Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Ummikust põikleja 2

AudiRs
21:16 19.07.2007
See juhtus siis tallinnasse sissesõidul tartu poolt tulles, ja mulle jäi tunne et selline käitumine on seal tavaline, sest minu ees oli veel üks maastur kes käitus täpselt sama moodi.

14.07.07
lines
10:58 20.07.2007
sellised ajavad närvi. Tänu sellistele kes fooriall tagasi teele ronib ju ongi liikumine ummikus aeglasem. Teen ettepaneku (mida juba ise kasutan) Kui näed et selline "varastaja" kuskilt tagant tuleb ja enne ristmiku tagasi teele tahab saada siis Palun ärge laske teda tagasi vahele... kui kutt märkab et vahele ei saa siis ehk järgmine kord mõtleb enne kui ülbitsema hakkab
karm nissanivend
11:21 20.07.2007
no zdrast ********t...ega mõistus pole oma teha.
_neeger
14:10 20.07.2007
Huvitav, kas siin tulevad ka varsti õigustajad välja nagu parkimise pildistajate teemades... "Äkki tal oli kiire", "äkki viis naist sünnitama". Ma ootan juba, et naerda saaks.
Wello
14:59 20.07.2007
auto sihipärane kasutamine
cma
15:06 20.07.2007
äkki viis naist sünnitama
Mees metsast
15:40 20.07.2007
No jah, eks sõbrad õpetavad kuidas tegelikult asjad käivad.
http://ziza.ru/2007/02/14/peshekhodnaja_korrida.html
Elar Vinge
16:34 20.07.2007
Selline auto tekitab omanikus sressi....

Kuidas saoled teiste "tavaliste" masinatega sams reas, kui võimalus on mööda muru punuda.

Ja hopsti!!! olengi teistest ees ning kaks korda rohkem makstud masina ost iseendale põhjendatud.
naelad kummi
17:19 20.07.2007
selle venekeelse lingi lõpuosa oli parim!
..
22:59 20.07.2007
miks see video kokku jookseb kaadril 05:06 ?
õigustaja
12:17 21.07.2007
Aga äkki see linnamaastur ei sõidagi vaid oli parkinud sinna. oli vaja kiirelt ära käia kuskil nt ja parkis auto murule, et teisi ei segaks
..
16:51 21.07.2007
ja jättis tuled põlema parkimise ajal?
numan
23:08 21.07.2007
vene video on šokeeriv... meie juhid on roosinupukesed nende kõrval :)
see järvevana rist on üks suurimatest peavaludest ja seda igast suunast lähenedes, mingi aeg tööasjus tihti sõitsin Juri ja Suursõjamäe vahel ja praktiliselt iga kord oli keegi parempööre reas täpselt foori ees vasaku suunaga rohelist (ehk otse linna) ootamas... ajab närvi küll! minul on võimalus paremale keerata ja mingi **** blokeerib tee ära, seepärast käivadki kõik läbi lennujaama ja ülemiste keskuse.
kord oli naljakas vaadata pilti kus järvevanalt tulnud autod blokeerisid ristmiku (nagu alati:)) ja sõjamäelt tulnud buss (kellel oli villand ootamisest) peale rohelise tule süttimist lihtsalt lükkas käigu sisse ja rammis endale raja sisse.
viper87
13:42 22.07.2007
Häbi sellistele juhtidele!
Bastard
21:26 23.07.2007
ikka erilised nahaalid seal venemaal
õnneks siin Tartu linnas veel sellist sõitmist pole näinud
To: Bastard
15:25 27.07.2007
Tartus pole nii suuri ummikuid ka.
volto
15:23 30.07.2007
Kui vaadata silti, mis ees seisab, näitab et on teetööd ja üks rida on kinni ja peab vasakusse ritta minema. Ilmselt teda ei lastud vasakule, hoidis nt suunda pool tundi sees, sai kõrini ja sõitis mööda kõnniteed edasi! Kõrini sai sellepärast, et taganttulija peab läbi laskma suund sees oleva inimese, elementaarsed viisakusreeglid ikkagi
to volto
11:52 31.07.2007
Aga teised kannatasid ära oodata. Ära räägi ilmselt toimunud asjadest, kui teised suutsid jääda viisakaks, kuid Honda omanik loomastus ja oma madalalaubalisele olekule väljendust otsis. Kui autojuht on idioot, siis tuleb see ka välja öelda, mitte otsida mõttetuid vabandusi olukordadest, mida ei saa vabandada.
bnmv
14:41 31.07.2007
igatahes ootab meid varsti samasugune anarhia nagu seal videos.kunagi ammu tallinnas vaatasin,kuidas noore punasega ristmikel rallitakse ja ennustasin,et varsti on tartus sama rida (siis oli tartu liiklus veel ilus) ja nüüd on see siin suht normiks saanud.point on selles,et paha haigus levib kiiremini kui seda takistada suudame. niiet ootame veel aastakese ja jalakäijad vaadkuise,kuidas ellu jäävad.nt parkimine on juba ju ammu anarhia staatuses.
corporation
17:05 31.07.2007
te olete haiged vennad ausalt....
fotokas kogu aeg käepärast, kes kuskilt valesti keeras, kes vales kohas üle tee lähevad, kes invaliidi kohal pargib ja kes jumal teab mida veel teeb...

