Nii õnnetut ja koledat laksu kitsega pole enne näinud.
See on ikka väga võigas vaatepilt.Seda autot seest vaadates tekib küsimud kuidas juht sellest avariist välja tuli.kas sai kah kannatada või siis ainult märjaks.esi klaasi purunemist vaadata siis nägu oli vist vähemalt kildudest katki.
Uskumatu, et selline pisike kitseke usa raua niimoodi sodiks võib lüüa :S
Väga räige pauk ikka.
Suurema koera puhul võib ka nii juhtuda? Alles eile hüppas mingi hullunud kaukaaslane vms peaaegu piki autokülge... Hoog oli ikka korralik ka. Jube mõelda, huh.
Loodan, et inimesed kannatada ei saanud
1. Miks juhi iste nii seda verd täis on. Kus selle paugu ajal juht oli, ta oleks pidanud selle sodi ise kaela saama.
2. Olen mitmeid pilte ränkadest avariidest näinud, aga niipalju sodi pole küll olnud.
3. Arvan, et mingi lavastatud episood.
nõus eelmise postitajaha. Kus oli juht sellel hetkel? äkki jooksis kits seisvale autole sisse kui juht põit metsatukas tühjendas. väga imelik. juhiiste on ka ju verine. või äkki juht kummardas va? mingi jama on ühesõnaga
mina oleks küll kummardand mida juht arvatavasti tegigi ja taga istmel miks ei ole esi istme siluetti veri on ju peale vajund need nahk istmed mööda nahka voolab vedelik päris hästi
Vaadake hoolega esimest pilti, auto klaasi paremat ülemist nurka, veri on klaasi PEAL ja klaas ees aga 5. pildil on isegi näidikute plokk sodi täis ja pritsmed on suunaga TAGANT ETTE. See ei ole lavastus, see on ju algaja Photoshop.
võimalik,et tegu pilditöötlusega.olen kuulnud küll jutte sellest kuidas metsloom on esiklaasist sisse tulnud ja taga klaasist välja läinud ja seda kõike kopikaga juhtund kiirusel ca 80-90km/h.vanakooli mehed teavad rääkida,et kui sõitvale autole visata viie kopkane esiklaasi siis se pidavat ka tagaklaasist väljuma .ja jätvat esiklaasi ainult kopka suurse augu.