Seal koha peaks päevaga mingi 30 ajuinva pilti saama ära teha. Kaitseks võib öelda, et lumisel ajal võib end välja vabandada tähistuse mittenägemisega, suht kehvake seal (mis selle juhi puhul pole muidugi hetkel vabandus). Õige oleks ikka sellised kohad siniseks värvida nagu enamus kohtade, siis nagu suht häbi ka ajuinvadel sinna parkida...
suht mõttetu ju pildistada neid - Haabersti Rimi ees on tavaliselt kõik invakohad kinni pargitud (üks sõidab eest ära, siis kohe teine asemele), eelpool nimetatud numbri võib vabalt tipptunni ajal 1h jooksul kätte saada...
võibolla on mõtetu jah aga samamõtetu on püüda näiteks autovargaid, homme on uued mehed juba platsis ;)
siinkohal oleks mõnus ära mainida meie politsei tegemisi - näiteks istudes samas kohas kus mina pilti tegin ja teistes samasugustes kohtades, saaks riigikassa täitmisele olulise osa vähese ajaga juurde hankida
Esiteks Ma arvan et sa ise oled veits ajuinva!
Ja Teiseks arvan, et politsei las parem tegeleb liiklusega
see valesti parkiate värk jäägu pigem Mupole!
Ei tea kuidas teil seal mandril asjad käivad aga Kuressaares võite parkida just sinna kuhu hing ihaldab.
Politsei ise on selle peale öelnud nii, et see lihtsalt ei ole nende rida.
Seega kui tahate valesti parkida ilma trahvi saamata, siis Kuressaare on kuht, kus seda teha!
teise puhul oleks vast kõige vähem vinguda. nagu näha on hooviväravad lahti, võibolla läks tüüp just garaaziust avama, kui debiil pildistas? ei viitsi ju keegi 2 korda autot nihutada kui on vaja läbida järjest aiavärav ja garaazivärav.
sinule Dork : kohe kindlasti ei olnud mees garaašiuksi avamas vaid parkiski seal.
kuna elan selles kandis siis tean vägagi hästi , kus keegi elab jne ...
milleks on vaja kohe hakata kaitsma inimesi , keda te ilmselt ei tunne.
kui hakkad avama väravaid ja/või garaašiuksi siis pargi auto tänava äärde , et mitte segada jalakäijaid.
PS : ei ole debiil vaid täiesti korralik noormees! :)
okei, okei, ära siis kohe näkku lööma hakka, sest pildipealt ju ei ole näha, mis kusagil kõrval toimub või ei toimu. jutu mõte ongi see, et kui teete pildid, siis tehke võimalikult ikka illustratiivsed. kui seda ei saa, siis võite oma postitusega hulga pahameelt ja arusaamatusi tekitada. kui asi on nii nagu antud pildi puhul ütlete, siis on tegu muidugist paraja tropiga küll, sõitnud raip siis väravast sisse, seal tundub ju ruumi olevat. ilmselt on tegu tänavaga, kus peatumine-parkimine keelatud. faktid-faktid, ja asi saab selgemaks, kui pole fakte, toimub ainult mõttetu tolmu ülesajamine.
Sry mõtlesin Siiski ühisteenuseid...
To piks: Ei ole minu auto aga politseil on tegelikult
kaa muid tegemisi ja nendest inimestest ma ka aru ei saa kes selliseid
pilte teevad!
Kas see tegelikult muudab midagi kui selle pildi
siia paned?
Kas ta teinekord pargib õige koha peale?
Vaevalt küll!
Teinekord olen postitusi kirjutades täpsem ja selgitan olukorda lähemalt.
Lisainfoks teistele : ei käi spetsiaalselt kaameraga ringi , et autosid pildistada , teen seda siis kui satub tee peale ette jääma nagu antud autod on seda aja jooksul teinud.
Muidugi ei muuda see eriti midagi aga loodetavasti distsiplineerib edaspidi autojuhte enam mitte nii tegema , et end ühel hetkel netist leida antud foorumis vms.
Teinekord olen ise ka suht koomilisele liiklus- või parkimisolukorrale sattunud peale koos fotokaga, kuid kui hiljem pilti vaadata siis tihti see koomilisus või kummalisus pildis ei väljendugi. Teistele jääbki mulje mõtetust pildist/olukorrast.
Eks kõigile oma arusaam asjadest.
1 pilt - seal kollase maja nurgal lõppeb tegelikult kõnnitee juba ära ja jalakäijad peaksid niikuinii teisele poole teed minema
2 pilt - väga õel teha hoovi sõitvast autost selline kompromiteeriv pilt. Juhti pole autos näha, kuna ta on istme maksimaalselt taha lükanud ja ta pea jääb puu taha
3 pilt - näha ju et toimub korrektne kauba peale- või mahalaadimine asutuse vahetus läheduses
4 pilt - arvatavasti tuli lai veos vastu
5 pilt - tegemist reklaamiga, kus pood reklaamis 100 000 'le ostjale BMW kauba peale. Jalakäijatele on piisavalt ruumi jäetud ja reklaami kasutamine sellisel moel registreeriti nõuetekohaselt linnavalitsuses.
ok kes iganes selle pildi tegi , tegi selle kadedusest, sest omal pole sellist masinat, tundub et pilt on tehtud õhtu poole, ja siis on tavaliselt päris palju vabu parkimis kohti, et sa mida vingud, ok kui sa oleksid tõesti invaliid ja ta oleks võtnud viimase inva parkimis koha ja siis sa vinguks oleks mõistetav, aga commoon, vaata kui palju neid inva parkimis kohti on suusrtes parklates, ma usun et ükski inva pole oma kohast kunagi ilma jäänud õhtupoole.
habib: Sinu postituses kõlab rullnoka kurb vigin, mingil autode kadeduse mõtetul teemal.