Võtke tuure maha
muhkelsukk
23:28 31.07.2007
Ei ole küll päris teemasse kuid üks imelik koht Tallinnas on Tammsaare pikendusel suunaga Mustaka poole Falcki kõrval. Mingid imelikud märgid suunavad sind kõrvale ja seda juba ca kuu aega,midagi seal nagu tarka ei toimu aga märgid on. Milleks? Sõidan seal igapäevaselt ja imestan aina rohkem.
AudiRs
23:38 02.08.2007
Ei tea kas ma just imelik olen kui mul digikas kõrval on.ning kui juba üks maastur minu ees teinud seda sama mis see sellelgi pildil näha on. Pole põhjust mul pilti tegemata jätta. Ja teiseks ära hakka oletama et tal oli suund see mingi pool tundi. Mõlemad maastur lihtsalt keerasid julmalt kõnni teele, kui sajameetri pärast oleks oleks v6in teha seda autotele kombe kohaselt mööda sõidu rada. Ise ootasin 5 min ja sain rahulikult ära keerata.
kiirustaja
14:25 09.08.2007
Aus olla siis mõistan hukka selle Nissani maasturimehe teo aga tahaks väga sõita üle nendest paparatsiodest,kes tegelevad rooli taga kõige muuga peale sõitmise.Kui olla kuskil ummikus siis on ikk amasendav kui "ummikus" hoiavad 50% seevaldeid pikivahet alates 10meetrist jne.
Hea on muidugi rääkida et,vot see mees tegi halvasti aga selliste kritiseerijate tegumood on endil ka väga väär.Olen kuulnud ,et rooli taga ikka sõidetakse,mitte ei möliseta ega pildistata va.muidugi turistidele andeksantav.

Edu
selleks
21:22 09.08.2007
Kui nüüd ******eid võrrelda, siis see üle muru tüüp (sina, eelmine postitaja?) on mitu korda suurem pervo kui igasugune pildistaja.

Paistab, et see foorum töötab. Näen siin mitmeid, kelle pihta need pildid valusasti käivad.
.
13:48 13.08.2007
Foorum tõesti töötab.
selleks
14:42 13.08.2007
See ei ole "mõistlik möödumine paremalt".
Küll mõni mees alles vahutab :)
Aga ära selle pedevärgi peale suuri lootusi pane.
Võid oma maasturiga rahumeeli vao vahel edasi künda.
Tränaboss
15:38 13.08.2007
No davai piidrid, pean ikka asja paika panema:
1. Avalikus kohas pildistamine ja piltide ülesriputamine erinevatesse portaalidesse on lubatud.
2. Pildistatud ei ole mitte rooli tagant, vaid parempoolse tagaistuja aknast, see tähendab et juht tegeleb oma asjaga: sõitmisega.
3. Küljepeegli järgi on näha et see auto ei ole mitte Sierra, pigem Audi A6.
4. Nissan X- Trail ei ole küll teistest autodest mitu korda kallim ja kindlasti mitte maastur.
Loodan et saite aru ja ei paugu nendega, kes pildistavad kurjategijaid.

