Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kui juba parkida siis 3 kohta korraga !

trackandfield
21:43 21.08.2007
Läksime siis täna loomaaeda tuttavatega - suure seltskonnaga ja avastasime toredalt parkimas Bmw 740 mis oli võtnud lausa 3 kohta korraga !

Pildilt paistab et paremal pool on ruumi aga tegelikult ei olnud !

3 autoga läksime ükski neist ei oleks sinna mahtund !

LC 120

Toyota Corolla

Ja X5

No mitteükski kohe ei mahtunuks !

Ühesõnaga Hästi pargitud !
RedLabel
21:48 21.08.2007
aga äkki oli bemm enne volskwagenit ja audit juba seal või ainult enne audit siis
Mõlgidmõlgid
21:49 21.08.2007
Ma pargiks ka niikaua nii, kui inimesed õpiks ära, et oma auto ustega ei lööda vastu teisi autosi. Mõni pargib nii debiilselt ligidale ,et tuleb koos tihenditega sealt autost välja ja enne loomulikult paneb norm paugu uksega vastu kõrvalseisvat autot. Kui ma sellele peale satuks siis ma paneks sellel idioodil pea uksevahele ja lööks niikaua kui ta aru saab, et mõni inimene äkki ei hoia oma autosi liisingus eluaeg ja on muud ka rahaga teha kui mingeid mõlke parandada. Nii et jälgige oma lapsi , oma naist ja ennast ka. Austage teiste asju siis austatakse teid ka.
trackandfield
22:08 21.08.2007
Ei usu sest passat ja audi olid pargitud teiste autode lähedale ..
nõus viimasega
22:14 21.08.2007
täitsa õige. Jõhvis seisin Selveri parklas, istusin autos ja ootasin sõpra, kui äkki tuli kõrvale audi a4 avant ja tagant tegi üks eit ukse lahti ja otse kõva pauguga vastu minu auto külge. algul arvasin et sõideti sisse,kuna pauk oli ikka kõva. Ütlesin sellele siis ja hakati mind veel sõimama et mis pargid siis siin...no sellisel juhul saan aru neist, kes pargivad invaliidi kohtadel ja võtavad ära 2-3 auto koha , et mingi tolgus ei rammiks ustega auto külgi.

Seekord läks õnneks, et mõlki ega värvikahjustust ei tulnud. Pidagem silmas, et väikse mõlgi väljavõtmine maksab alates 900.- , kui värv ka veel maas on hind paarituhandene.
auto-moto
23:48 21.08.2007
Kõik õige,aga pole ju võimalik,et kõik pargivad 2 m-ste vahedega.See pole ju lahendus.Samas ma ei saa ka aru neist uksega tampijatest.Teinekord on neil endilgi üsna korralikud autod.Krt,hea küll,teise omast pohh,aga oma jaost siis pole kahju või.Mõni kuu tagasi Tartus auto ostmas käies jätsin oma teise auto paariks ööpäevaks Lõunakeskuse parklasse.Talle järele minnes oli siis tulemuseks 2 sisse mõlgitud ust.Aga sellegi poolest on puht rullnoka jutt see,et "pargin meelega nii,et ustega külgi ära ei mõlgitaks"Krt,kui igaüks nii teeb,kuhu need autod pannakse?
marx00001
14:27 22.08.2007
ka mulle ei meeldi need kes hõivad mitu parkimiskohta, kuid veel rohkem vihkan neid kes ustega vastu kõrval seisvat autot prõmmivad ja siis veel oma tegusid õigustavad. olen ise samuti püüdnud mitme koha peale parkida, parkla kaugemas ja tühjemas osas, aga alati leidub "pedesid" kes sulle ikkagi külje alla ronivad. krt kui ma lähen meelega parkla kõige kaugemasse nurka, et keegi mulle mõlke ei lööks, siis ei ole ju, pooltühja parkal puhul, vaja mulle küljealla pugeda.
no ja saaks siis aru kui inimesed vabandaksid, peale uksega löömist või oleksid nõus minu kahju korvama, aga enamik suhtub väga ükskõikselt ja paljudel jääb õigust ülegi.
krt järgmine kord kui keegi midagi sellist teeb, siis olen vait, aga hiljem löön tegijale jalaga uksele mõlgi või tõmban võtmega sügava kriimu. kui sul on pohh siis mul on ka savi! nutku siis hiljem oma õigust taga.
xz
14:52 22.08.2007
Kui ma ühest asjast aru ei saa, siis kuidas seal 3 kohta on? Ok, 3 mootorratast võibolla mahuks, aga pole ju teoreetiliseltki võimalik, et normaalse lauisega auto hõivab 3 parkimiskohta. (Eeldusel muidugi, et ta parkimiskohtadega risti ei pargi). Jah, 2 autot oleks sinna võibolla mahtunud, aga mõistan täiesti muret ära mõlgitud külgede pärast, juhul, kui pargitakse kitsamate vahedega. Ja kui veel tahta esinduses autot remontida, siis mingi 3-5K iga kord maksta, kui mingi idu jälle pole suutnud uksest väljuda, ma ka ei viitsiks. Lisaks muidugi see, et siis enam originaalvärviga tegu pole, mis samuti auto väärtust vähendab.
vigastus nõus viimasega'le
14:58 22.08.2007
täiesti nõus sinuga. Endal juhtus analoogne juhtum ja siis hakati ka mulle lõpuks selgeks tegema, et ma olevat selle ise teinud, see oli siin juba ammu jne. Tavaliselt pargin parkla lõpupool või kus on vähem autosid, sest inimeste viisakuse ja intelligentsuse peale lootma ei jää! Pealegi saan ennast niimoodi rohkem liigutada, teebki rohkem kasu tervisele :)
automõlk
16:31 22.08.2007
to nõus viimasega
Järsku oskad soovitada kus neid mõlke Tallinnas välja võetakse . Kas siis telefoni number, aadress, firma nimi vms. Ette tänades.
ohjah...
17:28 22.08.2007
"Mõlgid välja värvimata!
Firma Mõlgimehed OÜ"

