen näinud. Ju said aru, et kulturistiga pole mõtet möliseda, sest lõpuks on bemmivendadel sees nii hambad kui ka uksed :D

Minul oli kunagi rakveres selline situatsioon, kus mingi vend parkis mu natuke kinni ja ajas oma sõpradega juttu. Läksin autosse ja ütlesin, et ajagu auto eest, sest ma ei pääse välja. Tüüp hakkas seletama, et mahud küll, õpi sõitma. Ma ütlesin, et ma sõidan oma autoga varsti romulasse ja kui sa oled valmis risikma sellega, ma su auto ära võin mõlkida, siis pole mul selle vastu midagi. Tuli siis vaatas korra, kui kaugele mu auto esiosa ta küljest jääb ja ütles, et no hea küll, kui eks ma siis ajan tagasi pool meetrit :D
nähvits
02:02 09.11.2008
to marx001
Teate, olen miljon kaebust kuulnud selle kohta, et auto on parklas mõlgitud ja Teie annate oma jutuga veel õigust sellistele toladele, kel pole intelligentsest liiklemisest isegi 0,1 %-gi aimu, nii et siin pole miskit avalikult arutada.
Vuffel
06:40 09.11.2008
Aru ma ei saa inimestest.
Mida te ronite siis autodega parklasse, kui kardate, et auto ära mõlgitakse?
Ja väga tahaks teada, kus neid mõlke siis saada on? Mina olen oma autosid parkinud väga paljudes parklates ja seni on õnnestunud saada üks pisike kriimuke esiuksele, kuna üks vanem naine ei saanud uksest välja ja lükkas kogemata vastu ukse. Kahjud kandis loomulikult tekitaja.
Vuffel
07:54 09.11.2008
to marx001: ma ei lange iial nii madalale, et hakkan primitiivse debiiliku moel teiste inimeste autosid lõhkuma. Inimese veenmiseks on hoopis muud võimalused.
Minupärast las ootab mõni kurjem autoomanik mind, kui ma ta kinni olen parkinud. Saamegi asjad selgeks.
Üldiselt paistab olevat viimasel ajal kujunenud normiks selline käitumine, et "ma pean lausa nii tegema, kuna kõik teised kiusavad mind!" Saage oma kompleksidest üle ja käituge teineteisega nii nagu tahate, et teiega käitutakse. Kui sina sigatsed minuga liikluses, siis ei näe ma põhjust ka sinu vastu liikluses viisakas olla. Vähemalt selles osas, mis puudutab parkimist.
Muidugi, kui keegi takistab parkimist, on võimalik alati ka võimudelt abi küsida. Tartus näiteks selleks olemas liiklusteadete telefon, kuhu teatada.
be-em-wee
08:44 09.11.2008
Nägin pealt Tondi selveri juures juhust kus papi läks "ruutpesitsi" parkinud SUV-i juhile märkust tegema. Pagitud oli risti, võttes enda alla 3 kohta. Elukas, kes Suv-i roolist tuli, tegi parema käega papi suunas ähvardava liigutuse ja kõndis rahumeeli minema, isegi mitte poe suunas. Papi haaras mobla ja hakkas helistama. Kuna aega oli vähe, edasist sündmust jälgima ei saanud jääda.
krdi tolad irwik ja vuffel
09:29 09.11.2008
krt ise pargin sama moodi kuna inimesed ei oska oma autost väljuda,´IRWIK ja VUFFEL te vist sõidate mingite vanade pannidega millel pole kahju kui kraaps peal on ja krt kui te tuleks mul mingeid lõkse ülesse panema siis ma ootaks teid ilusti ära ja siis vaatama kas ikka nii kõvamees rääkima!!!???
irwik
10:00 09.11.2008
Kle viimane nimetu könn, kas sa nime ei julgegi panna? "Löömamees" siin. Ära püksi kaka kui oma ülevõimete ostetud valesti pargitud liisingautol järgmist väikest mõlki näed!
Vuffel
21:21 09.11.2008
Sellele nimetule könnile, kes mind tolaks sõimas:
Eks siis oota. Aga iseasi on see, kuidas see olukord sinule lõpeb.
Ma ei leia, et ma peaksin kartma mõnda arvuti taga kõvatavat, aga muidu oma vana kolmest BMW-d (ei taha solvata nende omanikke, sest on ka normaalseid inimesi, kes sellisega sõidavad) pargib vaikselt kuhugi kaugele, et kellegagi jumala eest ei oleks vaja kokku puutuda, et äkki veel lüüakse või öeldakse halvasti.
Netis oled sa kõva mees hüppama, aga reaalsuses oled sa tõenäoliselt pisike poiss, kes kardab iseenese varjugi.
Lisaks, mis lõksudest sa räägid? Mina ütlesin, et pargin südamerahuga sellise parkija kinni. Ära kujuta endale asju ette!
Kuna minu autol on peal kaskokindlustus, siis ma ei karda ka mingisuguseid kriime vms. Ja kui ma suudan selles hinnaklassis auto soetada, suudan ma ka selle eest hoolitseda. Lisaks, veelkord toonitan, ma ei laskuks iial nii madalale, et hakkaksin kellegagi parklas kaklema v midagi. Eneseväärikus on selle asja nimi.
Veelkord, loe mu postitust, mille ma kirjutasin siia täna hommikul kell 07:54 ja õpi sellest midagi, aga ära kraaksu arvuti taga niisama tühja.
Lisaks ma küsin veelkord- KUS KURADI KOHAS TEIL NEID AUTOSID SIIS NII MÕLGITAKSE?
Ma olen oma staaži jooksul parkinud autosid pea igas Eesti suuremate linnade parklates ja lisaks ka mõnes välisriigis (Läti, Leedu, Soome, Norra, Rootsi, Poola, Saksamaa jne) ning olen saanud autole (Mazda6) pisikese kriimu, kuna umbes 70a vanune vanaproua ei saanud oma poja Fordist välja ning kõksas minu auto uksele kriimu. Loomulikult kukkus ta kohe vabandama ning tema poeg nõustus 100%-selt kahjud kandma.

