Olles suht värske sellise 99 a. isendi omanik, siis kolm küsimust
1. Kas klaasipesu pihustid on soojendusega(koos voolikuga mingid juhtmed), kui jah ,siis milline lüliti?
2.Üleval kella juures veel millegi seadistamine peale kellaaja.Mille?
3. Kui vajutada nuppu, mis viitab õhuvõtule salongi siseringist, siis see sisiseb mu peale. MIks?
klaasipesu pihustite soojendid vist üldjuhul lülituvad koos esiklaasi soojendusega?
kella juures peaks ju olema 2 nuppu - tunnid ja minutid, minu omal rohkem pole. kui sul on seal mingi munajas moodustis tuuleklaasi pool, siis see on infraandur.
sisina kohta - ilmselt liigutab seda klappi mingi vaakumajam, mis sinu eksemplaril lekib.
palun samuti targemate abi galaxy kohta. aasta 2003, ghia. kõik hoiatavad kirjad on saksakeelsed. kuuldavasti peaks saama ka inglise keele peale panna. kas keegi teab, kuidas?
tellisin infoautost isegi käsiraamatu :)
ja selles on kirjad puha inglisekeelsed.
kompuutril on vist mingi varjatud lisamenüü, mis niisama ennast ei ava ja kus on ka keelevahetuse võimalus. ega vist muud üle ei jää kui saksa keel ära õppida või esindusse halama minna :(
kah miis, ma pole kindel, kas kõigil mudelitel need kirjad olema peaksidki. käsiraamat väidab, et võivad olla ka ainult hoiatavad tingmärgid
vanematel mudelitel näitab vajadusel neid kirjasid odomeetri ekraanil. ega neid kirju just teab mis palju pole ka , õlivahetus, servise. kompu peal näitab aint numbreid- keskm. kiirus välistemp, bensukulu jne. muud ongi tingmärgid - see auto pealtvaates- näitab uksi, tulesid, jäiteoht.
mis süsteemiga töötab tulede korrektor? see püsib mul madalaimas asendis ja nupu pööramisest abi pole. kaitset kontrollisin - terve. kas korrektor töötab mingi mootoriga? on neid üks või mõlemal eraldi? tegemist siis 2003. aasta isendiga
Nupd kella jures ilmselt seisuahju seadistamiseks. Paned kellaaja paika ja lähed sooja autosse. muidugi juhul kui sul põhja all olev ahi korras. Tüüpiline viga et ahjul küünal katki.
minu bensukal küll mingist vedelküttel töötavat tagaahju ei ole. taga on nagu omaette kliimaseade- radikas, ventikas, torud, jahutusvedelik jookseb sees ringi soojenedes mootorilt. töötab nagu tavaline salongisoojendus.
nn. ahjud pannakse diislitele, kuna mootor ei suuda piisavalt jahutusvedelikku soojendada. Bensiinimootoril puudub selleks vajadus. Seal võib ahi olla lisavarustuses ja nn. seisukütteks kasutusel.
Kas keegi teab Pärnus asjalikku inimest kes remondib Galaxy lisa ahju?Ühes kohas väidetavalt vahetati küünal,sõel ja vent aga läks hullemaks veel.Tossab,haiseb ja ei hakka tööle enam üldse,ennem ikka vahepeal töötas.Ja teine asi-esisillas vibra väike.Remondimees soovitas määrida sisemised pooltelje otsad.Peale seda hakkas kõvasti raksuma üks pool,arvatavasti ei märgitud ära ja pandi valesti kokku.Pandi seal siis uued teljed,otsad aga nüüd see vibra roolis veel suurem.Oskab keegi midagi öelda kuidas korda saab selle asja?Remondimees muidugi nagu ei taha vastutust võtta nagu tel.kõnest aru sain.
On olemas laes kell, kust saab lisaahju seadistada, armatuuris nupp, klaasisoojenduse kohal ning lisa aku, kõrvalistuja istme all.
Ahi töötab, kui auto mootor töötab, kuid kella pealt ei saa kuidagi ahju tööle, peaks ju iseseisvalt ka töötama. Ehk oskab keegi seletada, kuidas ahju kasutada või kust leida kasutusjuhend - eesti või inglise keelne.
nutiajastul saab asjadest iphoonega pilti teha ja teistele näidata, et mitte ennustada karbi üle milles kell ja nupud, esimesel võimalusel pannakse igasugu sodi lõustaraamatusse ja siin jäädakse mõtlemisega jänni
On olemas laes kell, kust saab lisaahju seadistada - kust selline tunne? see ju paljas ajanäitaja kus nuppud asja õigeks seadmiseks, vaevalt tal ahjuga mingit pistmist, w638 vitol oli ka nupp millest sai mootori sooja ahjuga järgi aidata ja ei rohkem
kes viitas millele? sa valera õpi ükskord lugemine ära- frankenwagen viitas nelja nupuga kellale, mina viitasin kahe nupuga, mis on tavaline kõikides sharalaxydes olev kell. mul ei tulnud kohe see nelja nupuga süsteem meelde- olen kuulnud, aga mitte omanud oma kahe galaxy peal.
loe enne, kes mida kirjutab ja alles siis kommneteeri. igale poole sa oma nina topid ja õiendad, aga tolku sust nihuijaa.
Jah, täpselt see nelja nupuga kell ongi, sealt peaks saama ahju käima panna, näiteks pool tundi enne sõitma minekut kütab auto soojaks. - see ei tööta, kuid ahi iseenesest töötab.
Kahjuks ajab ka suitsugaasi salongi, läbi tagumiste vent avade.
Nupp oli ka õige, sellega saab sisse lülitada tagumist ventilaatorit, climatronicu puhul on see nupp kliima paneelil.
Lisa ahi võtab õhku küljekarbi seest ja suits läheb välja mööda originaal suitsutoru.
Kui auto välja suretan, siis ventikas jääb seisma ja ahjus olev suits tõuseb ülesse küljekarpi ja sealt edasi salongi.
Kas see ongi mingi Auschwitz`i erivariant või on kuidagi võimalik seda suitsugaasi kuhugi mujale juhtida?
mine pädevasse remondikohta, süüte väljakeeramisega ei tohi ahi jääda seisma paugust vaid peab lõpetama küll oma tegevuse nii nagu on ette nähtud, ei me siit tea mis külaseppade aretus sul seal on
Jah täpsustaks, et see vent ikka töötab veidi aega edasi mõned sekundid ja siis seiskub.
Ehk peaks pädeva remondikoha asemel poodi minema ja uue ostma kuna tuhatoos on ka eelmise omaniku konisid täis.
Noup, 15A katkine kaitse oli kõrvalistuja istme all, lisa aku juures.
Panin uue kaitsme.
Nüüd on välja suretades töötsükkel pikem.
Kellapealt käivitades teeb vaid plõksu ja üritab käivitada, kuid käima ei lähe, vist on sirkulatsiooni pump ka õhtal.
Kui mootor töötab, siis töötab ilusti, välja suretades jääb veel mõneks ajaks käima.