aga vb selle pärast, et juht oli joobes vms. või näiteks nii närvis pärast õnnetust, et vaja kohe midagi puruks lüüa. mõned inimesed lõhuvad asju kui nad endast väljas on.
aga üldjuhul lüüakse üks klaas sisse või midagi taolist vaevalt terve auto segi pekstakse tuttav pani ka astraga pauku ja lõi pärast tagumise klaasi sisse(joobes)
miks jääb kauemaks seisma.? see ikka juhi enda asi-puksiiriautod sõidavad 24H 7 päeva nädalas ja tulevad suht ruttu kohale.
selle autoga pandi matsu vast ja noored (arvatavasti) jooksid täis peaga minema.siis kui kaineks said ups auto ka kuskil.
oleks lihtsalt avarii kiirabi politsei kohal siis mendid korraldavad masina äraveo kohe ja ootavad õnnetuskohal kuni plats puhas.
jääb kauemaks äravedu ootama???
ostsin 1000 eek. vana FORDi talvel jäärajal rallimiseks,masin läks peeti ,ja isegi sellist masinat ei raatsinud vedelema jätta. ega ei oleks viitsind jala ka koju minna.istusin autos ja kutsusin sõbra nööriga järgi, järgmine päev peale väikest rem jälle rally jätkus.
Vaatasin siin ringi ja avastus mis sugune... Selles bemmis istusin ka mina, kui sellega vastu puud sõideti:S Juht oli joobes ja ilma lubadeta... Omanik ei peksnud autot segi, nagu siin mõned arvavad... Seda tegi keegi mööduja. Karta on, et ma enam ei istu ühtegi sellisesse autosse, mille juht on joonud.
selle auto omanik istub kinni nüüdseks... Läks hästi tal!
sellise m5 318ga sai isegi ükskord puusse saetud. karm plätakas käis igatahes. vunts oli verine ja värk. enam pemmiga ei sõida ka, ei taha üldse teel püsida teine.
huvitav mis seisukorras bemmist jutt käib??? olen ise sõitnud päris paljude erinevate bemmi mudelitega ja ei saa öelda kyll halba sõna teel pysivuse suhtes. järsku teel mitte pysimine oli tingitud sellest et kiirus oli teeoludele mitte vastav, tihend rooli ja istme vahel oli kehv.
yks asi mix arvatexe et bemm ei pysi teel peal on see at bemm on rõvedalt stabiilne tee peal ja sõites ei tunneta ylde kiirusi. ja kui kiirused liiald suurex lähevad siis lihtsalt kaotab oskamatu juht auto yle kontrolli, kuna siis saavad lihtsalt saatuslikuks igasugused teised tegurid.
Nüüd lisatakse reeglina uutesse autodesse ka stabiilsus ja veojõukontroll ning mõningatele ka külglibisemisvastane seade.Kuid kui ikka tihend rooli ja pedaalide vahel tõeliselt sitt on ei suuda ka need elektroonilised abimehed kuigi palju aidata.
olen kogu aeg sõitnud ilma veo- stabiilsus- ja pidurdusjõukontrollita. praegusel autol pole roolivõimu, eelmisel oli roolivõim ******s. auto üle pole ma kordagi tahtmatult kontrolli kaotanud, kuigi ma ei sõida just kõige rahulikumalt(mööda kruusa just). proovisin tuttava autot, millel oli roolivõim! pidurduskontr. ja veoj.kontr. (tegemist ainult tagaveolistega). no arvake ära:D ei saanud tuttaval teelõigul 100km/h -gi sisse, kui hakkas käest ära minema just veo-kontr pärast. roolivõim on hea, abs on hea, kõigele ülejäänule võiks tule otsa panna. mingid kontroll-***njaad on minu arvates suhtkoht mõttetu ja miks? kui auto hakkab trikke tegema, siis sa tahad ju ise masina stabiliseerida, mitte nii, et lased käed roolist lahti, paned silmad kinni ja loodad, et auto ise kodu poole keerab::D