www.ebay.com ist tellida. 3,5 tonniga peaks juba kätte saama originaali,selle raha sees ka transport eestisse ja muud kulud.Ega mujalt Sa seda ei leia,endal läbi käidud tee.TopPartsist uus 30 tonni.
Kasuta netikulleri abi,kui ise hakkama ei saa. www.netikuller.ee
ilma nendeta sa eestisse nagunii seda kaupa ei saaks.Helista ja kurda muret,ütle millist oskjonit soovid võta jne.
Mis jutt see on et ilma neti.ullerita ei saa?
1. Valid omale ebay'st sobiva toote välja.
2. uuri müüja tausta(hinnangud kommentaarid, teised tema müüdavad esemed, tehingute ajalugu jne)
3. Võtad müüjaga ühendust ja küsid kas ta Euroopasse(Eestisse) saadab ja mis võiks olla saatmiskulu(abiks ja pettuse vältimiseks küsi ka paki mõõtmed ja kaal ning arvuta ise http://ircalc.usps.gov/ )
4. vaata vastava oksjoni juurest või küsi müüjalt makseviisi kohta
Eelistatuim lihtsaim ja ilmselt ka turvalisim on vast PayPal mille saad siduda oma krediitkaardiga(Ühispangas saad oma kontole ka virtuaalse kaardi teha vaid ühe tehingu jaoks ja vastava limiidiga)
5. teostad makse
Siis paneb müüja posti teele(mõnda transa varianti /EMS/ on võimalik ka jälgida)
ja veidi oodates tuleb ki teade, et võid pakile järele tulla ning samas kontoris ka vastavad tollid jne maksud tasuda(toll tuleb kaubale maksumusega üle 40€ sh. transakulu!)
Kui keelt ei mõika ja eelnevaid lihtsaid operatsioone toimetada ei mõista tuleb muidugi neti.ullerit kasutada ja teenuse eest vastavalt ka maksta!
Siiani pole mul idarannikult üle 10päeva väiksed pakid tulnud - praegugi üks 5päeva teel.
Minu isiklikult pole aega n....si näha igast tollide ja muu jamaga,lihtsam on kui keegi need asjad ära ajab,ning on ka garantii et Sul need asjad kohale jõuavad.Peale selle ei sobi eesti krediitkaardid maksmiseks USA s,ning paljud soovivad üldse tasumisek paypal i.Milleks ma pean ennast sellega vaevama,ning säästan mõned sajad kroonid.Lihtsam on maksta nende arvele summa mis vaja,istuda ja kodus telkuta vaadata,ning oodata millal pakk kodus.
loll loba suhu tagasi
Eesti krediitkaardid sobivad imekenasti vähemalt need, mis kannavad visa logo(ja ka eyp virtuaalkaart) ning kõlbavad maksmiseks nii paypali kaudu kui puhtalt.
Tollidega pole mingit muret kuna need tehakse enamasti sinu eest ja sa pead postkontorisse järgi minnes vaid vajalikku summat omama!
Asja pead ju sa nagunii ise ebayst välja otsima(ega seda neti.uller ei tee) ja seal muud jändama. Mis see siis pole paari küsimust saata jne?
Ma ka kunagi uurisin seda netikullerit ja nt. 400$ asja(mõõtmed ja kaal parajad ikka) transaks(+ maksud) pakkus nende kalkulaator 16kEEKu aga ise häkkides oli asi 2nädalaga kohal ja maksis 10,5kEEKu. Väiksema paki puhul oli asja usa hinna ja eestis käes hinna vahe % veelgi suurem kui eelneval näitel.