ma tean miks nii pargitakse,sain omal nahal tunda. Mina nt pargin sellepärast,et mingi kuradi rondi omanik, oma uksega mulle mölki ei teeks,alles sain kaubandusekeskuse parklas jubeda mõlgi,see ei olnud mõlk ka,ta oli oma auto ukse,minu ukse sisse kinni löönud,aga selle tropi saan varsti kätte. asi liigub
ja mis nüüd juhtub? pildiltki näha, et parklas kohti rohkem kui küllalt. Ma saan aru kui silmini täis parklas pargitakse niimoodi, aga no tühi parkla siis taipohh jää kasvõi keset parklat risti seisma ja võta 4 kohta ära, ei sega ikka kedagi.
LE kohaselt nii parkida ei tohi. Kahjuks puudub eestis politsei, kelle tegemata (ennetus)tööd päevast-päeva meie teedel ja tänavatel kohtab. Niikaua kuni riigiisade elu turvaline ja keegi pole tänaval poolsurnuks pekstud, niikaua räägime ikka politseijõudude koondamisest... ja palkade vähendamisest..
mõlkide saamine autokerele/&ustele ei õigusta niimoodi parkimist. ja sina krt "mina ka nii" - pargi kaubanduskeskuse juures parkla tagumisse otsa nagu mina seda teen. ära sõida ukse alla. siiani ei ole saanud ühtegimõlki autokerele niiviisi. tavaliselt kui pargin, siis enam vähem tühja ritta ja sama palju on seal ka autosid siis kui poest tagasi tulen. see, et käin kilekoti või ostukäruga 10m asemel 100, mind ei kõiguta