Selline reklaam on siinsamas Auto24 esilehel! kas on nii raske ise silmad lahti teha ja natuke ringi vaadata?
trackandfield
18:03 22.08.2007
keegi xz , vastus sinule

Sinna oleks ikka küll 3 autot ära mahtunud , kui bmw oleks passati kõrvale ilusti parkinud siis sinna oleks veel 2 corollat ära mahtund küll
id
18:22 22.08.2007
jälle tohutu uudis mida siia üles riputada...-jätka samas vaimus jopski
jmakss
18:36 22.08.2007
natuke lohakalt ja tundub, kuid siiski, kust sa võtad, et see bemm sinna viimasena üldse parkis, ära eelda, et teisd autod on ilusti, siis kohe see bemme ainult tegi valesti.
teiseks: seal on max 2 auto kohad ja siis olete te küll ikka 3 sõidugeeniust, kui ei suutnud isegi sellist putukat nagu corolla sinna ajada, isegi pildilt on näha, et seal on piisavalt ruumi ka suure jeebi jaoks.

Ei poolda valesti parkijaid,kuid alati ei saa kohe eeldama hakata. Näen enda maja ees pidevalt sellsit jama parkimisega. Osad geeniused pargivad alguses mõne auto lambist ära, siis selle järgi teised üritavad kuidagi joonduda, kuid kui siis see valesti parkija ära läheb, jäävadki sellised lollakad vahed kuhugi, mis jätavad mulje, et mõni teine auto on lampi parkinud.

Ja mis kõige hullem, et sa riputasid selle pildi koos auto nimbriga siia üles. Pildilt ei ilmne tema poolne rikkumine ja ei liigitu kuidagi valesti parkija kategooriasse.
eefe to track.....
18:39 22.08.2007
trackandfield pole vist kunagi autot omanud,kui sihukest juttu ajab.Kolm autot topib sinna vahele küll aga uksed jäävad suletuks. Üks auto ei saa kunagi kolme auto kohta võtta,kui autolaius just üle 2,5m pole.
Nórmal.
18:42 22.08.2007
Jah, sinna oleks 3 autot ära MAHTUNUD küll, aga kas inimesed oleksid autodest ka välja saanud (jätaks katuse- ja pagasiluugi hetkel välja...)?
trackandfield
22:31 22.08.2007
Pilt on üldse kuidagi imelik ... telefoni viga vist .
ennupeer
13:40 23.08.2007
miks keegi üle tee valesti jooksvaid inimesi ei pildista?
või siis LIIKLUSOHTLIKULT ära kulunud KOJAMEHI?
erinevat õhurõhku kummides?
Või siis EAL VENNAL POLE KLIIMAT?
või,kui hullult mõne venna pann roostetab?
jne jne jne. . .

