Aga kasutatakse suuremate kaubikute ja väikeveokite rattaid ehk siis ka sildu, milles kasutatakse veoteljel paarisrattaid. Esmalt meenus kohe Iveco või Gaz, kuid nendes firmades käinud fotoluurajad pilti ära ei tundnud...
Siis vihjete voor: kuna q-peal juhtis tähelepanu ratastele siis ma panin tähele, et mul isal maal seisab aia ääres Iveco kaubik aastast 85, millel on täpselt samasugused veljed ja rattamutrite kaitse"ilukilp". ning suure tõenäosusega on neid sarnaseid detaile nendel autodel veelgi.
Kas me üldse tunneme seda tootjat? Igastahes pole tegu nõukaaja riigiga, sest selline aiaehitustehnoloogia oli tol ajal NSVLis võõras. Aia pulkade läbimõõt ja nende pikkus ning vahe viitavad miskisele araabiamaale hoopis. Mina sealseid tegijaid ei tunne.
Meil on siin kaduma läinud talent CSIle :)
Aiapulkade järgi regiooni tuvastada on tase ja nagu näha siis väga hea tase.
Foorumi otsing ei tuvastanud, et sellelt maalt pärit autod oleks siinsest mängust varem läbi käinud. Ja ega see maa ei olegi väga suur ja kuulus autotootja aga siiski autosid seal toodetaks ja see isend on üks väiksemaid mida seal mail tehakse.
noh, täielik vaikus või? ma otsisin kogu interneti läbi,aga seda masinat seal ei ole.
et aga rool õigel pool,siis päris aasiasse see ikka ei kuulu, need enamuses vale poole liiklusega. portugal? serbia? r.i.h.o võiks siiski mõne geograafilise suuna anda.
Nii, liikusin siis viimast legendi kasutades Liibüasse ja leidsin kõrbeliivade vahelt väikese oaasi, kus pandi kokku mitmesuguseid masinaid the Secretariat of Industry and Minerals and Iveco Italy poolt. Kogu tehnika pärinebki iivekolt. Antud pikappi veab edasi 2,8 diisel ja tagarattad.
Ei, tootja on ikka TBco nimeline firma, mille sünnile iveco kunagi 1976 aastal natuke kaasa aitas ja siiamaani oma vananenud tehnoloogiat neile maha parseldab. Aga see pick up on täiesti Liibüalaste oma looming, mille ehitamise juures on vananenud Iveco juppe kasutatud.
Segan korraks vahele. Ei pea just mainima, et kaheliitrine. Olemas on ka 1,6 ja 1,8 veel. Neid eristab vaid number pagassil. Muud nime ma ei tea tal rohkem olevat.
Vanad mudelid olid täitsa talutava disainiga, ajastule tüüpilised. Need hilisemad (endiste sotsialismimaade heade tavade kohaselt) facelift´itud versioonid, ja eriti see universaal, on küll jäledad.
Ei. Fiatiga tegemist pole (ega seal maal toodetud muude markidega).
Tegemist päris haruldase margiga, mis vahepeal varju surmas, aga natuke aega tagasi käisid kuulujutud, et hakatakse uuesti autosid tootma.
Rool on originaal, mitte "aftermarket".
Yep. Täpsustuseks ütleks, et tegemist (esimesel pildil) Avanti II-ga 1976 aastast.
Alguses oli Studebaker Avanti ja siis oli lihtsalt Avanti.
Sellest ka minu lause udu.-le, et "Konkreetne auto Studebaker ei ole."
Studebakeri margi taaselustamisest on olnud juttu, samuti oli Avanti kui margi taaselustamisest juttu...
Nii need jutud tänäpäevaks on juttudeks ka jäänud :(
Aga udu. oli ikka VÄÄGA lähedal, natuke jäi puudu, AGA vääääga lähedal oma teadmistega. :)
Seekord siiski pildi paneku õigus "virtuality"-le
Vabandada pole vaja. Siiani vist välised pildid olnud. Lihtsalt armastatud sõiduk paistab olevat. Jätkaks siis sisepiltidega? Üks üsnagi meeldejääv ja äratuntav :)
kui mina oleksin auto ja mul oleks selline tagatuli siis mina nimetaks ennast Ford Taunuseks ja riputaks omale külge numbri 17 ning oleks sündinud vahemikus 1957-1960
Täitsa võimalik, et peegeldub 300K, kui hoolikamalt vaadata siis tõepoolest paistaks nagu seda kolmesajale iseloomulikku äralõigatud küljeakna nurka.
Ja vabanduse tagant järgi, et väga ebaviisakalt jätsin mõni nädal tagasi uue pildi panemata peale õigesti vastamist. Toimetused viisid lihtsalt kaugele.
Aga uue pildi peale on näh!, mingi plekk tulnud. Vast ei sega.