Kas Taru või Tallinn ainuke koht kus seda tööd teha?Olen kindel,et juppide ja töö hind on nendes linnades kordades suurem kui mõnes provintsis.Muidugi oleneb mida sa vahetada tahad??
Ei mitte iga töökoda ei saa rattalaagri vahetusega hakkama. Usu, ma tean. Pärnus pole ÜHTKI teenindust,mis suudaks esirattalaagri ära vahetada- polevat sellist võtit neil (36 padrun).
Millega keerata 156swtagumisi pidurisilindreid sisse.torutangidega proovisin,poolepeale sain,siis läks raskeks.On seal miski nõks,mida vaja teada,või viia esindusse kus tööriistad selleks.Kunagi 10 aastat tagasi vahetasin saabil esipiduri klotse,sellel sama süsteem ja keeras ilusti põhja.On keegi sellise asjaga tegelenud.
mitte ei saa vahetada ja ei leita võtit,vaid keegi ei taha selliste "autodega" tegeleda.mine mõne vanema renoo või muu konnasööjaga autoelektriku juurde...esimene asi küsitakse kas sa tahad sellega siia tulla v?
mina soovitan teilt otse itaaliast tellida.ostke originaal jupid ja teie auto enam nii ei lagune kah.mul on kogemusi.ja tuleb lõpp kokkuvõtteks odavam.
ei lagune see alfa midagi rohkem kui teised, laagrid on küll kalld. Esmalt veendu kas need ikka läbi on. Tal on kõik rummuga topelt kuulid. Tagumise tegime kodus aga jah leia see 36 padrun ja tagumine saale jääb ka peale, see tuleb puruks lüüa.