postimees45
17:48 23.08.2007
. . . või valesti reguleeritud esi tulesi
erttr
18:02 23.08.2007
.... või inetut kaardilugejat
tagurpidimälu
13:39 24.08.2007
... või valetsi tankijaid?
mõtteloogika?
14:21 24.08.2007
kui sinna bmw-st paremale ei mahtunud 1 corolla ära, siis kuidas ilma bmw-ta 3 corollat oleks mahtunud?
toitso
23:40 24.08.2007
Ma arvan, et bmw'l on selline tohutu aura ümber, et corolla ei mahugi sinna aura ja teiste vahele ära. Muidu läheb taipohhilt 3 corollerit vahele, pärast tule kapoti alt aint välja!
pikk008
22:36 25.08.2007
Vahest peaks rolleri ostma.
r...........
12:24 27.08.2007
bemm jumla õigesti end parkinud, ma pargiks ise ka sest inimesed ei oska uksi lahti teha, pideavlt jälle keegi teeb auto ukse lahti ja laks auto pihta. nii et respecti bemmile (Y)
foto
14:06 28.08.2007
MIKS just bemmi junnid kardavad oma saia pärast
Bemari omanik
19:01 29.08.2007
Tere!
Olen selle bmw omanik. Elan Raplas ja jõudsin sinna parklasse hommikul kell 9.00 ning ma parkisin sinna esimesena, seal ei olnud ühtegi autot. Ja kui keegi arvab, et ta võib suvalist bemarit pildistada ja kritiseerida, siis mingu arsti juurde!!!!
........
19:14 29.08.2007
ei tea kus otsast sinna 3 autot oleks mahtund? silmanägemisega on vist probleeme, keegi peaks vist arstiga ühendust võtma....ja pelegi, kui asjast midagi ei tea, siis paluks oma suu kinni hoida....
źach
15:35 15.01.2008
mida vingute te pargite ka vahest ****sti....
ja see bmw on äkki seal juba hommikust saati seisnud äkki teised ei oska parkida ärge virisege
faceman
22:37 31.01.2008
Tõesti põnev. 1 auto ei mahu praegu kõrvale aga kui bmw oleks vw kõrvale parkinud siis oleks 2 corollat kõrvale ära mahtunud. et nagu, kus on loogika?

Kuna seal parklas jooni maas ei ole, siis ongi väga võimalik, et bmw võis esimesena parkida ja hiljem tekkisid teised autod kõrvale ja kuna 2 äärmist on pargitud äärmiste autode järgi, siis võiski selline olukord tekkida.
Keskus lõunas
23:45 20.02.2008
Täpne parkimine pühapäeval Tartu Lõunakeskuse parklas.
marx001
14:31 22.02.2008
ma pargin koguaeg nii, et joon jookseb alt keskelt läbi. ei taha et mingid ahvid ja blondiinid oma ustega minu autot ära mõlgiks.
kuid kahjuks pole ma kuulsaks saanud :( kuigi ma nii väga tahan et keegi minust ka pilti teeks :P ega vist muud üle jäägi, peab ise hakkama endast pilti tegema :D
mudavurr
20:29 22.02.2008
Vaatan, loen ja imestan... Et täitsa normaalne on eirata reegleid ja pargin, kuidas tahan? Mul on komme selliseid kinni parkida. Eriti juhipoolset ust. Olen nõus oma auto tagauksest välja ronima, kui vaid sellistele saan "ära panna". (õiendajatele kohe seda, et minu auto kapott algab sealtmaalt, kus teie katus lõppeb. Edasi mõelge ise.)
Teen seda ka edaspidi mõnuga. Jõudu valesti parkimiseks! Ei ole teie (st. meelega valesti parkijate) autod hinnalisemad, kui korralike inimeste omad.
Marina B
19:54 23.02.2008
marx001 ja teised!
teil on jumala õigus!
Ma arvan ka, et kui oled juba omale ostnud sellise haruldase luksusauto, nagu 96.a. Carina E, siis tasub seda hoida ja mitte lasta mingitel ****idel mõlkida. Jõudu ja edu!
SpikeBMW
21:00 23.02.2008
njah... võimalik täiesti, et BMW oli parklas esimesena ja millegi pärast ei ole teised autod valesti parkinud vaid bemm!!! eksju!

