Suht palju siin uuritakse C4-de kohta, et siia võiksid omanikud oma südamelt kõik ära rääkida.. Just inimestele kes plaanivad uut v kasutatud C4-a soetada...
Teeks siis omaltpoolt asja lahti:
Miinustest..
Isiklikult ei soovita seda autot , sest suht palju veho vahet joostud... Probleemideks olnud siis: 1) Nagisevad uksepolstrid, nendega juba 2korda käidud ja tundub, et 3-s ka tulemas.. 2) keema minek, seda siis ummikutes ning parkimismajades ..
Algul lülitus 2. käik väga raskelt, see nüüd ajapikku paranenud. Talvel soojeneb küll salong kiiresti , kuid sõitu hommikuti alustades (temperatuuril -25'C-...) on tavaline see,et cd- ei tööta rääkimata parda kompuutrist mis täiesti hangunud, kuid lähima 10 minuti jooksul siiski hakkab ta jõudu-mööda tööle. Suvel aga +30ga jätab kliima seada ka tugevalt soovida.. Võrreldes siis 2004a Nissani või Bmw-ga kus võib konkreetselt nohu saada..
Plussiks..
Ja muidugi plussiks kogu asja juures on mõistlik hinna ja varustuse suhe. Aga siiski, tagant järgi mõeldes oleks mõtekam vast natukene kallim Focus II võtta...
Olen ka C4 1,6aut omanik. Läbisõitu eriti pole veel (6000) aga neid muresid mul pole nagu eelneval kõnelejal. Talvel suure külmaga polnud tal midagi häda (ka CD ei jamanud). Nüüd suure palavaga kliimaseade töötab ka korralikult, kuigi kui nüüd teiste mudelitega võrrelda siis läheb C4 natukene rohkem aega salongi jahutamisega ( aga mõne minutiga on ka soovitud temperatuur salongis).
Minul ainukeseks puuduseks et automaatkasti ümber mingi plastikosa nagiseb. Pole veel viitsinud sellega Vehosse minna aga kui väga pinda hakkab käima eks siis lähen kah.
Üliselt olen rahul, auto saab kohe naisele antud aga jah millegipärast omale ostaks mõne teise mudeli (võib-olla muutuse vajadus või tahe midagi muud proovida).
Aga seda ütlen küll, et selle hinna ja varustuse suhte väga hea.
Minul pole selle auto kohta mitte yhtegi halba sôna rääkida. Vurasime sellega Eurtoopas elades 2 aastat ringi, kiirteele sôit toimus alati mega ilusti ja sujuvalt ( 1.6 mootor). 160km/h vôttis sisse nii, et aru ei saanud- Eestis seda muidugi mitte järgi teha. Esimese 30 000 hoolduse tegi ära vaid ôlivahetusega. Tip-top masin.
Väga hea auto! 4 kuud vana 15000 sõitnud, tõsi klotsid vilisevad ja salongi puhastamine tolmuimejaga on veidi vaevaline, sodi ei tule kergelt välja st mingi imelik materjal mida BMW ja MB ei kasuta :-))
1,6 hdi. Nüüd 15000 km sellega läbi sõidetud. Kütusekulu meeldivalt väike. Soojaks läheb aeglaselt, aga diislid ju üldiselt aeglase soojenemisega. Kuna masinal on el. küte, siis pole aeglasest soojenemisest lugu, sooja saab kohe pärast käivitamist. Midagi ei kolise eganagise.
Autost endast. Vedrustus jäigapoolne. Suurematel kiirustel ja headel teedel on selline kombinatsioon väga mugav. Tallinna asfaldiaukudes kohati jäik ja raputav. Küljepeeglid väikesevõitu aga vajaliku näeb ära.
C4 kont on tõesti natuke lahjem kui näiteks xsara picassol.
Ah jaa. Kui kondiga autol hakata parema esitule pirni vahetama, siis saab kiruda. Käsi ei mahu lihtsalt vahele.
