Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Fiat Stilo Wagon 1.9 JTD 85 kW 2003a

pvk018
17:49 16.01.2008
Tere kõigile!

Plaan osta selline kasutatud stilo,aga on ka kellegil infi palju see kütet ka keskmiselt 100 peale võtab.Muidu sai ka eel ülevaatus tehtud ja muud ei olnud viga,kui üks šarniir oli läbi ,üks pidurituli ei põle.tahm oli normis.muidugi ka natsa oli näha,et õli kusagilt lekib.muidugi sain kaubale,et vead kõrvaldatakse.Sellepärast tasub juba enne ostu lasta üle vaadata,et pärast ei peaks lisa kulutusi olema.
Fiatist
07:13 17.01.2008
Kas saaksid siia lingi panna sellest autost?Kas eelülevaatus hõlmas ka elektroonika kontrolli vastava aparatuuriga?Kui avaneb võimalus siis lase see kindlasti ära teha kui auto ajalugu pole teada.Kui auto Eestist uuena ostetud ei ole probleeme teada saada tema käekäiku.
Muidu Stilo on väga mugav ja hea auto ning 1,9 mootor on jõuline ja liigutab hästi edasi.
pvk018
10:36 17.01.2008

Ma alles nüüd lugesin,et sellel mootoril on mingi kõva vibra,kuid auto soojaks läks ei saanud aru midagi.
Elektroonikat ei kontrollinud kuna ma ei teadnud sellisest kontrollist midagi.
Enne olin Mazda ja wolkari omanik,kuid pidin nendes pettuma.Eks katsetan nüüd fiati ära ega muidu teada saa millega tegu.

Muudetud 18.01.08 23:57

pvk018
10:40 17.01.2008
Veel üks küsimus.Kas Fiatil ongi salongis akna ja peegli nupud sünnist kleepuvad või on mingi jamaga koos?Kiitos!!!
.
20:56 17.01.2008
nupud ikka mingi mögaga koos ikka. Äkki mingi puhastusvahend või vaha vms.
Fiatist
22:08 17.01.2008
tarus ka olemas fiati esindus ja saad seal ka selle elektroonika ja tegeliku läbisõidu kontrollida.ma usun,et sõidumugavuses ei pea sa pettuma aga piinlik kontroll terve masina üle säästab su närve ja raha hiljem kõvasti.
olen ise sellise isendiga sõidnu ja patt oleks iniseda millegi üle.aga nagu räägivad maamehed,et maitse asi ütles muri ja lakkus m............. edasi
pvk018
23:31 18.01.2008
No nii-tehtud;)esmamulje sõidust on üllatavalt hea.Muidugi ei jaga veel kõiki võimalusi,aga eks tarvis õppida-keskluku süsteem,tagumise luugi avamine jne.Muidu edasi läheb hästi kütus orjenteeruvalt 6 sajale.Üritasin mootori testi tartus teha tagasikerimise suhtes,aga öeldi,et seda pole võimalik tuvastada.Rooli,siduripedaali ja turvavöö kulumise järgi otsustades on ta tunduvalt rohkem sõitnud.Ega eestist vist saagi kerimata autot enam;)
Fiatist
07:00 21.01.2008
Jagan sinu rõõmu auto suhtes,sest sa tegid hea valiku.
Kinnitan sulle veelkord,et läbisõidu tegelikku numbrit saab teada ja see ei ole väga keeruline.Aga läbisõit ei olegi tähtis kui auto tehniliselt korras ja kulgeb ilusti.
Nael kummi.