Tervitades, sir Tränaboss.
andekuse_tipp
16:16 13.08.2007
Mis te tühja kaklete,ei näe siis ,et nissani juhil metsapeatus.
Kärss
18:46 13.08.2007
Neist pildistajatest ja liikluses trügijatest on veelgi madalamale langenud need tüübid, kes foorumis reeglite vastaselt oma arvamust nii kangesti teistele peale tahavad suruda, et teevad seda mitme erineva nime alt. Küll need kirjanikud ise teavad, kelle kohta see kommentaar käis
AudiRs
19:03 14.08.2007
Esiteks ei pildista ma koguaeg kõiki ja kõikjal vaid selline juhus oli kus kaks linnamaasturit ühte ja samamoodi käitusid. Teiseks mõtlesin lihtsalt, et panen üles kuna ise arvan et selline käitumine on väär. See ei tähenda et sul on mingi fu**ing nissan X-trail ja nyyd ma võin kõnnitee peal sõitta. Ja mis kuradi vahest siin seletatakse, kas pildi pealt ei ole arusaada et yks auto just hetk tagasi s6ittis meilt eest ära. Need kes tema käitumist õigustavad on kas ise sellised autojuhid või siis kellel pole lube aga mõtlevad, et ma hakkan ka nii panema.
Kärss
20:38 14.08.2007
TO AudiRs: ma ei pidanud oma kommentaariga Sind silmas, sest Sinu pilt on väga üheselt mõistetav, ei ole mingi tõlgendamise küsimus nagu näiteks valesti parkijate pildistamine.
eky
15:48 26.08.2007
Käisin mina siis üks hommik Pirta promenaadi mööda jooksmas - ühest otsast teise. Ja mida ma nägin, lauluka juures oli suur ummik ning ligi 10 autot pani sellest mööda kasutades täies ulatuses muru. Appi kui piinlik mul oli olla eestlane :S
AudiRs
16:58 26.08.2007
to eky

pole hullu osad siin foorumis käivad inimesed arvavad, et see on normaalne.
taara usku
20:23 07.11.2007
Kalda tee vastassuunda kasutatakse ka edasijõudmiseks, parklatest rääkimata, muru on kahjuks üles kaevatud ja tänavalaienduse asemel .... istutatakse sinna lampe
kalev72
22:48 08.11.2007
Selline olukord on väga tuttav.Kuna töötan rekajuhina siis väga tihti satun Riias sõitma ja seal on selline asi tavaline.Kui meie siin imestame,et keegi sedasi käitub siis seal imestame,et keegi veel üldse sõidurajal on.
bvnvbn
15:58 24.12.2007
pangu sellistele kohtadele nö "SIILID" maha
ühe korra sõidavad,teist korda ilmselt mitte
peedu81923834894284r
14:32 03.05.2008
Hei kalev, aja oma rekka kah samamoodi kõnniteele, nalja saab :-D
ram2500
06:12 28.05.2008
to eky and audiRs,
ja see ongi normaalne, sõidan ka nii, sest saan, ja teie passige oma madalakõhulistega *** mööda maad lohisemas edasi ummikutes he-hee(ärge võtke solvanguna). Olen ka maasturi(tõsise maasturi) omanik, ja kasutan ka vahest kui kiire on selliseid võtteid. Loomulikult ei ole see kõige õigem, kuid kui kõik kellel vähegi võimalik hakkaks selliseid võtteid kasutama, oleks peagi enamik teeääri üles küntud, ning probleem saavutaks laialdasemad mõõtmed. Siis hakkaks võibolla toompeal istuvad vorstinäod ka rohkem raha liikluse ümber organiseerimiseks suunama ja kaoks ka suuremad ummikud. kui ei oleks ummikuid, ei sõidetaks ka kõnniteedel.
viimasele-
06:40 28.05.2008
mis see toompea siia jälle puutub?
Kui raske on aru saada, et sina oledki riik. Need kes toompeal istuvad on sinu valitud - võid kindel olla, et nende töö ei ole kerge. Kõiki asju ei saagi ette mõelda - selleks tuleb probleemide tekkides leida neile koos lahendus. Ei saa pikendada lapsepõlve mängides politseid-pätte - "kui keegi ei kontrolli olen pätt ja teen asju, mida ma tegelikult õigeks/normaalseks ei pea. Loomulikult on minu probleemides süüdi kõik teised mitte mina."
to ram2500
13:49 01.06.2008
Ehk siis oleks vaja kiiremas korras vastu võtta see nn maasturi maks...ehk siis hakkab neid idiootitest maasturi juhte ka vähemaks jääma,küte õnneks kallineb koguaeg niigi :)
See ei käi muidugi kõigi maasturijuhtide kohta,küll aga neile,kes ei suuda end tee peal hoida...krt,minge metsa kui künda tahate :)
ei viitsi enam
22:36 09.07.2008
kuna küte kallineb siis varsti peaksin saama oma maasturiga rahulikult sõita nii,et eriti punase tule taga pidurdama ei pea.see tähendab seda,et kökatsid kaovad tänavatelt garaazi või romulasse.ootan seda aega
to ei viitsi enam
15:49 11.07.2008
ma arvan, et varsti tuleb inkassofirma ja viib su auto minema.
mf
21:27 17.07.2008
Suht nutuste andmetega on see pildil olev masin. Samas, kui minekut ega mugavust või sõidumõnu pole, siis kuskilt otsast peab see kibestumus välja ka saama ju.
Ramike
22:07 17.07.2008
õnneks ei lähe RAM id maksu alla kuna nad väikeveokid niiet külma näoga üle randme lasta ja kütet mad ka nii palju ei võta et garaazi peaks panema