To Keegi Teine: et mida selline pildistamine muudab?
Ega ta ei muudagi valesti parkijat õigesti parkijaks aga vähemalt kuvab pilt sellise aju-invaliidi käitumismalli ja harjumused ja kõik meie näeme seda ja keegi tunneb ära oma tuttava/sõbra/venna/naise ja saab siis vastavalt tema üle kas irvitada või teda korrale kutsuda.
Ja eestlasele reeglina selline asi mõjub kenasti.
Hr Parts võttis eeskuju vast sellest Toyota LandCruiserist :)
Aga sattusin hiljuti Jõhvi ja leidsin sealtki ühe parkimisgeeniuse (oleks leidnud rohkem ka kui oleks aega olnud). Aga väike näide, et ei sigatse vaid bemm-audi-mersu-maasturivennad parklates :)
Tegu siis Narva mnt ääres oleva Vene Gümnaasiumi parklaga. Olgugi, et ruumi oleks olnud teistelgi seal parkida, aga asi on põhimõttes.
Ikka meie kõigi Juhan Parts, kes ka ise maksumaksja poolt ostetud ametiautost väljus ja perele sisseoste tegemas käis.
Paraku peaks härra silmaarstile minema või vähemalt avalikkuse ees vabandama.. kurb et meil sellised eeskujud riigi eesotsas on, kes purjus peaga rooli istuvad, söögikohtadesse ku*evad ja liikumispuudega juhtidele mõeldud parkimiskohtasid kuritarvitavad:(
Kas arvate tõesti, et see ei jäta halba muljet?
kuule vuffel äkki sa räägid veel meile milliseid imelikke kiiksuga põhimõtteid sul on ja kui veatu põhimõtetega mees sa ise oled ja kas sa kunagi ei eksi? Vaadates sinu tehtud pilti ei saa aru kus on point või keda see auto seal segab ?
x, sinu Hyundai oli? Siis õpi parkima.
Keda segas? Mind segas. Sest esimesel korral selles parklas ruumi ei olnud, tulin ca 15 min pärast tagasi, siis oli kohti juba tekkinud. Kus olen öelnud, et ei eksi kunagi? See siin ei ole aga eksitus, vaid tahtlik sigatsemine. Eksitus oleks ta vast siis olnud, kui auto oleks veidi sirgemalt pargitud. Siis ei oleks tekkinud ka mõtet pildistada. Põhimõte on see, et seadused on kõigile ühesed. Ma võiks samamoodi teha nagu see mees siin ja näiteks oma Q7 parkida keset Narva mnt-d Jõhvis. Aga ei tee. Miks? Sest üritan järgida seaduseid ja ei sigatse liikluses.
Kui sul on autos invaliid, aga sul ei ole invasõiduki tunnust, kas siis ei tohigi sinna parkida? Paar päeva tagasi sõitis mul autos onupoeg kaasas, kel sünnist saati jalad ei tööta- kas oleksin pidanud hakkama endale kohe invakleepsu otsima? Poisil oli tunnistus taskus ja ütles et sellest piisab. Ja saigi rahulikult otse ukse ette invakohale pargitud, ilma ühegi invasildita.
Ühe poe juures mingi vanamemm vahtis ja tundus et hakkab juba kobisema, aga kui nägi et kõrvaltistmelt poiss karkudega välja tuli, siis rahunes nagu maha.
Usun et siin piltidel on ka nende autosi, kellel lihtsalt mõni invaliid kaasas on.
to vuffel:
Sellest, et sul mingi kompleks on ei hakka parem rääkima :D
Parem tee mulle ja ka teistele LE-d tundvatele inimestele (millegi pärast ma kahtlen kas sul üldse rattaload on, rääkimata kategooriast ja auto omamisest :D ) selgeks, mis sellel viimasel pildil valesti on? Peale selle et sina oled pedant, nagu Monk, kelle jaoks kõik peab olema malli ja loodiga paigas.
Parkimist keelavaid märke ja teetähistust ei ole, parkimist korraldavaid märke ja jooni samuti pole, kellegi liikumist ei takistata, jne.
Tead ma pean sulle tunnistama, (peale selle et jõuluvana pole olemas :D) et on olemas kohti ja parklaid kus pole ei jooni ega märke, aga kõik pargivadki pool viltu.
Teen parem ettepaneku hakata pildistama neid kes nn. fotopolitseinikke mängivad! :P Vanasti lapsed ja vaimupuudega inimesed mängisid ikka lasteaias või rohelise aia taga menti/pätti :D
Kui ikka maksumaksja raha eest ostetud autoga sülitatakse maksumaksjale näkku, siis tuleks see sõiduk hr Juhan Partsilt ära võtta! Tehku oma autoga mis tahab..