kohe saab 26000 sõidetud ,see muidugi 10 kuuga ja peab ütlema et eelnevalt enne auto ostu sai ka siin foorumites selle auto kohta uuritud ja ei saand eriti positiivseid elamusi,kuid ostsin siiski ja ma ei tea kas see on sellest ,et on erinevaid seeriaid aga mul ple küll autoga probleeme olnud ja siiani mõtlen ,et kui garntii läbi saab võtan teise citroeni mudeli silma on jäänd muide kohe müüki tulev citroeni dziip
Sõitnud a`la 10000 km. ja ei mingisuguseid nurinaid. Ei kolise, ei nagise mitte midagi. Igati väga rahul. Oman 1,6 bens. 5-ust, exlucive 2007 a. NB! Nendele kes siin kiruvad ütleksin, et rahuldage oma m... pikendust kusagil mujal välja. See leht siin on mõeldud eel-kõige Citroeni omanikele. Olen olnud citroeni kasutaja juba pea kümme aastat, kasutanud erinevaid citika mudeleid kokku kolm eri mudelit ja mul ei ole tulnud pettuda.
autoks siis c4,läbisõit pea 30 tuhat-hoolduses veel käimata.sirka 28 tuhande läbisõidu pealt hakkas tunduma et sidur nagu libiseks.Ei oska arvata kas siis on sidur liiga peal(lahutab ülevalt)või siis tõesti juba nii väikse läbisõidu järel omadega õhtul.peale käigu vahetust viskab põõrdeid vähe yles ja siis norm jälle.Proovisin ka viiendaga vastu mäge,siis tundub ka et annab vahel järgi.
1,6 bensiinimootoriga, kohe saab 100000 täis. Kahe kuu pärast lõpeb liising, ei jõua seda ära oodata. Rool on vastikult tuim, sisekujundus on haige, eriti armatuurlaud, salongi materjalid on sellised, mida on võimatu puhastada. Bensiini võtab pisut liiga palju. Kogu aega on mingid pisivead. Külmaga ei taha uksed kinni jääda ja käsipidur jääb peale. Headest külgedest: mootor suhteliselt hea, veermik vastupidav. Hea on ka rooli liikumatu keskosa, mille küljes on raadio, kiirusehoidja ja kompuutri nupud.
Maitse asi, aga mulle jääb see vist viimaseks Citroeniks
Mul C4 1.6 exclusive, 33K km ees, ja on öelda head ja halba.
Sel talvel pole külma olnud aga eelmisest talvest mäletan, et uksetihendid nagisesid seni kuni auto soojaks sai, see häiris. Salong on vaikne, selle raha eest ok.
Kliima on jah natuke nõrk aga nohu saab ikka valesti kasutamisel...
Häirib ka istme materjal, see nagu hakkab rulluma kui tolmuimejaga puhastada, muidu puhtaks saab küll.
22K km peal sai vahetatud esistabika ühe poole kont, kolises.
30K km peal tehti esimene hooldus ja mingi YBS kampaania, muide kas keegi teab mis see on, ise unustasin küsida.
32K km peal hakkas sidur libisema, kuiv asfalt, mitu inimest peal maanteel 3. käiguga pöörded lähevad üles, kiirus ei muutu ja kärsahaisu toas tunda, läksin järgmine päev vehosse ja ka linnavahel teise käiguga natuke imelik. Vaadati üle ja midagi ei leitud, peale seda on OK olnud, huvitav lugu.
Üldiselt selle raha eest on OK varustusega masin, disain on OK, sisedisain on maitseasi mulle sobib, lisasid ohtralt, bena kulu suvel 7,5 ja talvel 8,4, seda mitte väga kerge jalaga.
Ma C4 väga maha ei teeks ja kuna tegu on tööautoga, siis las olla, asja ajab ära ja on ikka parem kui mingi plank seljakott.
Ise ostaks siiski midagi muud.
Vaatan C4 kupee mudelit - ilus disain.
Ent on paar kahtlust.
Mind huvitab, kuidas käitub porise ilmaga C4 alumine tagaaken?
Kas see läheb kergesti poriseks? Selle akna klaasipuhastaja on väike ja kas see teeb talvel ja sügisel meie liimas vajaliku töö ära?
To : Mr X - tagaaken pole kõige praktilisem! St. nähtavus taha võiks parem olla- kuid eks veidi ka harjumise asi!
Üldjoontes, mina seda autot ei soovitaks küll kellegagi! Liiga palju pisivigu ilmnend!
1. Istmesoojendus (peale 3x remontimist) jälle töölepingu lõpetanud ning garantii on ka lõppenud autol.
2. Käsipidur külmub -5' alates kinni- st. jääb peale.
3. Mootor kuumenes algul koguaeg ummikutes üle- kampaania korras vahetati mingi andur.
4. 50'000km sõitnud ning rooliotsad ja mingid puksid vahetusse.
5. Uksepolstrid nagisevad samuti, seda siis nii külma ilmaga kui ka auklikul teel sõites! Samuti muusikat valjemalt kuulates.
