autoskautidest siin juba juttu oli aga kuna mul pole seda 100% ette maksta ja auto on soov võtta liisingusse, siis peab otsima kedagi kes vahepealsed etapid finantseerib. DOCS.ee on ka hea aga liiga uimased ja kallid - mul on kiire.
Leidsin www.baltasar.ee - kas kellelgi on kogemust? väidetavalt on nad kiired ja nemad lubavad tuua auto ka 30% ettemaksuga. firma leitav netist Neutron Grupp alt, seal firma nimi Top Midera OÜ ja siis koduleht hoopis baltasar... see on imelik. Tegelane on Vahur Mägi, kes lepingu sõlmib Tartus.
Ütleb kellelegi nendest nimedest miski midagi? Või oskab ise midagi pakkuda omast heast kogemusest.
no eks kõik üle viie aasta vanused autod on paugu ära saanud. nii et ei ole vahet, kas remonditakse saksas, poolas, leedus või eestis. siin võib kvaliteet iseig parem olla. ja samas on teada kaa, miks auto maha müüakse. tahad täiesti avariivaba, osta salongist ja maksa mõnusalt juurde:)
To avariiline, kas sinu arvates on siis kõik auto-mehaanikud petturid ja vargad, kes ei tee normaalset tööd? Nii lolli juttu ei ole tükk aega kuulnud. Tahaks kohe huviga teada, mis ala esindaja ise oled. Üldse ei imesta kui mingi müügimees või poliitik, kes päevad läbi inimestele mingit jura ajab, et ise ära elada...
Viimased kommentaarid on läinud teemast kõrvale aga baltasarist niipalju, et autoni jõuavad nad küll päris kiiresti. Ise tellisin Stuttgartist ja täpne info auto ülevaatajalt tuli järgmise päeva lõunaajal...
Mul endal ka sarnane mure. Nimelt tahaks autot saksast tuua, sest Eestis ei ole sellise varustusega autosi saada (ka uuena mitte). Võtaksin samuti liisingusse ning leidsin esialgu sobivaks toojaks Neutron Group OÜ www.fromeu.ee . Kas keegi on sellest midagi kuulnud või on nende teenust kasutanud? Kuidas kogemused on?
Olen kasutanud AC AUTO teenust. Poisid on korralikud, aitavad liisinguga, omavad pikaajalisi suhteid saksa automüüjatega , neil on uus treiler mis toob ära ka" põrgust "teile sooovitud auto. Soovitan suhelda! Olen nende kaudu ostnud viimase 5aasta jooksul 5-6 autot. VÄGA RAHUL.www.acauto.ee