Võtsin just samal masinal kasti puksi maha ja seal on kaks vedru mille vahel kummi tihendid. Midagi sellist mis puru võiks minna seal ma küll ei leidnud. Mul oli probleemiks imelik tühjalt loksumine nii 3 cm. ulatuses. Kas tegemist samalaatse murega.
tere .
Olin pikalt ära ei saan kahjuks vastata .
nii vin kood on SAJJPALF4BP728776 esindus tahtis saada 9800eeki inglismaa saidilt nägi 99£ .
Oleks kena kui teeksite oma pakkumise.
Tööraha on 800 EEK. Pumba tellimis aeg on 1 nädal. Iga nädala reedel annan tellimuse Inglismaale. Seega pump jõuab kohale 17.08.2007. Ettemaksu võtame 50% varuosade hinnast.
Kas Teil k.kasti tagumise puksi kood on olemas?
Tervitades,
Marko Lillemets
Westland Autokeskus OÜ
kas siis X300 kasti kinnitus nii erineb XJ40 omast? ma olen endal ise vahetanud seda puksi, XJ40-l on mingi krt poroloon, mis maksab 980 eek, ja tuleb ootada 2 kuud.. kui leiand pildi, hiljem lisan siia
Kuna tegemist on erinevate mudelitega (aasta ja võimsus) siis on täna raske öelda maksumust kuna osa detaile võivad olla erinevad. (nt juhtmestik, rooliosa jne). Kui aga Jaguarid oleks identsed siis oleks töömaksumuseks suurusjärgus 25000 EEK.
Tervitades,
Marko Lillemets
Westland Autokeskus OÜ
Selle käigukasti puksi sees oleva (svammi) ma vahetasin ära ja tihendid ka aga sellest ei olnud kasu midagi. Arvan, et ega seal muud ei saa olla kui vedrud ära väsinud. Vedrude hind oli minu mäletamist mööda tuhande krooni ligi tükk. Ise ma panin lihtsalt ühe tihendi vahele ja sain sellest suurest lõtkumisest lahti. Aga veel küsimus teekas5 sulle, et kas oleks võimalik sinu jagarit ka oma silmaga näha? Ma ise tartust aga mul masin käinud eelmise omaniku poolt Arden-is, et siis on madalamaks tehtud ja kõvasti jäigemaks. Arvan vähemalt nii aga ei ole nagu võrrelda kellegiga. Loodan et originaal on ikka pehmem, sest selline vedrustus nagu mul on ei sobi eestimaa teedega kuidagi kokku.
Tuleks hea meelega vaatama aga millegi pärast ei taha mu jaguar enam käima minna. Kui olen probleemile jälile saanud siis tuleks kaema mõni õhtu. Kuid kus võiks olla täpsem asukoht või mingi kontakt, et ikka ette saaks teatada. Imelik oleks tulla ette teatamata.
Käisin seda viimast XJRi vaatamas.Natuke õnnetult roostes oli teine :( ,tea kas süüks tuleb panna eesti soolaseid talvi, või on Jaguari plekk eriti korrosioonialdis ? Remondiks kaasasolevaks detailis nimetataks lõhkist stanget !