Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Paat Eedeni parklas

unBeer
14:53 23.06.2007
Ei tea, kas inimesel on katuse all kõik korras, kui ronib suure paadiga Eedeni katusealusesse parklasse...
qwalda
16:34 23.06.2007
ja kellele ta seal ette jäi? parklas on kõrgus kirjas mis läbi mahub, kui paat kuhugi kinni ei jäänd milles probleem et ta sealt läbi sõitis?

Millist seadust ta rikkus???
ummammuudu
17:04 23.06.2007
Järelikult on korras, kui ta seal midagi ära ei lõhkunud ega kellegile ette ei jäänud. Siit tekib hoopis küsimus, et kas sinul on kõik katuseall korras, kui sa nii mõttetuid pilte siia üles topid ja inimestele mõttetuid süüdistusi esitad.
to unBeer
20:32 24.06.2007
oh mis üllatus, nägid esimest korda kuival maal paati
eoddff
21:36 24.06.2007
ei tea kuhu ta siis minema peaks?
ma arvan,et maa peal polnud kohta lihtsalt.
see pilt on küll siin mõttetult üles riputatud
Dsfetetrtrt
00:32 25.06.2007
Vaadates hoolikalt pilt nr 1, selgub et paat on madalam isegi seal käru peal kui auto. Milles on probleem piltide postitajal, ei tea. Ilmselt riivas see natuke tema ego.
iil
19:27 25.06.2007
väga mõtetu "pildikusti" oled sa unBeer
Dsfetetrtrt
17:51 26.06.2007
iil hea :D
pildikusti :D:D
orbikpildistaja
13:16 27.06.2007
krt eedeni parklas on ringi lasknud hummerimõõtudes maastureid koos järelkärudega mis suuremad kui see paat, ei nühitud midagi maha ja kellegile ette ei jäänud. sa unpeer oled peast emm või et topid mõttetuid pilte üles mõttetute süüdistustega. sa vist oled täitsa maakas ja mats, et üldse sellist pisikest paadikest pead "suureks"?
qwalda
15:36 27.06.2007
irwww... maakas :D äkki on mees metsast:D irwwwww
mpowers21
05:39 28.06.2007
sul pole vist endal katuse all korras kõik, nii haigeid pilte üles toppida...kuidas saab olla nii palju vingatseid :S iga asi jääb ette, oli paat siis oli, mis sa vingud, kasva suureks!
jaah
08:10 28.06.2007
no aga jube närviliseks teeb ju kui kellelgi on paat
kadekops
17:29 28.06.2007
mina olen kah juba kadedusest roheline
orbikpildistaja
19:33 28.06.2007
*** ma pole roheline, aga ma ei saa öösel magada enam, mingil vennal / õel (ei saa ju naisi diskrimineerida) oli paat eedenis treileril. kas kellegil pole odavalt hiiglaslikku paati mulle müüa? läheksin ka kuskile parklasse oma universaalkerega Saabiga tiirutama, gigantne paat taga lohisemas. saaks igast peerudele ja muidu lapuhhidele fotosessiooniks materjali anda.
ta on kade
23:50 28.06.2007
see mees on kade et endal sellist ei ole
ennegi näind võike dreiler läks parklasse aut kärus mis siis on
viper87
21:17 30.06.2007
Miks käituda teema algatajaga nii halvasti? Ta teavitab liikluses toimuvast, sellest pole midagi halba.
ls
21:48 30.06.2007
ilmselt olnuks jah õigem vastata teema algatajale, et jah, ilmselt oli juhi "katuse" all kõik korras. Miskit imelikku selles pildis nagu iseenesest pole.
Mitte beer vaid puuks.
21:40 18.07.2007
Tead unbeer.või käib su nimel m ees.mina nägin seal parklas oli minu auto ees suuuuuur mesilane.aga kahjuks pilti ei saanud teha.oleksin saanud pildi mesilasest oleksin sulle andnud oleksid saanud siia üles panna.loodan et sa väga solvunud ei ole.aga kui seda beeru rohkem juua saad taara rahast ka äkki sellise (parema) luxjahi.
foto
13:55 20.07.2007
Ära enam esllist segast panema hakka.Kõik on ju korras .Või segas ta sind?
bnsiin
11:00 30.07.2007
Kui võtta siit teemast 2/3 kommenteerijate tekstid, need inglise keelde panna ja mõnele geto neegrile anda, saaks päris sisuka räpi :) Natuke tuleks ainult juurde panna, kuidas "eksinu" peaks nüüd oma elupäevad lõpetama pärast selle rubriigi "erudeeritud" ja "professionaalse" lugejaskonna "eksitamist" ja nende "väärtusliku" aja nii tühist raiskamist. Teismelised, sööge rohkem putru, kasvate kiiremini suureks!
volto
15:18 30.07.2007
aga unbeeril on mingil määral ikkagi õigus. Eedeni parklas on ju sildid, et sinna alla võivad sõita b kategooria sõidukid, aga laev ei ole mingi kategooria, ehk seda paati ei tohiks seal elusees olla.

