Jaguar

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

X-type - repair manual + alternatiiv inchapele

tramvai
17:32 15.06.2007
Hei spetsialistid,

Ostsin endale mingi aja tagasi x-type (kehtiva garantiiga). Käisin regulaarselt hoolduses, et ei tuleks peale garantii lõppu probleeme. Endal oli ka juba imelik kord kuus kohal käia - aga tulemuseks vahetati siiski garantii korras tagasillal absoluutselt kõik puksid ära + piduri support.

Enne garantii lõppu sai veel masin üle vaadatud, et korras oleks. Nüüd on kaks kuud garantii läbi ja ootamatult on täiesti läbi ühe ratta laager (mida ei saa üksikuna vahetada - vaid peab ostma kogu selle rattakonstruktsiooni uuesti), vaja vahetada kardaan ja esimene parem stabika varras.

Arvestades, et auto seisab poole ajast on selline lagunemine enam kui kahtlane. Seega kaks küsimust:

1) Kas keegi oskab jagada x-type repair manuali? Ma tahan teada mida täpselt nad mul selle autoga teevad ja veenduda, et mulle lihtsalt lolli juttu ei aeta kui autovõhikule.

2) Kas kellelgi on kogemusi Jaguari remondiks peale Inchape (ametlik esindaja). Mul on praegu see probleem, et kuulan pimesi üht remondi töökoda, kuna konkureerivaid Jaguari parandajaid ma eestis ei tea.
A:)
21:58 17.06.2007
Esimene parem rattalaager? Ei tea täpset ehitust, ilmselt on pressitud käändmiku sisse. Stab.otsa peab ilmselt vahetama sellepärast, et seda ei saa tervelt kätte(Kui on vaja käändmik ära võtta). Kardaan ei tohiks kuidagi asjasse puutuda, äkki veovõll hoopis? Aga las nad näitavad sulle pilti miks midagi täpselt tegema peab. Ma ise eriti ei usu, et keegi tahab midagi niisama müüa. Tööd on lihtsalt igal pool palju
WestLandAuto
15:30 27.06.2007
Jaguaril on igal rattal kaks laagrit ja tõesti üksikuna neid välja ei vahetata. Ehk siis vaja on sisemine ja välimine rattalaager + tihend. Ei tea mis muud konstruktsiooni seal Teile pakkuda tahetakse.

Tervitades,
Marko Lillemets
Westland Autokeskus OÜ
tramvai
14:02 28.06.2007
Tänud vastuste eest.

Alatest eelmisest kohalkäigust on hakatud mulle näitama jooniste pealt osasid mis lähevad vahetusse ja ning seletama miks seda tehakse. Segadust poole vähem.

Parimat ja vähest lagunemist.
EX pert
10:42 07.11.2007
Kas lagunevad kóik x-id vói ainult moni auto.On silma jáánud 4-veoline x.automaat 4-aastat vana.Kui ostsin Alfa siis ka lugesin,et laguneb.Aga siiamaani kóik ok.