Auto välimuse muutmine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

romulad tallinna lähedal...

eints
19:20 02.10.2003
Plaan siis laupäeval tallinna minna. Sellega seoses mõtlesin ka mõnest suuremast romulast läbi käia, ehk leiab midagi asjalikku oma escordile.Äkki mõni on isegi Pärnu-tallinna tee peal,kas keegi teab?
Ehk oskate soovitada.
rommy
22:08 02.10.2003
1-haruteel 2-enne tallinna silti paremat kätt 3-paip lasnamäel 4-harkus 5-vääna postil keila mnt. 6-varuosaexpert kadaka teel 7-järvel endise servise taga
eints
22:11 02.10.2003
tänud rommy, on kellelgi veel midagi lisada?
jarlo
09:18 03.10.2003
Männikul on veel üks päris asjalik, kui fordiga soovitan ikka Mäeküla lammutusse minna, seal on juba fordile valikut...
jansa86
11:31 03.09.2010
kas keegi oskab aidata??? otsin audile bensiini paaki aga ei leia ja ma arvan et seda uhi uuelt osta olex hirm kallis !!!
audi 100 2.3 quattro universaal .
olex mega hea kui keegi teab kus kohast saax normaalse hinnaga ;))
ette tänades!
Kasesaar
12:12 06.02.2012
Tere! otsin Opel vektra veljed + rehvid; 4-100 35..49 keskauk 56,5
Olen otsinud, aga ei leia, ja ma arvan et seda uhi uuelt osta on kallis!
Oleks hea, kui keegi teab kus kohast saan normaalse hinnaga soetada.
Ette tänades!
SAUGA
09:41 14.09.2012
kas keegi teab kus on helsingis ja l'hetal volvo romulaid.
ahhh
11:17 14.09.2012
Täiesti mõtetu on joosta kohale kuskile esimesse romulasse lampi ja osta sealt kohe .Hind ei pruugi olla soodne ,isegi poole kallim kui mõnes teises kohas.
Tänapäeval on internet ja täis kuulutusi .
Eestis on portaal- varuosakeskus.ee . elv.ee
Soomes varaosahaku.fi (saab panna Eesti keelseks)
Samuti on nettiauto.com täis varuosasid.
vanema auto omanik
11:29 14.09.2012
Soovitan ka varuosakeskus.ee päringut. Hinnad tulevad ikka seinast seina.
Ropp Männikuromula
22:08 15.09.2012
Männikul olevasse romulasse ei tasu küll minna. Seal on tropp müügimees, omal peavad olema terasest närvid et oodata millal see oinas oma erakõned telefoniga lõpetab ja suvatseb Teiega tegeleda. Äärmiselt halvad kogemused ja olen sama kuulnud ka teistel tuttavatelt sama kes seal käinud.
vanames
11:58 18.09.2012
Romulatega on asi nii et õige romula on ainult margiromula. Igasugused romulad kus on igat marki romusid pole praktiliselt midagi.
Ise oman juba 19 aastat ainult MB sid ja Kadaka lammar on väga pädev koht, saad korralikku kontrollitud varuosa ja vajadusel probleemidetta ümber vahetatud. Pole sealt veel kunagi ilma vajaliku osata tagasi tulnud.
Tartu kandis on BMW romula, mis on kah suht tasemel. Muude automarkide korral on olukord nutune, välja aitavad margifoorumid.