Muudetud 09.11.08 21:26

swenska1
23:30 09.11.2008
Vaadake fotot tähelepanelikult!Tegelikult alustas valesti parkimisega Golfist vasakul oleva ostukäru juht!
to swenska1
09:28 10.11.2008
ja sa väidad, et tänu sellele ostukärule pargiti auto nii? seal on kuhjaga selliseid parkimiskohti, kus pole ostukäru ees ja kuhu oleks saanud parkida. nii et see ei õigusta siin midagi. kuna parkla on väga tühi, siis ma tõesti ei saa aru, mis probleem on. täna hommikul kell 7 oli ülemiste parklas samas kohas üks rekka risti võttes enda alla oma 5 parkimiskohta ja peale selle seisis parklas risti veel üks sõiduauto. ei näe mingit probleemi selles.
gdfgd
20:36 11.11.2008
oi oi, imepisike ülemiste keskuse parkla oli päris täis kohe vä ja suur paha rekka võttis mitu kohta ära :D
:D
lynkin
20:12 13.11.2008
need pildistajad on sama mõttetud vennad kui need kes pargivad valesti, et nende autot ei rihitaks.
ajudeta
22:19 13.11.2008
Sama mõttetu on ka sinu kommentaar
iil
12:29 14.11.2008
slline tunne, et irwik ja vuffel pole tõesti omad vitsad veel kätte saanud ja raha raisanud eemaldamaks kellegi poolt tekitatud viga. mul pole midagi öelda kui minu autot on inimene kogemata rikunud ja sellest ka minule tada andnud ning vigastused korvanud aga sellised kusekottid lasevad ju tavaliselt jalga.
nüüd elust endast. autole on tekkinud vigastused kellegi poolt 1) esistangesse on keegi sisse parkinud ja seda kaks korda järjest kuna number muljutud kahest kohast. 2) paremalt poolt tagauksest tagumise stange poole selline inetu trügimisjälg mõlgiga. -kokkuvõtte, värvimist ja tegemist vajab 4 detaili (stange, tagumine uks, koopaäär-loe tagumine tiib ja tagastange) ühe detaili värvimine maksab kuskil 2500-3000 eek + autota olemine ca 3-4 päeva! nüüd kui kõik nagu OK. kuid on üks KUID- auto originaalvärv ja värvitud osa ei kattu omavahel ehk on märgata erinevust värvis! müües autot hiljem väidab ostja miule, et see auto on saanud tugeva laksu paremale taha ?!?! ja ka stange on kuidagi imelik!! ost jääb katki !! lõpuks üks ostja ostab ja seda tingides 10 000 alla. auto on ALATI seisnud korralikult. ütlete, et lihtsalt ei vedanud? siis teage ,et eelmine auto oli ka ära nügitud- jälle vist ei vea. ajab ***** ikka keema küll.
parkimine kuskil taha ka ei aita kahjuks kuna inimestel on loomulik karjaefekt. proovige ise!!- parkige auto tühjasse parklasse kuskile keskele või taha näiteks ja tagasi tulles näete ,et teie auto ümber seisavad teised autod nagu magnetjoul sinna tõmmatud. niiet igal inimesel on õigus kaitsta oma vara nii nagu ta seda õigeks peab.
jipikayeele
22:58 21.11.2008
ja sedamoodi meil ongi. kogu linn on täis sarasi millel mõlgike ees või taga aga omanikul on pohh. keegi ju ei taha elada majas millel on auk seinas ja klaasid sisse pesktud