Alfa Romeo

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Alfa Romeo 156 1998 head ja vead

Karins60
15:02 14.12.2007
Tere asjatundlikud siinviibijad
soovin natukene informatsiooni nimetatud auto kohta, millised on tema vead ja millised tugevamad küljed..
Iseenesest auto on ilus ja meeldib, kuid nagu öeldakse "iluga ei elata".
Ja kas on sellele margile juppe ja kui suur see hinnavahe on?
ette tänan juba info eest:)
ts
15:16 14.12.2007
eee... mitte paha pärast aga.. vaata siinsamas lehel natuke ringi-> 156 on siin vist kõige äraleierdatum teema
Seega tuhat vabandust aga laisa inimesena ei hakka teemadest traktaate kokku noppima.

Kui midagi konkreetset küsid, siis teinejutt ;-)

nooh ok siis lühidalt-> laguneb nii nagu lastakse laguneda ning juppide hinnavahet ei ole (Audi/BMW jne jupid 156-le reeglina külge ei istu-> elektroonikapool osaliselt välja arvata)
Head: välimus, sisemus, sõiduomadused jne jne jne
halvad küljed: alusetult kehva maine (kui see Sinu jaoks esmatähtis on), juppide muretsemine võib teatud tükkide puhul päevakese aega võtta (seda muidugi suurema osa markide/mudelite puhul), ja veelkord-> maine on väga kehva :-P
Karins60
15:26 14.12.2007
Tänan tähelepanu suunamas.. ise kobistasin siin kaa just ringi ja leidsin: sain kinnitust juurde, et auto on hea+ disain:)
Soovin seda autot endale soetada.. naisterahvas ja eelduseks, et tegu on "mõistliku" autoga, et kui sisse istun, ei pea ma kohe remmi sõitma temaga ja sellega seoses, kui palju seda autot seal tuntakse üldse.
Antud isendil on 2,0 mootor j a 114 kw- kuidas selle kütusekuluga on ja siin lipsas veel läbi, et külma kardab:)
mida ma peaksiin veel enne ostmist üle vaatama ja kontrollima.. tehnokontroll ei teeks vist paha?

jp
15:54 14.12.2007
Soovitavalt osta esinduse ajalooga auto, mis lase esinduses üle vaadata.

Ise enam ei tahaks 156, mina sain ikka iga mõne kuu tagant häid tuhandeid autosse sisse laduda, kuigi läbisõiduks oli vaid 100 000km ümber. ja lõpuks edasimüük - täiesti võimatu, ära pidin andma palju vähema eest, kui lootsin.
Siis polnud enam sugugi hea meel, et auto oli ilus ja kurvides täitsa tore sõita.
klf
16:26 14.12.2007