Olukorrad liikluses

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Hull juht Scania 414AZI+088BX 26.08.

robert555
20:11 26.08.2007
Skoor: kiiruseületamine, joobes juhtimine (1,44 promilli), liiklusohtlike olukordade tekitamine, juhtimisõiguse puudumine, politseiametniku korraldustele mitteallumine

Pildilolev Scania sadulveok 414AZI Trailway poolhaagisega 088BX sõitis täna kl. 15 ajal Tartust Tallinna. Pildil siis kinnipeetuna Adavere Olerexi tankla parklas, nö. mitteametlik Truckstop.
Minu autost möödus see veoauto ca 120km/t kiirusega, sooritades korduvalt liiklusohtlikke möödasõite, kiirusepiirangute alal sõitis stabiilselt 110-120-ga, möödasõite sooritas nii et sundis vastutulevaid juhte teepeenrale ja samas suunas sõitnud sõiduautosid praktiliselt rammis. Ise sõitsin peale möödasõitu 110-ga, ning nägin et vastu tuleb metsaveok ja selle järel sõiduautod, minul oli praktiliselt stanges kinni (pikivahe 1-1,5 meetrit) see aga seda Trailway juhti ei takistanud, hakkas möödasõitu tegema ja kui peaaegu kohakuti jõudis siis viimasel hetkel tõmbas tee keskele, surudes peale nii mulle kui ühele Hyundaile.
Hulle möödasõite olen ennegi näinud, aga seda kuidas 16 meetrine rekka sõidab 120-130ga ning sõidab vastutulevatest sõidukitest ja pimedatest kurvides hoolimata nagu serial killer, see ehmatas ära küll. Treiler oli tühi ja külgtuule ning agressiivse möödasõitude+suure kiiruse tõttu vänderdas teel. Trassil oli enne paar kilomeetrit enne Adaveret patrull liiklusjärelvalvet tegemas, peatumismärguannet juht eiras.
Politsei poolt saadi viimasel hetkel kätte see hull, kui ta oli juba parklas. Ka siis ei tahtnud juht välja tulla, ka siis kui juba mitu korda käsklust korrati, esitas vale sõidumeeriku ketta (vale kellaaeg,kuupäev) kus kiiruse räiget ületamist näha polnud ning alkomeetrisse puhudes teeskles et ei oska puhuda. Teada on et juhil oli sõiduõigus peatatud ja hingeõhus oli 1,44 promilli. Poleks olnud minu sõbrannat kes avalduse tegi, oleks see juht ehk pääsenudki, kuigi neid kes politseisse helistas oli veel vähemalt üks, nii sain Jõgeva politsei korrapidajalt teada.
Kel soovi kontakteeruda või potentsiaalset liiklusmõrtsukat õigustada-selgitada siis e-mail: robertl@hot.ee
kraanajuhtmapole
10:44 27.08.2007
kuidas sa nii kiirelt kõike seda jälitamist ja asja nägid kui tee peal oli 90 ala ja tema 130ga sõitis?
robert555
12:05 27.08.2007
Jõudsin jälgida kuna sõitsin nii 100-110ga ning see liikur oli praktiliselt juba silmapiirilt kadunud.
Ajasin segamini, minust sõitis ta mööda enne Põltsamaa teeristi. Sealt edasi tekkis juba mul sportlik huvi, kas see lahingniiduk õnnestub politsei poolt kinni pidada või sõidab kellegi sodiks. Põhimõtteliselt olin juba mööda sõitmas Adaveres, kui nägin sildi järgi et ohoo-sama rekka juba parklasse keeranud. Politsei jõudis napilt kohale, kes ca 1-2km enne sauaga tee ääres vehkis.
re
12:53 27.08.2007
mees67
22:19 27.08.2007
Enamus rekkatel on piirajad peal ja tavaliselt üle 85-90 km/h ei liigu.Samuti pole mõtet Trailway-le anti reklaami teha sest see firma minuteada tegeleb ainult haagiste rendi ja müügiga
robert555
22:49 27.08.2007
Enamustel muidugi on 90 peal piiraja. Enamustel on ka load ning juhivad kainelt oma töövahendit. See aga uhas teistest veokitest, bussidest ja sõiduautodest mööda ja 120 läks sirgetel välja kindlasti, pikematel sirgetel kadus ära kuni aeglasemate taha toppama jäi (kuni jälle mööda jõudis minna). Kui nüüd Trailway peaks tundma enda mainet kahjustatuna, siis selle kahju eest vastutab rendilevõtja.
kährikud
22:57 27.08.2007
pole mini kunst "piiraja" maha võtta ja siis kuleb rekka nii palju kui julged tallata.mis jutt antireklaamist ,sündmus on toimunud ,nüüd tuleb vastutada.muidugi sellised ise hakkanud "jälitajad" on samasugused haiged ,kes olid minevikus ühiskondlikud-inspektorid või üritavad olla "maailma parandajad". teatage toimunud sündmusest ,pole vaja mängida kangelast ning pärst taguda vastu rinda ,vaat mina tegin-nägin ja ime et veel oma pilti pole üles riputanud.
to kährikud
10:13 28.08.2007
antud juhul olen ma siiski rahul, et see tegelane seal puldist maha võeti... kui kogu see lugu tõele vastas, siis oli ju asi ikka palju tõsisem kui selveris invakohale parkimine ;)
AS
10:44 28.08.2007
Ära õigusta midagi invakohale parkimist, see ikka suht haige tegevus!
to:to kährikud
22:43 28.08.2007
sul on ikka pikad kaablid.väga hea ,et maha võeti.
to to:to kährikud
16:01 29.08.2007
mul on ferrari ka, põrka veel :D
Nahkhiir
17:19 29.08.2007
to: kährikud

