Kas keegi tunneb huvi itaalia autode klubi loomisest? Ootatud oleks nii Alfad, Fiatid, Lanciad ja ka Ferrarid... Vaadake ka "muud foorumid", "üritused" alt.
Ollakse küll. Mina vähemalt olen. Juba ammu mõelnud, et võiks kuidagi ühineda ja tegevust arendada!
Andke aga teada kui keegi veel on huvitatud!
PS! Oman Fiat'i
Mul endal pole praegu samuti masinat, ootan millal mootori ümberehitus valmis saaks ja kapotiall oleks poolteist(vabalthingavat) liitrit töömahtu ja vähemalt 150 hj. Järgmisele kokkusaamisele tahaks ka oma masinaga kohale tulla. Ehk jõuate oodata?
Nii, enne/pärast jõule on tekkimas väheke aega. Võiks kokku saada!!! Esimene kord kohtusime Jüris, EDU kaupluse parklas ja oli normaalne koht. Kuna algatajad on Tallinnas ja selle lähiümbruses võiks koht jääda samaks. Aeg võiks olla õhtupoolne u. 20.00. Andge teada, kellel/kuidas/millal aega on ja siis proovime üks-meelele jõuda. Heal juhul õnnstub näha QNN`i oma spoilerites punastvärvi Fiat Bravoga ja mind... ja kõiki ülejäänuid, kes eelpool lubasid tulla. No andke teada!!!
Tahaks sellist ilusat autot nagu Kappa soetada, kas Itaalia autode klubil on kellelgi aimu sellest autost (eriti automaatkäigukastiga variant), omalt poolt pakuksin interaktiivset veebipinda, nii et jube lihtne infi üles panna.
Klubi muutus natuke:
[url]http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=13
940[/url]
Kuid oodatud on endiselt ka kõik ülejäänud itaalia masinad! Kappat pole ise kunagi Eestis kohanud, kuid mootoritest nii palju, et 2L vabalthingaval 146hj ja 2 turbol -212hj.
eks sellega ole nii jah, et keegi peab olema see kes organiseerib ja kui seda isikut pole pole ka klubi. Mõte on hea, teostus väga raske. Algatuseks võiks keegi it-ga kursis olev isik panna yles itaaliaautode foorumi, nagu usa autode jaoks on tqhq, kui sellest asja saaks, alles siis tasuks loota et saaks ka klubist asja. Mina oleks nõus seda täiendama 3e Lanciaga :)
Nõmmel vedeleb yks pealtnäha korralik Kappa lihtsalt kellegi aia ääres, vähemalt aasta juba. Kole vaadata... Siin huvilised koos, mõtlesin, et äkki kedagi huvitab.
mul on lancia delta! :)
aga ma soovin sellest teha lancia delta integralet ja see näib praegu kyll võimalik aga sööb raha kõvasti kuna vaja teha laiendid ja tiibasid otsin ja yldse palju jama on!