edu kõigile suurmaasturite omenikele!
Marr2000
22:36 20.08.2008
Oh teid rumalaid....Te nimetate linnamaastureid maasturiteks?Isegi tavaline audi 80 quattro on parema läbivusega kui need linnakad maasturid.Kord oli selline juhus,et Noormees X5-ga parkis kodumaja ette ja kuna mul Grand Voyager siis ei mahtunud mööda.Näitasin,et lase natuke edasi kõnniteeäärest üle.Kutt proovis 3 korda aga ei õnnestunud.Lõpuks lihtsalt parkis teise kohta.Säh sulle linnamaasturid.Ja kui teemasse süveneda siis olen ka neid piidreid näinud ja mitte bahele lasknud.
jb
13:49 21.08.2008
Sama koha peal on linnast välja sõites õhtuti popp rodust keeramisrada pidi mööda pressida. Mingit maasturi-ja BMW-juttu pole mõtet ajada, täiesti tavalised inimesed seinast seina masinatega.
Liinaaa
21:47 22.08.2008
Väga haige käitumine ikka. Ja see ajab hullult närvi naq...:(
aeromen
21:10 20.11.2008
No jah, ega sinna suurushullustusse ei saa midagi parata, kui hakata köiki nelikveolisi MAASTURIKS nimetama, siis jah, tunnen kaasa maasturitele.
Eddie Cusack
21:04 07.01.2009
See paistab olevat ``Nissan X-Trail``4X4; Hea maastur; #Kui arvustada juhi käitumist, siis paneb TAAS IMESTAMA EESTI INIMESTE JUHMLIKKUST: TA EI SEGA JU KEDAGI-TEMA EES LAIUB TYHJUS! Kui Ta soovib-tehku mis tahes( peaasi, et EI RONIKS TAGASI RITTA, vaid PÕRUTAX OTSE LÄBI PAREMPOOLSE VÕSATUKA)-ainus soovitatav stsenaarium; Aga mis puutub virisejatesse, siis tuleb neistki ju aru saada: EESTI ON YLE-AUTOSTATUD! Lugupidamisega: E.Cusack.
ram2500
14:49 15.01.2009
kes jaksab endale 6LV8 osta, jaksab sinna ka kytet osta ja maksu maksta. vaevalt, et keegi ostab endale januse maasturi ja loodab, et v6imsus kuskilt kapist tuleb. See j6ud peab ikkagi kytusearvelt tulema. Pigem kaovad t2navatelt varem need, kes endale viimase raha eest mingi pemmi n2raka ostnud ja olenemata kytusekulust, v6i selle hinnast siiski kytet ei jaksa osta. Iga inimene ju ostes autot kujutab ette, kui palju see kytet v6tab, ja arvestab oma v6imalustega. Mul jummala savi, kui m6ni 1,6d passatis istuv seniil n2itab n2puga, et vaata lolli, see maastur v6tab ju 20L 100-le. Mul siiralt savi, võtab 2 v6i 20, maksab mugavus. Oleks ökopannides istuvatel seniilidel võimalus ka sõita monstrumiga, mis joob kaks ämbrit 100-le, siis enamus nendest seda ka teeks. Nende jaoks mängib aga ka see 6L 100-le eelarves nii suurt rolli, et nad ei saa lihtsalt sellest aru, ja arvavad, et maasturid on vaid m-i pikendused.
Mees_maalt
10:17 01.07.2009
Vaestel sierra meestel ka juhtub vahest, et närvid lähevad läbi ja mootratturitest ei tasu üldse rääkima hakata. need lausa klass omaette.
arghhhhhh
10:47 05.07.2009
oi kui palju on selliseid värdjaid kes liiva üles keerutades kõigist mõõda panevad. ja pärast jõuad kusil järgi ja siis raisad venivad ees.
.................... ..
12:55 06.07.2009
tolm tolmuks,aga sellised ****pead ju tõmbavad sellise valuga mööda et kruusakive lendab...ja see on juba paha,paha...sierramees oleks võinud mõne "küüraga" kivirahega üle külvata..
XC
18:56 26.08.2009
Kes Madonna kontserdijärgsel öösel Pärnu maanteel Tallinnast välja sõitis, siis nägi mis tähendavad õiged paramalt möödumised. Risti ei löönud ette ei lätlased, DHL reka ega ka liinibussid. Potensiaalne terviserisk need möödatuuseldajad. Aga mis teha kui inimesed peavad ennast teistest paremaks ja peavad seda näitama kuidagi.