Käisin siis autopoode mööda ringi ja küsin infot, et mis vahenditega hooldada autovärvi. Enamus poodides soovitati mulle Comantant tootesarja. Raskemate kahjustuste parandamiseks soovitati Comantant 3 ja kergemate kriimude parandamiseks Comantant 4.
Niisiis rahvas, mis on teie kogemused selle tootesarjaga ja mis on teie meelest parim...
10 aastat tagasi olid küll abiks asjad. millises suunas need tooted vahepeal arenenud on, ei oska öelda. naftaproduktid olid, st. veega mittelahustuvad. doseerimisega ole kasin, kuna jääke on suht tülikas eemaldada. muidu läike saavutas päris kiiresti. ma muidu tänapäeval eelistaksin masintöötlemiseks mõeldud profitooteid, mis eeldab muidugi teatava riistvara ja kasutamisoskuse olemasolu, kuid tulemus on ka kõvasti püsivam. üldiselt poleerida ürita võimalikult harva ja vahata parem ikka korralike Carnauba vaha sisaldavate tahkete püsivahadega, loomulikult eelnevalt ideaalselt pestud ja kuivatatud autot. kõigil kõvematel tootjatel sellised valikus olemas. jõudu tööle.
See nano **** ei kõlba kuskile, kuu aega on healjuhul peal.
Õige on ikka tahke carnauba. Ise kasutan juba 2 aatat autoglymi vaha. Purk maksis miski 1000.- kuid sellest jätkub kauaks ja kui vahatada 2x siis püsib peal 6 kuud ja enamgi.
lasin autohoolduses auto enne talve ca 2 kuud tagasi pesta,vahatada ja selliseid vahendeid mida hooldefirmad kasutavad reeglina poodides ei müüda ja poe omad ei kesta ka, on mingi hetkeline kaitse ja läige.Hetkel on autol peal 1400.-eekine vahakaitse ja olen autoga igapäevaselt sõidus ja asi lihtsalt kestab ja on nagu uus värv autol peal. Väga ok
Olen ise olnud poleerimise bis´is seitse aastat ja kasutanud nii autclym kui malco tooteid ja nano vaha on väga ok (ka nanovaha võib olla tahke ja sisaldada carnauba vaha.ps 1400 eek-i on igal juhul liig.