sa võid ****ndada siin nii palhu kui tahad, kuid Eestlased slleks ei ole võimelised. Vähegi sellest , Eestlased ei suuda oma töökodades samti ka viga leida. olen mittu tuhat eeku remondile pildunud , kuid keegi pole korda teinud minu mersut 99 a. 3,0 t.d ! mootor töötab , jätab vahele , tossab sinist tühikäigul ! õli ei võta ja naftat võtab 7,5 100 le . pisiviga , aga tuleb vist Leedusse minna seda kõrvaldama ! !
peaks siis originaalis olema 3L biTurbo mootoriga...kahjuks ei leia kuskilt seda turbot...rääkimata veel 2 turbot :D sakslased tootsid jah selliseid 60tk.. aga leedukas on selle lihtsalt 3 erinevast mersust kokku ehitanud :D
oh snap see on ikka üks tõeline meistriteos !!
kusjuures on jah saksas neid firmasi, kes lõikavad ja kokku sulatavad igast panne ja pärast müüvad neid raske raha eest kollektsionääridele .
See esimene auto on ikka täielik saast , sama sakslaste 60tk leiutis. Aga see Leeduka PU vahust auto ja idee mulle isegi meeldis. Ega see odav lõbu polegi, alus on vist SL Mersu +kemikaalid + töö ja muu. Auto peaks seest ka üsna vaikne olema Huvitav kui sellega kokku põrgata mis siis saab, kas põrkub tagasi nagu 'hüpik' pall.
Kui te ei jaga asjast ikka midagi siis olge vait. See roheline on väga haruldane MB mudel. Välimus on maitseasi, aga kindlasti ei ole see leeduka tehtud.