mul tööl sama case. kuigi tulen kõige kaugemalt, jõuan tööle esimesena.
lõuna ajal läksin välja ja oh imet, teised autod "õieti" ja minu oma "viltu" pargitud. no palun vabandust! kuid kuna puudub parklakord ja elukad ei oska enam-vähem õietigi parkida, siis pole midagi teha. mõni kõrvaltvaataja võib arvata, et mina parkisin viltu.

täpselt samamoodi ka ülal toodud pildil BMW-ga. kuna pole märgitud parkimiskorda, siis on see teema ka ammendatud järelikult. mille alusel järeldate, et just bemar valesti parkinud???

bemmiomanikule: järgmine kord selliste probleemide vältimiseks hakka parkima parkla algusest...
juht(õige)
21:03 23.02.2008
Et tavaline asi - keegi pargib siga valesti ja mujal ka ruumi pole ja nii pead parkima tema kõrvale, kuna tulid hiljem siis ka arvatavasti lahkud ise hiljem ja võibki jääda mulje et ****. Seega pole vist eriti arukas siia pilti üles riputada enne kui auto omanikuga on räägitud. Aga olen ka jäänud autosse asju ajama parklas ja nähes kuidas osa rahvast pargib ja mida korda saadab - kuram ei julge autot üksi jättagi. Kusjuures ******lt pannakse kohe leekima. Vahel jah ei ole näha teisel autol kahjustusi(olen ise vaatama läinud), aga autod on ikka mõnusa pauguga liikunud.
607819
18:08 27.02.2008
mis ajast carina e luksusauto on!!!! no igatsugu ime juttu loeb siit ikka, ja veel haruldane, neid hullult ikka!!
metax
14:32 15.03.2008
sõna SARKASM on ka eesti keeles olemas...
scratchy
15:43 02.04.2008
mis sa situd teiste mainet täis asjatult, pole seal nii hullu midagi
vanainime
14:39 27.05.2008
Sellistel parkimistel ei tea tegelikukt kunagi KES on valesti parkinud. Võimalik, et on BEM aga võimalik, et kui tema tuli oli seal täpselt üks vahe, millesse ta parkis ja kõrvalseisjad on hiljem tulnud
loook
15:23 24.07.2008
vata fak sa ronid loomaaeda ja veel kolme autoga, yhega ei saanud va, oli ikka vaja kogu pere viia vaatama sugulasi....teinekord s6ida trolliga...ahv

Muudetud 24.07.08 15:23

Osav pargimiskeenjuss
23:00 29.08.2008
selline tore Caddillac siis täna CityPlaaza parklas. No ei ole nii kõva auto...
hurdakoinija
23:38 30.08.2008
kurvaks teeb jah et terve linn on selliseid jätiseid täis kes teistega ei arvesta.Kuna ise olen ka autoga liikleja siis käib selline asi eriti pinda.Ma ei kujuta ette mida peaks tegema et see jama lõppeks,ilmselt ei saagi midagi teha kuna iga 10 parkiv auto on sedamoodi pargitud ning umbrohi ju teatavasti ei hävine..
marx001
20:12 31.08.2008
krt küll, kuidas ta seal kolm kohta kinni on parkinud?
kõige hullemal juhul kaks kohta.
ja nüüd jujutage pildi põhjal ette, et see auto oleks korralikult vasakpoolse auto kõrval. kas teie arust mahuks siis mõni teine auto veel selle caddy ja parempoolse auto vahele? pakun et ei.
samuti ei selgu äkki caddy oli seal juba varem ja need teised on valesti parkinud, ka pole mingeid parkimist määravaid jooni.

tahate maailma parandada siis telliga pamper või jääge omanikku ootama, et talle siis moraali lugeda, aga seda te vist ei julge :D
zozza
14:04 03.09.2008
äkki tuleb püksi!
VVV1
14:17 15.10.2008
Kui nii väga häirib, siis loomulikult peaks midagi ettevõtma, oleks nagu loogiline, mitte siin kasutult soiguma ...
Või kujutab omale keegi ette, et sellise anonüümse vingumise peale saadab keegi pildi järgi äravedaja või tuleb politsei kohale karistama (kui on mille eest karistada) jne