"nimelt plaanis soetada selline auto renault kangoo al2003 aastast. aga kui palju see auto laguneb(kui laguneb!!!) ja mis on selle auto nörgad kohad???"
Ei tahaks olla tähenärija ja perfektne õigekiri, sobivad väljendid, vähe parasiitsõnu ning korrektne lauseehitus ei ole foorumites just ülioluline, kuid mõnikord riivab valusalt kõrva kui niivõrd halba Eesti keelt kohtab.
Kas tõesti paremini ei saa ?
Tunduvalt parem oleks:
"Plaanin soetada alates 2003. aastast toodetud Renault Kangoo.
Milline on selle auto vastupidavus ja millised on selle auto nõrgad kohad ?"
Renault Kangoo on kõige õnnetum asi, millega ma sõitnud olen. Koliseb, laguneb, 25 000 sõitnud auto on juba nagu vana raibe, vähegi normaalne sõiduauto on samas seisukorras kui on enam kui 10x rohkem läbisõitu.
Ei viitsi siinkohal kõiki vigu välja tuua, kuna nende mõne Kangoo puhul, mida kasutanud olen on vigu erinevaid ja nimekiri tuleks pikk.
Osta parem mingi universaal kerega auto.
Mul on 2003 aasta alguse Kangoo nn faceliftieelne mudel. Tegemist on 5-ukselise ja 5 kohalise mahtuniversaaliga, mitte kaubikuga. Mootor on 1,2 l 16 klappi, 75 hj. Autot kasutan pereautona, selleks on autosse pandud ka elektrilisi mugavusseadmeid (el. aknad jne).
Praeguseks on läbisõit 41 000 km.
Ka mina kõhklesin prantsuse autos, kuid seni on ta ennast igati õigustanud.
Mootori poolest soovitan võimsama osta. 1-3 inimest ning linnasõidus on ok, kuid maanteel ja täislastis on möödasõidud paras piin.
Istumisasend ja nähtavus on hea. Mahutavus mega. Kui tagumised istmed kokku keerata, siis ikka kõikvõimalikku nodi vedada. Eriti meeldib kummist põrand, pole vaja karta näiteks porist jalgratast või koera transportida.
41 000 km jooksul pole veel nõrku kohti välja tulnud ehk asi on piirdunud ainul õlivahetusega ning ka lähitule ja piduritule pirnid on läbi põlenud.
16 klappi bensumootoritel on õlivahetuse perioodiks kas 20 000 km või 30 000 km, sõltuvalt kasutatavast õlist.
Umbes 3-4-l korral on airbagi tule armatuuris umbes 10-20 sekundiks põlema löönud, kuid see on alati ise kustunud. Muu elektroonika on töötanud probleemideta.
Ainukese asjana peale õli ja pirnide olen vahetatud ka esimesed piduriklotsid, seda 36 000 km-il. Uute komplekt maksis b-varuosadena umbes 400 krooni.
Kui keegi eelpool mainis, et salong koliseb, siis minu autol hakkab see tõesti nagisema, krigisema, aga seda alles siis, kui temperatuur õues on alla miinus 15 kraadi. Samuti on talvel külmaga probleeme olnud külgmiste lükandustega, mis on kinni külmunud. Lahendus oli siinsamas foorumis. Uste sees olevad trossid tuleb hoolega õlitada ja probleem kaob.
Facelift tõi lisaks muudetud välimusele ka parema müraisolatsiooni.
Kahjuks pole isegi õlitamine aitand,et talvel küljeuks käiks.Airbagi tuli põleb seellepärast,et kui midagi istme alla panna läheb pistik paigast.Sellega pole mõtet võidelda see põleb nagunii kogu aeg.Autol läbisõit 70000 Vahetatud 2süütepooli,lamdaandurid 2tk,starter, rooliotsad.käsipiduri tross roostetas enam vähem kohe alguses kinni pandi uus. Ei viitsi kõiki vigu kirjutada neid on hästi palju olnud.Mõtle ennem tõsiselt kui seda saasta ostma hakkad.
see 4x4 variant on hea ,aga õnneks pole korduvaid juppe vahetanud .ta on ikkagi tõeline ronimismeister .uut renaulti ei osta kunugi ,aga seda ka ei müü.mis teha põllule sobib hästi
Ei hakka uut teemat tegama ja küsin siin.
Manuaalis kirjas, et Kangool tuleb vahetada ka salongiõhufilter.
Kas keegi oskab öelda, kus tal see filter asub? Salongi poolt otsisin kõik läbi, aga ei leidnud selllist kohta. Kas tuleb kapoti alt ehk siis soojendusmootori poolt läheneda?
ma ostaksin selle renksi auto ära.Kes kirjutab,et 150 tuhande kilomeetri jooksul on välja vahetatud 1 rooli ots.Kindlasti on se auto heas korras.150 tuhat söitta meie teedel ilma et ühtegi puksi vahetada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4x4 sõitnud 175 000 pole rooliotsa vahetanud .esiõõtsad on vahetatud 150 000 pealt.nüüd ajab immo hulluks ja kardaani pukse ka ei leia kuskilt.ära kah ei müüks
Osta jah endale kangoo siis tead mis asi on peavalu.80 000 km jooksul vahetatud starter, rooliotsad, lambda andurid, süütepoolid,elektroonikast ei tasu üldse rääkida see nagunii korralikult ei tööta ega hakkagi. Kõik kohe ei tulegi meelde mis tal vahetatud.
marks,sa oled lootusetult hiljaks jäänud,auto on nüüd juba 2x omaniku vahetanud ja pannud ka paar pauku :)
aga tõsine imeloom oli see küll vastupidavuse suhtes,äkki ainueksemplar eeskujulikust koosöökvaliteedist
Minul olnud 5 eri riigi autod, kokku juba 21 ja ainus mis meie teedele sobiks, ei laguneks nii kiiresti ongi kangoo.
Kelle käes see juba ära laguneb siis ei aita H1 kajuba, ainult haud!
Mul kokku 23(sõiduautod) ja üllataval kombel juba 2,5aastat Peugeot 807 ja ei lagune!Mitte ühtegi investeeringut selle aja sees peale õlisid,läbisõit hetkel 270000,minu sõidetud 110000.Ostes võis olla ka keritud.