6. Klaasipesurid juba 4-ndat korda ütlevad üles.
7. Külmaga uksed ei lukustu.
8. Peale kuud aega seismist ei läinud ennem mootor käima, kui tuli slepis tõmmata.
9. Amordid külmuvad kuidagi ära talvel ning siis on tunne nagu sõidaks ilma vedrustuseta!
Arvan, et meenuks veelgi neid "toredaid" hetki citroeniga!!
Enam never ever ei tule prantsuse autot!
Ja maasikas tordi peal on Citroeni hind, mis on kukkunud 3 aastaga täpselt 3korda.
Ise olen kulgenud 2007.a C4 Coupe-ga ca 50 000 km ja ei mingeid probleeme. Esimese aasta jooksul uksepolster nagises kuid need tehti esinduses korda ja mitte ühtegi viga ei ole rohkem ilmnenud :)
Vastuseks siin mehele kes tõi välja 9 erinevat viga mis tal olnud on:
Minu auto 2007 1,6 Hdi 66kW on läbi sõitnud nõks üle 100 000.
Vigu on nii palju et ca 10 000 tagasi vahetati üks sarniir ära. Isegi imestan et rooliotsad ja kõikvõimalikud esisilla jubinad niimoodi vastu on pidanud aga õnneks nii ta on. 2007 aastal ostsin mina sidruni ja sõber audi a4 2003a. Minu auto hind nii palju küll langenud ei ole kui tema on remondi alla tagunud ja lisaks veel tema auto hind ka langenud ca 70 000.
Ei saa inimestest aru kes siin niimoodi maha teevad oma autosid... äkki olete ise süüdi et ei oska hoida oma autot???
Ma ei leia 3a vanust ja 3x odavamat masinat kuskilt. Osadel on 3 aastaga max 50% kukkunud aga enamus on ikka kallimad ja edaspidi kukub hind aeglasemalt. Niiet 3x 3 aastaga on ilmselge liialdus.
Vastuseks Citrööönile:
1. Ma olen üle 100kg ja 2 aastaga ei juhtunud istmesoojendusega midagi.
2. Kasutan ainult seisupidurit parkides ja kunagi ei külmunud.
3. Mootori temp üle normaalse ei tõusnud kunagi.
4. Vahetatud detaile olen ülal maininud ja auto läks järgmisele omnikule edasi umbes 45K km juures.
5. Jah, natuke vahest. Häiris jah, eriti külma ilmaga kehval teel.
6. olid OK
7. polnud probleemi
8. iga päev oli masin kasutuses, ei oska öelda.
9. amordid jäid jah -10 ja rohkema juures kangeks aga natuke sõitu ja oli jälle hea.
Ilmselt said "esmaspäevahommikuse" eksemplari või olid ise hooletu. Selle raha eest on autot küll minu arust.
kas tänapäeva odavautod ongi mõeldud kuni 100000 km ni ?
kõik siin teemas komenteerijad räägivad oi kui hea auto sõitnud juba 15 tuhat.
See on naeruväärne. auto vastupidavusest võiks rääkida need kes sõitnud 200-300 tuh. kahtlen et kellelgi ei ole eesli kannatust,et sellist autot nii kaua pidada. Prantsuse autod lagunevad tavalistest ja väga ebatavalistest kohtadest.
Oman 2a. vanust C4 vtr ja kasutan seda otstarbeliselt kruusal, jääl nagu mõni mees subarut või evot . Selle aja jooksul on ainult k.piduri trossid lahti tulnud ning mootori plastik alt puruks läinud , ülejäänud töötab hästi, loomulikult käib auto ka iga 10000km järel hoolduses. (vahetatud on veel 1 mootoripadi)
Tahan sellega öelda ,et auto peab vastu ekstreemsemale sõidule väga hästi ja arvan ,et tavalise tändavasõiduga saab see auto ka hakkama!
Nimetame ikka õige nimega: Picasso!
Picasso parim omadus, mida siin kordagi mainitud pole ja mida pea kunagi ei mainita ega teata ka teiste autode puhul - selles autos saab mönusalt ööbida kahekesi, asendab hotelli või telki. Kõik istmed lähevad põrandasse ja tekib sile põrand. Madrats peale ja vatitekk ja magad nagu beebi, muretsemata kalli hotelli otsimisega. Ööbimise autosid on väga vähe, mina tean üldse vaid 3-4.