aga kui see rekka oleks su lähedase surnuks sõitnud, kas siis plõksiksid edasi või? antud juhul on ju väga hea et selline **** rekkamees maha võeti.
d,eilegium
22:45 05.09.2007
Veoautodel olevad piirajad on seadistatud max kiirus 85km/h pluss 5km/h möödasõiduks, piiraja töötab spidomeetri, käigukasti ja sõidumeeriku koostöös, ning enamusel ( minu firmas, mille nime ma siinkohal jätan mainimatta) on pandud armatuurlauda või keskonsooli väike lüliti, millega saab spidomeetri voolu kinni panna mille tulemusel kaob ka piiraja, ausõna me ei tee seda selleks, et kihutada, lihtsalt raske on graafikus püsida, kui maanteel venitakse 75-85 km/h ja möödasõiduks ei ole ruumi, sellistel meestel nagu see Scania juht tuleks munad maha võtta, ja saata eluks ajaks vanglasse kukeks. Temasugused viivadki ausate pikamaa juhtide maine alla.

pikka iga ja ohutut liiklemist ! ! !
haistagäng
14:03 10.09.2007
to e´:enamusel ( minu firmas, mille nime ma siinkohal jätan mainimatta) on pandud armatuurlauda või keskonsooli väike lüliti, millega saab spidomeetri voolu kinni panna mille tulemusel kaob ka piiraja, ausõna me ei tee seda selleks, et kihutada, lihtsalt raske on graafikus püsida.
Kui suur SINU firma ka on,et tead ENAMUSe nimel sõna võtta?Kui Sa ei tee seda kihutamiseks,siis milleks Sul seda lisa-lülitit muidu vaja on?Graafikuid tuleb ise teha,siis pole seal püsimine probleem.
Siin on Sulle konkreetne näide ja ära pane teemast mööda.Mees roolis oli lubadeta ja purjus!
ootoot?
14:14 10.09.2007
mis tähendab sõbranna avalduse põhjal? kas oli siis põhjust karta,et pollarid lasevad mehel niisama minna? no see oleks ju viimane tilk talumise karikasse.
d,eilegium
18:12 10.09.2007
kallis haistagäng, firmas kus ma töötan on 20 autot, ja see oli vanasti nii kus sa ise tegid graafiku, nüüd aga dikteerib sulle graafiku, lõuna ja kusepeatuse tellija, ja kui sa ei täida neid nõudmisi, siis aidaa ja võetakse teine firma ette...ja ma ei üritagi siin teemas mööda panna, lihtsalt vastasin inimesele kes küsis kuidas ta kihutada sai sellisel kiirusel. Usu mind kui see konkreetne tüüp siin satuks mu ette, siis teeksin ma talle uut ja vana :@
sõitja.
23:51 21.09.2007
vabandage sõidukate juhid .tallin tartu liini tööl arvan et enamus ei tea et rekka üle 90 ei lähe.Meil suht suva kui lähete oma spido järgi 100 km .h.aga meie taadeldud spido järgi sõidate te 85 km .hNii tekivad ****id-kes räägivad 100 km h.sõitvast rekkast omal neil aga valed rehvid all mis muudavad spido kiiremaks.PS.kui olete nii viisakas et pakute rekkale mööda sõitu Palun laske meie mööda sõidul jalg gaasilt,MIKS EESTLANE just siis vajutab gaasi kui ninad kõrvuti.
Kiil013
07:00 27.09.2007
Seda autot ma tean, See kuulub AS Rain ridadesse aga tahax teada, kes seal sangas oli. Ma näen seda aparaati iga päev Tartu vahel liikumas.
olia
18:34 27.09.2007
see ei ole raini rekka. see on tallinna firma auto aga autojuht on tartust.tunnen seda juhti ja suht mõttetu mees. see ei olnud tal esimest korda vahele jääda
to sõitja
18:57 29.09.2007
Eesti rahvas on striitreissi rahvas, seetõttu ära üldse imestagi, et ma lapatsit tallan, kui sa mu kõrvale jõuad.
to : to sõitja
21:24 29.09.2007
to sõitja :Eesti rahvas on striitreissi rahvas, seetõttu ära üldse imestagi, et ma lapatsit tallan, kui sa mu kõrvale jõuad.

Põrguväljal korraldati sinu sugustele äpardunud kiirendajatele TEST. Hoian pöialt ,et neid veel korraldatakse ja sulle ka riigiosakuid müüakse .
kljöjkl
15:55 24.12.2007
mis sellisel viga teepeal kihutada kui just mõni endasugune vastu ei sõida
tavaline sõiduauto on sellise jaoks nagu mingi kärbes ju
Heaga alati ei saa.
13:46 24.08.2010
Seinaäärde panna ja maha lasta paras selline imbetsill, enne kui jõuab järglasi üles kasvatada ja oma väärastund maailmavaateid edasi kanda.
düskraafik
21:53 25.08.2010
vaata teema kuupäeva..................... mine magama
R.K.
23:00 25.08.2010
mis sellel kuupäeval viga on? ega antud teema hapuks lähe, selliseid lambaantse liigub meie teedel tänaseni.