Sõiduki ostu finantseerimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

alfa romeo liisimine

karl124
11:39 18.11.2007
tere,
asi selline, et sooviksin võtta liisingusse alfa romeo. kuna on teada, et nende autode väärtus kukub kiiremini kui kivi kaevu, ning samuti ei kipu neid keegi väga ostma. kysiksin teie käest, kuidas oleks mul endal seda kõige paremini võimalik vältida. võimalustest ja hindadest umbnes nii et auto hind hetkel kusagil 350K ringi ning vajadusel oleks umbes 200 - 240K sisse võimalik maksta.
uudukas1111
21:22 18.11.2007
No selleks pead sa Alfa Romeo mainekujundajaks hakkama:))))

tead seda,et alfal on juba tehasest tulles elektri vead ja see on loomulik.
karl124
21:49 18.11.2007
pidasin siin pigem silmas seda, kuidas oleks võimalik etteantud summadega võimalik nii optimeerida, et sellest kõigest ise võimalikult palju kasu saaksin. kui ostaksin selle hetkel ära ning maksaksin 200K sisse, siis umbes aasta pärast seda summat enam tagasi ei saaks ning olen kaotanud suure summa raha. seega üritan hetkel küsida teilt pigem nõud, kuidas liising vormistada nii et võimalikult vähe selle protsessi käigus kaotaksin. 1 võimalus äkki, et auto jääb liisingule ning et kui enam ei taha annaks tagasi?
uudukas111
22:51 18.11.2007
Mida suurem on sinu sissemakse,seda vähem maksad intressi.
kasutusrent on on jama eraisikule.
Firmale jah,saad panna kõik kuludesse,ka kasutusrendi makse.
Parem kui ikka auto jääb sinule,lihtsalt pead leidma õige aja kunas hakkad maha müüma,et mitte liiga palju hävida.
siilionu1
21:57 19.11.2007
Teadaolevalt on liisingufirma finantseerimisasutus ja seega osaleb vaid finantseerimises. Kõik mis auto hinnaga juhtub jääb kokkuvõttes liisija-rentija kanda.
alfas
22:30 19.11.2007
kasutusrent on siin abiks, kui ei soovi maksta enam, jätad lihtsalt auto pangale
DI
22:38 19.11.2007
sina kaotad kõige vähem nii, et ostad kasutusrendiga (seda saab ka eraisik rahulikult teha) ja kaupled müüjalt maksimaalselt kõrge jäägi ja pead vaatama, et siis võib-olla lisatav läbisõidupiirang oleks sinu läbisõidule piisav
aga alfaga sõites hävid...
osta siis parem auto, mis hinda hoiab, muidugi pruugitud alfat ostes oled juba veidi vähem hävinud, nüüd lase talle täiskontroll teha ja kauple kõigi leitud vigade võrra veel hinda alla
mairo22
12:41 04.12.2007
Kõige vähem hävid kui jätad romeo ostmata.
Üks viimaseid meedias kajastatud autoteste Saksamaal jättis alfa romeo viimasele kohale kuna 97 autol 100st olid probleemid. Esikoht oli mäletamist mööda toyota corollal (4 autol probleeme 100st). Tegemist polnud mitte ainult tutikate autodega vaid sh ka mõne aasta vanused (max 5a.)

Edasi mõtle ise...

Muudetud 04.12.07 12:41

ts
12:33 05.12.2007
Offtopic aga...

to mairo22

"Üks viimaseid meedias kajastatud autoteste Saksamaal jättis alfa romeo viimasele kohale kuna 97 autol 100st olid probleemid."

KASVA SUUREKS :-) ja siis kontrolli oma allikaid -> tegemist oli WhatCar ülevaatega (Inglismaa) ja kõnealune mudel oli GTV :-P ning tootmisvahemikus 98-03-> seega saab võtta probleemsuse esimeseks eelduseks parempoolse rooliga isendi soetamisel

rohkem infot GTV kohta http://www.whatcar.com/used-car-summary.aspx?RT=2173&typ
e=1

JA sellesama uurimuse lõpptabel markidele taandatuna: http://www.whatcar.com/NonCar/251066539451.jpg

Palju Õnne uuringu-usulistele ;-)
karl124
09:44 06.12.2007
mmm...alfa kvaliteedist siin hetkel väga ei küsinud jah. kus juures kõik räägivad, et alfad lagunevad ning on halvad autod jne, va siis need inimesed, kes nendega ise reaalselt ka sõidavad...äkki võiks eeldada, et teavad paremini.

nenede uuringutega on ka nii kuidas on, 100 erinevat olemas. JD poweli oma vist peetakse yhte arvestavamaks usas?
W00
15:12 07.12.2007
Huvitavad tulemused. Ford edestab selliseid tuntud nimesid nagu mersu, jaguar,porsche, volvo??????
Kõhkõhkõhh
10:12 30.07.2008
AlfaRomeot ostes/müües/vahetades ei saagi inimene mitte kuidagi iialgi kasu saada!!!
You're about to make the biggest mistake in your life, dude!!!
Tarki77
10:24 30.07.2008
Mina sõida Alfa Romeoga! Täpsemalt siis mudel 147. Juba veidi üle aasta. "Juba" sellepärast, et umbes 2 kuud peale selle asjanduse soetamist sain aru, et tegu on tõenäoliselt veel sitema autoga kui Lada 110 ja alates sellest ajast (umbes siis aasta nüüd) olen teda maha müüa üritanud. Odavamalt kui teised samasugused isegi olen proovinud ja teate mis - MU TELEFON ISEGI EI HELISE!!!
Lisaks on mõned aastad vanal autol umbes nii palju vigasid, et kui neid siis trükkima hakkaksin siis auto.24 server tõenäoliselt jookseks kinni!!
Niisiis lõppu lisaks, et "Müüa Alfa Romeo 147, heas korras, palju lisasid, tulge ostke ära, sest ma ei taha selles hauda minna!!!!!"
:D
Jõudu!
SS
10:40 30.07.2008
Oleks mina liisingfirma, ma ei pakukski alfadele liisingut.
karl124
11:03 30.07.2008
üle pika aja teema ülesse võetud. võib siis igaljuhul teha kiire vaherapordi. otsin ikkagi lõpuks endale alfa. olen nüüd sellega natuke üle poole aasta sõitnud ning kinnitan, et lahedamat autot on pea võimatu selles sõidukikategoorias saada. asi on ikka väga "special".
tehniliselt on olnud mõned probleemid, mis tulenevad eranditult eelmise omaniku hoolimatusest (sillad reguleerimata, rehvid ja veljed balanseerimata, hooldused tegemata ja raamat täitmata + ms). veidi nagiseb ja logiseb aukudes ka aga samuti teeb ka mu porsche (5a vana), see on eesti oludes vältimatu.
müümisega on veidi keerline vbo jah aga kuna auto on liisingus siis las tegelevad sellega ka ise.
igaljuhul julgen soovitada kui tahad midagi natuke teistsugusemat...stiilsed autod nii seest kui väljast!