kuna igas teemas on õigustajad, siis peaks ka siin olema
Mahno3
15:50 30.07.2007
Seltsimees volto läheb ja loeb punanurgas natuke liikluseeskirja. Siis ta saab teada, mis on B kategooria sõiduk. Plõksima võib hakata siis, kui see järelveetav kupatus kaalub üle 750kg. Mina oma võhikliku merendusteadmisega ei julge väita midagi nimetet paadi kaalu kohta.
Mees metsast
16:14 30.07.2007
To qwalda
Avastasin hetkel teema ning kuna polnud asjaga kursis siis nüüd esitan oma vastulause - Mees metsast oli samal ajal puhkusel ning auto oli korralikult pargitud laevale.
nemesi
20:52 02.08.2007
Oodake, mis kategooria sõiduk see siis on siin? mingi minibus või? aga tõesti, mina ei saa aru, miks peaks sellsit suurt kära tegema mingi tühise paadi pärast, oleks ta pool parklat maha sõitnud, vot siis võiks tõesti kireda
shallallallaa
22:13 09.08.2007
Ford transit on b kat. vb mõni ekstra suur on ka c, aga ei usu eriti
to UnPeer
07:55 22.08.2007
UnPeerul on maru igav, endal autot pole siis käib ja pildistab teisi! Hull "AKTIVIST"! uba rsk!
veeix
21:30 20.09.2007
Ei noh, okei ta ei riku yhtegi seadust, aga normaalne ja mõtlev inimene ei ronin sellise asjaga sinna katusealusesse parklasse.
Kui vaja poes käia siis thakse need ostud enne paadi taha haakimist.
Kui ise käruga sõidan siis väldin tiheda liiklusega kohti nii palju kui võimalik, et oleks endal ja teistel liiklejatel lihtsam.
ekat
01:45 29.09.2007
veeix.näed mees oskab käruga sõita sellepärast läkski poodi koos käruga.sina oleks pidanud seal oma käru käsitsi lükkama.mine õpi veel.
juht(õige)
14:44 19.11.2007
Vaid vähesed oskavad käruga sõita - kui ta oskab miks mitte, muidugi vaid 2 parkimiskohta võtab ära. Aga võibolla oli tal ka pikem sõit ja vaid vahepeatus seal. Ja no maapealses parklas on kindlasti vähem ruumi kui seal maaaluses et parkida sõidukit.
Mahno3
15:21 19.11.2007
Kui mina käruga sõidan, siis enamasti asjapärast ja seetõttu eriti valida ei saa, kui tiheda liiklusega kohtades sõidan - sest tuleb sõita kuhu vaja. Kui mõned lihtsalt niisama käruga õhtusel ajal naisi landivad, siis loomulikult saab valida, kus sirgem tee ja hõredam liiklus :D

Sellepärast pole ka selle paadiga transiti peale erutuda mõtet - kui inimene kellegi külge maha ei sõitnud ja ummikut ei tekitanud - ju tal oli siis vaja sinna parklasse tulla. Pole minu asi teda hinnata - et kui suure põhjusega parasjagu.
loook
23:25 27.11.2007
unbeer on alati PD pilte v2ljapannud, see ei yllata enam kedagi, ma arvan et kui teerull oleks seal parklas ei tea mis kommentaare ta siis jagaks. Auto paadiga ei riku mingei LE-sid lihtsalt ytle kohe , et n2gid paati esimeskorda...