Jaguar

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Daimler 6-e tagavedrustus

weasel2
00:09 06.11.2007
Probleem siis järgmine: peale auto käivitamist tõuseb tagaosa ilusti ülesse kuid mingi aja pärast vajub jälle alla, seejärel tõuseb jälle, siis langeb jne. Ja üleüldse on tagavedrustus sõites kuidagi väga jäik- auto justkui põrkaks teel. Kas oskab keegi, kel eelpool nimetatud isenditega kokkupuudet olnud mulle pisut nõu anda, et millest see võiks tingitud olla.
Tuudur
09:23 06.11.2007
Tõenäolisemaid vigu võib olla 2.
Kõigepealt hüdrosüsteemi nn.rõhuakumulaator (roheline plastikpall auto kapoti eesosas, all, vaadates kõrvalistuja poolt) ei hoia survet ja siis auto asendiandur tagumise parempoolse ratta juures.
D Six
11:27 06.11.2007
Ma ei tea kas see ikka päris plastikpall on? :)
Tuudur
15:45 06.11.2007
Nooh, see selline kujunduslik väljend ;)
weasel2
22:52 06.11.2007
Kas oleks ka mõned head näpunäited välja pakkuda, kuidas neid kahte asja kõige efektiivsemalt kontrollida saaks? Ja kas tagaosa jäikus ka nivoo- reguleeringuga otseses seoses?
Tuudur
10:16 07.11.2007
Selle "rõhuakumulaatori" korrasoleku kontrolliks käivita mootor ja vajuta seejärel mõned korrad pidurile nii, et võimendi rakenduks. Kui peale 2 vajutust süttib armatuuris (infotablool)tuli "low brake pressure", siis on tõenäoliselt viga selles, et süsteem ei suuda rõhku hoida.
Seda asendiandurit ma ise kontrollinud pole, samas seda peaks saama kontrollida nii, et hoob silla küljest lahti ühendada, mootor käivitada ja hoova asendit muutes jälgida, kas auto tagaosa kõrgus muutub.

Amordi jäikuse probleem aga tegelikult viitab otseselt amordi enda rikkele: kas amordi juures mingeid õli lekkeid on olnud?